מאיפה זה הגיע???????? :מה??????????:כיוון שהמטרה של SACD היא להתקרב לצליל האנלוגי ככל הניתן
מה התחרה ומה לא זו שאלה של טעם, ואין טעם להתווכח.זה הגיע מעצם העובדה שהקלטה ב-SACD טובה מתרחקת מה"דיגיטליות" שנגני סידי לא יקרים מציגים.
העובדה היא שסטאפ אנלוגי שעולה מחצית מהנגן התחרו אחד בשני תחרות קשה. לזה תתייחס.
א. כל ה"פאראמטרים" האלה הם סובייקיביים, ולא כל מאזין מיומן יישמע בהכרח את אותו הדבר.עמיר.
זה לא עיניין של טעם וזה מה שאתה לא מבין. זה עיניין של פרמטרים בצליל אותם בוחנים. איזון טונאלי, פרטים, דינמיות, מהירות, במה, תמונת סטריאו וכ"ו. אין כאן שום עיניין של טעם.
"לא ניתן להתווכח איתם"? ואת זה אתה כותב אחרי שקראת/ראית/שמעת ואפילו השתתפת באופן פעיל במיליון ויכוחים כאלה?עמיר.
אני מדבר פשוט מאוד על פרמטרים שלא ניתן להתווכח איתם. יתרונות מובהקים של הפטיפון מול ה-CD
מעבר לכך אינני מעוניין להיכנס איתך לויכוחים.
OK, צודק, sorry!!!למה להגיד "מנותק מהמציאות" לאדם שמתדיין איתך?
הרי אני עניתי לך מבלי לעקוץ אותך, נכון? אנא קח את זה לתשומת ליבך.(Y)
יש דיסקים שהם העברות מתקליטים, בעיקר 78, וכמה ישראלים, אבל רוב הדיסקים מהקלטות אנאלוגיות מועברים ישירות מסרטי ההקלטה, אם המקוריים (session tapes לפני עריכה) ואם העתקים שלהם או של המאסטר-טייפ (לאחר העתקה ועריכה) מדור ראשון או דור 20לדעתי להשוות SACD מול תקליטים כדאי במערכת שהינה מסוגלת להעביר את הספקטרום המלא של SACD.
שאלה גם איזה SACD
DSOTM היא דוגמה טובה מה SACD יכול לעשות
יש הרבה דיסקים שהם טרנספר מ-LP, וגם לא מוצלח במיוחד
לפטפון מול CD יש יתרון אחד - והוא ברזולוציה, אבל מול כל מדיה 24bit אין לטכנולוגיה הישנה הזאת מקום.
כמובן שצריך מערכת לאורך כל הדרך שמסוגלת להעביר את הרזולוציה הזאת מהמקור, הגברה ורמקולים
לגבי CARY - אני שמעתי לא מזמן דיסק אחד שלהם (משהו באזור 5K$, כנראה דגם נמוך יותר)... מה אני אגיד, לא נפלתי בכלל..
בכלל, יש כאן הרבה ענייני טעם.
נמר, איש פטפון מושבע, ועוד כמה כאלה כאן באתר כנראה אף פעם לא יעברו לדיגיטל
האמן לי נמר שאני יודע להבחין בין איכות לטעם.ממש לא שאלה של טעם.
ישנם המון נגנים שהם לטעמי אך הם אינם טבעיים כמו הפטיפון.
הייתי רוצה שלשם שינוי תעזוב רגע את הטכני ותתיחס לסאונד. מבחינת התוצאה הסופית הפטיפון הוא טבעי יותר, מאוזן יותר ו"נכון" יותר מכל נגן דיגיטלי שהתארח אצלי.
האמן לי עמיר שאני יודע להבחין בין איכות לטעם.