Proac D1 - רמקול מיני מוניטור אנגלי במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

הגוואנרי עשוי ברמה גבוהה יותר בכל רמ"ח אבריו וכולל סטנד מאוד איכותי
אם הוא פלצנות או לא נטחן פה יותר מדי,
אין טעם להעלות את הנושא בכל כתבה על רמקול מדפי פה.
"קראתי את הכתבה, הבנתי שמדובר פה במיני מוניטור חבל"ז, אבל עם כל מיני התניות שמאוד מזכירות את ההתרשמות שלי מהגווארינארי וכמו כן את הכתבות שקראתי עליו."
מקיראה אתה לא יכול לצאת בהצהרות מפוצצות, סליחה.
תשמע אותם אחד ליד השני עם סט אפ טוב- ואז תצא בהצהרות אישיות ,
זה נשמע לי קצת יותר מדי יומרני לחטט כל היום בפורומים ומגזינים ואח"כ לצאת בהצהרות כאילו חיית עם הרמקול שנים

התגובה המקורית לפני שערכת הייתה אחלה.
זו, סתמית לגמריי. למזלי לא קראתי מגזין אודיו כבר מעל שנתיים לדעתי, וקראתי באינטרנט פעם בכמה חודשים.
אני סומך על האוזניים שלי בלבד. וכן, אני מאמין שמספיק לי מעט זמן כדי להבין איזה רמקול זה ומה זה.
כן. אוזני זהב, מה לעשות.

הסקתי מדבריך שאתה מסתמך על כתוב יתר על המידה

התגובה המקורית לפני שערכת הייתה אחלה.
זו, סתמית לגמריי. למזלי לא קראתי מגזין אודיו כבר מעל שנתיים לדעתי, וקראתי באינטרנט פעם בכמה חודשים.
אני סומך על האוזניים שלי בלבד. וכן, אני מאמין שמספיק לי מעט זמן כדי להבין איזה רמקול זה ומה זה.
כן. אוזני זהב, מה לעשות.

אבל לענינו, ברור לך שחוק התמורה השולית הפוחתת עובד גם פה,
כמובן שהעיצוב והגימור מייקרים מאוד את הגוואנרי - כך שלחפש הבדלי סאונד נטו פר השקעה זה לא הוגן מלכתחילה במקרה הזה, יש פה הבדלי סטאטוס בסיסיים לפני הסאונד.

נכון, אבל גם עיצוב זה עניין של טעם.
בנוסף לזה, מבחינת גימור, לא נפלתי ממנו. ראיתי מספיק רמקולים זולים בהרבה עם גימור ברמה.
שלא נדבר על עיצוב. למשל usher , למשל opera , ויינה (אגב עוד מדפי מעניין להשוואה), ועוד רבים.

עידו.
מכיוון שאני שומע המון סיגנונות מוסיקה אני מעדיף את הארום קנטוס.

אם הייתי שומע מוסיקה מינימליסטית, קלאסי קאמרי, ג׳אז טריו וכדומה הפרואק ינצח בנקודות שקשורות לקלות הנעה ואפשרות להשתמש במגברים מנורתיים set.

אוקי לכן כתבתי "מי מהם עושה לך את זה יותר באופן אישי בהקשר למוזיקה שאתה שומע,
גם אם אתה שומע הכל" בכל אופן תודה על ההסבר והכנות.

אוקי לכן כתבתי "מי מהם עושה לך את זה יותר באופן אישי בהקשר למוזיקה שאתה שומע,
גם אם אתה שומע הכל" בכל אופן תודה על ההסבר והכנות.

בכייף.(ורד)

"הפרואק קל להנעה וכך ניתן לשלב לו יותר סוגי מגברים!! מה שמוביל להתאמת מגברים במנעד מחיר!! רחב יותר.!!!!"

זאת נראת לי נקודה חשובה מאוד,יש רמקולים שמאוד לא פשוט ויקר!! להוציא מהם תוצאה טובה,באופן אישי אני לא מכיר את שני הרמקולים

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור