- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/tcl-c7k
חייב לציין שכשהיגיעה הטלוויזיה, נזכרתי בפרסומת הזו:
ברגע שהיא נכנסה הביתה, נגמרו כל התירוצים![]()
בקרוב מאד מגיעה ה- C5 לסקירה. אבדוק ואעדכן גם לגבי השינוי בסאונד. בכל מקרה, בטלוויזיה הנסקרת כאן התוצאה טובה מאד, שונה לחלוטין מהמצופה.אצלי ב86 של ל.גי מאוכזב מהשמיעה ברמות גבוהות על הפנים
המחירים יורדים מידי שנה והתירוצים מתחילים להתבטל. אנחנו רק בשנה השניה של טלוויזיות הענק, והמחיר שלה דומה לזה של OLED קטנה יותר של המתחרים...אני עדיין בשלב התירוצים
המחירים יורדים מידי שנה והתירוצים מתחילים להתבטל. אנחנו רק בשנה השניה של טלוויזיות הענק, והמחיר שלה דומה לזה של OLED קטנה יותר של המתחרים...
ומה תריץ שם...?נחכה ל-8K![]()
הי איתי,תודה על הסקירה תמיר, נראה נפלא ומדגדג...האמת הגודל!
יש לי קבעון ל-OLED..אמתין עוד שנה שנתיים שלוש יש זמן...
עד שאחליף ה-83 G3 שלי ל-100 אינץ ויותר בטכנולוגיית OLED שאני שבוי שלה.
ומה תריץ שם...?
הי איתי,
האמת, מכיוון שזכור לי שיש לך מקרן JVC בסלון, אתה אחד האנשים עליו חשבתי כמועמד לפיתרון כזה. במקום וילונות, מסך הקרנה ומקרן, פשוט טלוויזיית ענק. כפי שציינתי בסקירה, יש לה גם חסרונות, אבל הספונטניות, פשטות ההפעלה גם לילדים קטנים ואי התלות בתאורת הרקע, הם יתרונות משמעותיים ביותר.
אשר להעדפה שלך, בסוף החודש צפויה להתקיים ההשקה בישראל של LG, אז נראה אם יכריזו על כניסתם לנישת טלוויזיות הענק גם עם טכנולוגיית ה- OLED.
הי,היי תמיר
בעקבות הביקורת על המסך קניתי 75c8k
רציתי לדעת איזה כיולים עשית במסך
אני צופה כרגע במצב אינטלגנטי
אני מבין שהכיולים הם גם העדפה אישית
אבל הכל זאת מענין אותי לדעת מה
"לאורך הצפיה הממושכת בה, מצאתי שהגדרות ברירת המחדל של ה- C7K אינן אופטימליות, אולם התפריט שלה מאפשר שליטה רבה מאד על פרמטרים רבים מאד, כך שהתאמתי אותה לטעמי"