Proac D1 - רמקול מיני מוניטור אנגלי במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אבל מדוע הגוארנרי דווקא ומדוע רק מוניטור ? הלא את השאלה הזו יכולת לשאול לגבי כל רמקול יקר שעולה נניח פי חמישה עשר מרמקול זול שמכיל אותו מספר של יחידות וגודלו הפיזי דומה ובחלק מהמקרים אפילו נראה אותו דבר.

בזמנו שחיפשתי רמקול מדפי שמעתי את ProAc TABLETTE REFERENCE 8.הרמקול הזה העלה לי חיןך ברגע ששמעתי את Dire Straits - Brothers In Arms,היה לו צליל רך ונעים,אבל ברגע שהתגרתי אותו טיפה עם Sorrow של pink floyd הוא קרס.בגלל זה לא קניתי אותו בסוף.

שאלתי כיוון שלדעתי האישית הגווארינאי הוא הפלצת מחיר אחת גדולה.
התמחור שלו הזוי מדיי, ולא הוא לא אקזוטיקה בשום דרך .
לדעתי. האישית. בלבד.

אורי.

הפרואק נטרלי יותר מהגווארינרי אך הוא עשוי מחומרים אחרים, ארגז אחר, ומה שמביא את הגווארינרי לביצועים גבוהים הוא גם הסטנד המיוחד.

על מנת שאדע אם הפרואק יכול להגיע לביצועים של הגווארינרי {גם מבחינת גוון צליל} אני מוכרח להשוות בניהם ראש בראש עם הרבה סוגי אלקטרוניקה. כרגע, אני לא רואה את זה קורה וכל תשובה מוחלטת שאענה לך תהיה לא אחראית.

יהיה מעניין לבדוק את זה עם הגווארינרי הישן. נראה לי שאני יכול לארגן אחד כזה לבדיקה.

סבבה :)

שאלתי כיוון שלדעתי האישית הגווארינאי הוא הפלצת מחיר אחת גדולה.
התמחור שלו הזוי מדיי, ולא הוא לא אקזוטיקה בשום דרך .
לדעתי. האישית. בלבד.
נו, הלא זה היה ברור, אז למה להתמם ולשאול כמו איזה ילד פעור עיניים ? ומה אתה חושב אגב על המג'יקו מיני שעולה פי שניים מהגוארנרי ? שם זה לא "הפלצה" ? ובכלל מה הקשר בין הפרואק הזה לבין הגוארנרי מלבד מידות ? בקצרה, זכותך להאמין במה שתרצה, אבל מעט מגוחך לנצל סקירה ( יפה מאוד אגב ) של רמקול, בכדי להעלות מהאוב משטמה עתיקה לדבר האיטלקי הזה, רק בשל גודלה של הקופסה.

נערך לאחרונה ב:
איכשהוא, תמיד הייתה לי חולשה למדפיים גדולים (להלן מוניטורים), הפרואק הנ"ל הוא אחד מהם ללא ספק.

יאיר. אם זה מדפי גדול, אני לא רוצה לדעת מזה מדפי קטן בשבילך. שלא נדבר על סטליטים!

בוא נגיד שצריך מדף חזק במיוחד כדי לתמוך בו.‏ זה כבר אומר משהו לא? ;)

נו, הלא זה היה ברור, אז למה להתמם ולשאול כמו איזה ילד פעור עיניים ? ומה אתה חושב אגב על המג'יקו מיני שעולה פי שניים מהגוארנרי ? שם זה לא "הפלצה" ? ובכלל מה הקשר בין הפרואק הזה לבין הגוארנרי מלבד מידות ? בקצרה, זכותך להאמין במה שתרצה, אבל מעט מגוחך לנצל סקירה ( יפה מאוד אגב ) של רמקול, בכדי להעלות מהאוב משטמה עתיקה לדבר האיטלקי הזה, רק בשל גודלה של הקופסה.

אני מבין ששוב יש לי עסק עם אחד מכת הסונאס.

את המגי'קו מיני לא שמעתי. עקב זה אני לא יכול לתת עליו דעה.

מה שכן בלי לשמוע אני יכול לספר לך : הוופר שמיוצר ע"י מגיקו הוא וופר יחיד במינו שמיוצר בטכנולוגיה אחרת, מה שנקראNano-Tec woofer , קצת יקר יותר מלקנות וופר מסקאן ספיק.
גם פה יש שימוש באלומיניום בתיבה.

ועוד כמה שטויות שמייקרות את יצור הרמקול הזה.
ואגב גם בו אני חושב ש30K$ זה כנראה הרבה מאוד.

אגב לא דיברתי על גודל קופסא וכו וכו...
א. נתחיל בזה שהגווארינארי מחזיק בתוכו יחידה של 6" לעומת 5.25" בוופר.
כמו כן הטוויטר שלו אמור להיות מתקדם יותר בהרבה.
לכן רוב הסיכויים שהוא צריך להיות יותר וורסטילי.

קראתי את הכתבה, הבנתי שמדובר פה במיני מוניטור חבל"ז, אבל עם כל מיני התניות שמאוד מזכירות את ההתרשמות שלי מהגווארינארי וכמו כן את הכתבות שקראתי עליו.

לכן שאלתי את השאלה.

מה שכן , ללא ספק עניין המחיר הוא חשוב. הוא תמיד חשוב. אלא אם אתה נסיך סעודי.

אורי.... שחרר

הגוואנרי עשוי ברמה גבוהה יותר בכל רמ"ח אבריו וכולל סטנד מאוד איכותי
אם הוא פלצנות או לא נטחן פה יותר מדי,
אין טעם להעלות את הנושא בכל כתבה על רמקול מדפי פה.
"קראתי את הכתבה, הבנתי שמדובר פה במיני מוניטור חבל"ז, אבל עם כל מיני התניות שמאוד מזכירות את ההתרשמות שלי מהגווארינארי וכמו כן את הכתבות שקראתי עליו."
מקיראה אתה לא יכול לצאת בהצהרות מפוצצות, סליחה.
תשמע אותם אחד ליד השני עם סט אפ טוב- ואז תצא בהצהרות אישיות ,
זה נשמע לי קצת יותר מדי יומרני לחטט כל היום בפורומים ומגזינים ואח"כ לצאת בהצהרות כאילו חיית עם הרמקול שנים

נערך לאחרונה ב:
מי שאוהב סאונד של רמקול רצפתי יתקשה מאד להנות מרמקול מדפי
הייתה לי תקופה של כמה חודשים לאחר שמכרתי את המערכת שניסיתי
לעבור לרמקולים מדפיים או מוניטורים איך שתקראו את לזה,ולא הסתדר לי באוזניים
הצליל הרזה וללא הבאס של רמקול מדפי,

אהבתי את כתבה נמר(ורד)
איך המוניטור הזה ביחס לוולה של ארום קנטוס שאתה מכיר לא רע!
עד כמה שאני זוכר גם אותו בחנת על אותה אלקטרוניקה.
אשמח לתגובה שלך בעניין גם בגלל העובדה שהם קרובים במחיר.
מי מהם עושה לך את זה יותר באופן אישי בהקשר למוזיקה שאתה שומע?
(גם אם אתה שומע הכל)

יאיר ,הם כבר לא עובדים עם SCANSPEAK חוץ מהטוויטרים שהם בעלות נמוכה יותר- אומנם SCANSPEAK
כנראה שדרייברי מיד באס זה כבר הוצאה גדולה מדי עבורם, תכנס לאתר שלהם ותראה שהחליפו את כל הוופרים
בכל הרמקולים חוץ מהרספונס 1.

אהבתי את כתבה נמר(ורד)
איך המוניטור הזה ביחס לוולה של ארום קנטוס שאתה מכיר לא רע!
עד כמה שאני זוכר גם אותו בחנת על אותה אלקטרוניקה.
אשמח לתגובה שלך בעניין גם בגלל העובדה שהם קרובים במחיר.
מי מהם עושה לך את זה יותר באופן אישי בהקשר למוזיקה שאתה שומע?
(גם אם אתה שומע הכל)

לכל אחד מהם יש יתרונות וחסרונות כאשר החסרון העיקרי של הוולה הוא קושי ההנעה שלו.

הוולה הוא לא מיני מוניטור. הוא מוניטור בינוני/גדול. הוא מצליח לנגן בחללים גדולים יותר ומסוגל לנגן קטעים מורכבים יותר מאשר הפרואק, הוא וורסטילי ומאוזן יותר אך פחות נטרלי מהפרואק.

הפרואק קל להנעה וכך ניתן לשלב לו יותר סוגי מגברים מה שמוביל להתאמת מגברים במנעד מחיר רחב יותר. הוא מסוגל לנגן בחללים קטנים יותר מהוולה שעלול להשמע שם "גדול על החדר" ובנוסף הוא פחות סובל ממיקומים מאשר הוולה.

שנית הוולה זול יותר. 14800 ש"ח כולל סטנד בעוד הפרואק עולה 16000 ש"ח ללא הסטנד.

תודה נמר. לא הצלחתי להבין מי מצא חן בעינך יותר, אבל נשאיר את זה כך:)

למה זה כל כך חשוב לך לדעת?

אני פשוט זוכר את ההתלהבות שלך מהוולה בעת הסקירה עליו, וחשבתי לעצמי אחרי שקראתי את הסקירה הנוכחית למי הוא יותר מתחבר?
בכל אופן אם זה מתריד אותך אז אין זו כוונתי, סך הכל עניין אותי למי יותר התחברת באופן אישי שגם היא חשובה לי כאחד שקורא את הסקירות שלך מפעם לפעם.

עידו.
מכיוון שאני שומע המון סיגנונות מוסיקה אני מעדיף את הארום קנטוס.

אם הייתי שומע מוסיקה מינימליסטית, קלאסי קאמרי, ג׳אז טריו וכדומה הפרואק ינצח בנקודות שקשורות לקלות הנעה ואפשרות להשתמש במגברים מנורתיים set.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור