Thivanlabs ו-MAVIS - לא מעלות מחירים!

• פותח הנושא פותח הנושא Vivaldi Audio
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Vivaldi Audio

עוסק בתחום
מעורבות
572
נקודות
93
שער הדולר בצניחה, וחברת Thivanlabs - והמותג שלה MAVIS - שהמחירון שלה מבוסס על שער הדולר, החליטה במחירון החדש שהוציאה השבוע להקפיא מחירים.
אם כן, ובניגוד לנטייה הקבועה של השוק להעלות מחירים, החלטתי להגיב לירידת שער הדולר ולהקפאת המחירים - ואתם המרוויחים!
אתם מוזמנים לגלוש באתר ולהתרשם מהמחירים המוזלים החדשים של מוצרי החברה המלהיבה ביותר אולי היום בעולם ההיי-אנד.

Vivaldi Audio
054-2901166

שער הדולר בצניחה, וחברת Thivanlabs - והמותג שלה MAVIS - שהמחירון שלה מבוסס על שער הדולר, החליטה במחירון החדש שהוציאה השבוע להקפיא מחירים.
אם כן, ובניגוד לנטייה הקבועה של השוק להעלות מחירים, החלטתי להגיב לירידת שער הדולר ולהקפאת המחירים - ואתם המרוויחים!
אתם מוזמנים לגלוש באתר ולהתרשם מהמחירים המוזלים החדשים של מוצרי החברה המלהיבה ביותר אולי היום בעולם ההיי-אנד.

Vivaldi Audio
054-2901166
אם הם לא מעלים מחיר ושער הדולר יורד, ההגיון הבריא אומר לי שאתה צריך להוריד מחיר.
לא להקפיא.

תיגש לשמוע, תתרשם, תקנה אני בטוח שהוא יגיע איתך לעמק השווה, ושיהיה בהצלחה.

אם הם לא מעלים מחיר ושער הדולר יורד, ההגיון הבריא אומר לי שאתה צריך להוריד מחיר.
לא להקפיא.
תודה על התגובה.
שים לב, נכתב במפורש - ובאותיות דגושות - "אתם מוזמנים לגלוש באתר ולהתרשם מהמחירים המוזלים החדשים".

סוף שבוע של מוזיקה טובה.

Vivaldi Audio
054-2901166

BLACK Ultimate 300 (6).jpg

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור