MicroMega CD-10 - נגן דיסקים בגוון מנורתי, ביקורת

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ח"ח על הסקירה ולו רק בגלל השימוש בלהקת ילו אהובתי

ח"ח על הסקירה ולו רק בגלל השימוש בלהקת ילו אהובתי

:D האמת היא שנזכרתי בך כמה פעמים בסקירה הזו.

הפעם הראשונה שהוצאתי את הדיסק מהמדף.
הפעם השניה שבחנתי איתו.
ובפעם האחרונה שערכתי את הכתבה.

זה היה פשוט זוועה.:P

לא, זה לא ברור שנגן או מגבר יקר יהיה הרבה יותר טוב מנגן או מגבר אחר זול משמעותית.

בהנחה שאתה מסתמך על הביקורת כאחד השיקולים לרכישת מוצר, אתה רוצה לדעת בכמה הוא יותר טוב לעומת העלות הכספית הנדרשת.

כלומר אם נגן ב- 20000 ש"ח יקבל 4 כוכבים ונגן ב 5000 ש"ח יקבל 3.75 כוכבים, הערך המוסף באייכות אולי אינו מצדיק את התוספת של 15000 ש"ח.

אתה יודע מה?
אולי יש מקום לדרוג "אבסולוטי" ולדרוג יחסי.
אבסולוטי - דרוג ללא התיחסות למחיר.
יחסי - דרוג עם התיחסות למחיר.

המונח "אבסולוטי" הוא בעייתי כי מדובר, אחרי הכל, בהתרשמות סוביקטיבית ולא במדע מדויק.

ארז

דרך אגב שלמה, אם אתה רוצה לשדרג נגן - הנבחן כאן הוא אופציה טובה עבורך

כרמי

אם אכן ישודרג המקור הכיוון שעליו אני חושב הוא טרנספורט + DAC או רק DAC (כשהנגן הנוכחי ישמש רק כטרנספורט) או מיוזיק סרוור איכותי שכולל נגן - מוצר דוגמת ה - OLIVE שמייבא ניל.

אין ברירה צריך להיערך לעתיד לקראת הכחדת ה- CD והמעבר לקבצים דיגיטליים נטו...

הגגן הזה נותן אחלה פייט לפטיפון Nottingham Analogue Mentor מכוון היטב כולל מגבר פטיפון פנטסטי
שעולה בערך פי 8 !! . בפרט נשמע נהדר עם דיסקים DG digital ,Harmonia mundi וכו'

אני בחנתי אותו מול הפטיפון שלי {פחות טוב מהמנטור} והוא היה רחוק שנות אור, בכל הפרמטרים.

מדובר בנגן מעולה אבל רחוק מפטיפון.

הבעיה היא לא בפטיפון ,הבעיה בתקליטים עצמם, ההשוואות שערכתי היו בתחום הקלאסי, כידוע בדרך כלל
ההדפסות של החברות הגדולות טובות עד מעולות ולכן אין מצב ש-cd ישמע רחוק שנות אור מפטיפון ,ולא
חשוב מחירו של הפטיפון ,עדיין התקליטים נשארים תקליטים גם אם תנגן אותם על ראשי Clearaudio
Insider Reference וצלחות דמיוניות( בחיי שמעתי!), עדיין לא יהיה אפשר לקבל מתקליט מה שאין בו ולא חשוב
הכסף , הקיצר לא נעים להודות אבל היה עדיף בכסף לפתוח בית ספר לנהיגה..

נו, אז אמרת.

נמר, במסגרת ניסיונותי לשמר את השפה האידית, אומרים את זה:
הוט איר געזוגט

(זה נכון לגבי 86% מהדיעות...)

יש לך תרגום לעברית? אני די חלש באידיש {תימני אורגינל, מה לעשות.}.

בדיוק מה שאמרת בעברית:)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור