L lihach חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 4/2/10 #1 שלום חברים, קיבלתי מתנה מסך 32' של פנסוניק מדגם: THL32C10. יש לו חריץ של SD. האם ניתן לראות סרטים שיהיו על SD? או שזה רק לתמונות??? אולי יש למישהו מסך כזה והוא יודע להגיד לי זאת בוואדות. תודה מראש, lihach
שלום חברים, קיבלתי מתנה מסך 32' של פנסוניק מדגם: THL32C10. יש לו חריץ של SD. האם ניתן לראות סרטים שיהיו על SD? או שזה רק לתמונות??? אולי יש למישהו מסך כזה והוא יודע להגיד לי זאת בוואדות. תודה מראש, lihach
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 4/2/10 #2 תתחדשי, סדרת C מאפשרת רק צפיה בתמונות (JPEG) דרך כרטיס SD.
M meirotstein חבר מתחיל הודעות 2 מעורבות 0 נקודות 0 14/3/10 #4 שאלה נוספת - האם הכניסות (HDMI, VGA וכו') נמצאות בגב המכשיר או בצד, ואם הן בגב המכשיר - האם הן שקועות? אני מעוניין לתלות את הTV צמוד לקיר ורציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינת החיבורים. תודה.
שאלה נוספת - האם הכניסות (HDMI, VGA וכו') נמצאות בגב המכשיר או בצד, ואם הן בגב המכשיר - האם הן שקועות? אני מעוניין לתלות את הTV צמוד לקיר ורציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינת החיבורים. תודה.