7 737373 חבר אתר הודעות 10 מעורבות 0 נקודות 0 4/1/08 #1 רכשתי מסך lcd 26 lg לחדר שינה ,ויש בעייה שמטרידה אותי, כאשר זוית הצפייה נמוכה מגובה המסך (מוצב על שידה) בהירות המסך הופכת לכהה והצבעים הכהים בדגש על השחור נמרחים על המסך, לא נראה לי שזה אמור להיות כך מי מכיר/יודע פתרון ?
רכשתי מסך lcd 26 lg לחדר שינה ,ויש בעייה שמטרידה אותי, כאשר זוית הצפייה נמוכה מגובה המסך (מוצב על שידה) בהירות המסך הופכת לכהה והצבעים הכהים בדגש על השחור נמרחים על המסך, לא נראה לי שזה אמור להיות כך מי מכיר/יודע פתרון ?
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 4/1/08 #2 זו אכן יכולה להיות בעיה במסכי LCD, זה מה שנקרא "זוית צפיה מוגבלת". כאשר זוית הצפיה גבוהה מגובה המסך (כלומר, אותו הדבר אבל מהצד הנגדי) זה גם קורה? הפיתרון יהיה להתקין זרוע או בסיס עם זוית...
זו אכן יכולה להיות בעיה במסכי LCD, זה מה שנקרא "זוית צפיה מוגבלת". כאשר זוית הצפיה גבוהה מגובה המסך (כלומר, אותו הדבר אבל מהצד הנגדי) זה גם קורה? הפיתרון יהיה להתקין זרוע או בסיס עם זוית...
7 737373 חבר אתר הודעות 10 מעורבות 0 נקודות 0 4/1/08 #3 מגובה המסך כלפי מעלה זה לא קורה השינוי הוא רק מהמסך כלפי מטה
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 4/1/08 #4 אין כל כך מה לעשות, זו מגבלה של חלק ממסכי ה-LCD, זה נובע ממבנה הפאנל.