Brinkmann Edison MKII Phono Amp

• פותח הנושא פותח הנושא exupgh12
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אתה יודע איך אומרים, האויב של הטוב מאוד הוא המצוין :D.
תודה רבה איש(ורד)

לא ה"טוב יותר"...? מצויין בא אח"כ.;)

תתחדש ברינקמן בונה ציוד מדהים,
מעניין לדעת גם מה השינוי שעשה לך הספק מנורות.

תתחדש גיא.
ממש נהנה לראות את השידרוגים אצלך.
אתה תכליתי,ממוקד,מחליט ועושה.
תהנה המון!

תודה, למצטרפים לברכות (ורד)

תתחדש נראה מאוד יפה.
לא יצא לי לשמוע אבל בטוח שנשמע מצוין.
לדעתי זו אולי החברה עם העיצוב הכי מגובש וקוהרנטי בתחום.
גם היכולת לשלב שני אספקטים מנוגדים בעיצוב ולהטמיע אותם במוצרים שונים מאוד מרשימה בעיני.
מוצרים גם מרהיבים וגם מינימליסטים וזו סינטזה עיצובית לא פשוטה.
תהנה

תתחדש ותהנה. תמיד כייף לראות בן-אדם נחוש וחדור מטרה עם טעם מגובש,שהולך ישר וקדימה בלי זיגזוגים מיותרים לטוב ביותר.:מאזין::אצבע מורמת:כל-הכבוד:

משתלב יפה במערכת,מאמין שגם נשמע כך.
תתחדש והרבה שעות מוזיקה טובה (ורד)

תתחדש גאי,אחלה סט אנאלוגי...פונו מצויין.תהנה.(ורד)

גיא ...
בלוול הזה, יש פונואים יאמי
מסתמא, לא ניתן לשמוע את כולם
איך עשית את הבחירה?
כמו ראש, הרבה קריאה ?!

גיא ...
בלוול הזה, יש פונואים יאמי
מסתמא, לא ניתן לשמוע את כולם
איך עשית את הבחירה?
כמו ראש, הרבה קריאה ?!

לא חייבים להאזין לכולם ולא צריך להסתמא, אפשר לגשת ולהאזין לציוד (במקרה זה פונו סטייג') ברמה זו אצל חברים וסוחרים המחזיקים ציוד ברמת מחיר דומה ואף למעלה מזה (ציינתי חלק מהציוד לו האזנתי בפתיחת השרשור).
את הפונו של ברינקמן שמעתי בעבר מספר פעמים ולאחר ששמעתי ציוד נוסף ההחלטה התקבלה.

לכולם בטוח לא, גם לא ניתן.
אבל אם יצא לך לשמוע כמה בלוול הזה... מעולה.
לא שכיח.

לכולם בטוח לא, גם לא ניתן.
אבל אם יצא לך לשמוע כמה בלוול הזה... מעולה.
לא שכיח.

חגי, תתפלא איזה ציוד יש לחברים בביתם, ניתן לשמוע בארץ כמעט כל ציוד אקזוטי ;)
בכל מקרה, לראייתי יש 2 אלטרנטיבות לבניית מערכת, האחת לאסוף אוסף של"קופסאות" מיצרנים שונים, בהחלט ניתן להרכיב מערכת נהדרת בדרך זו, אבל הסיכוי שבדרך זו תחווה לא מעט תסכול.
הדרך האלטרנטיבית, להרכיב מערכת שתשקף את החזון/סאונד של יוצר שאתה (במקרה הזה אני) מתחבר לעבודתו.
לא יודע אם שמת לב, אבל באלקטרוניקה (למעט מקורות) בחרתי ללכת אחר יצרן אחד, כנ"ל בסטאפ האנלוגי וכנ"ל בכבילה, אני יכול להעיד שהדרך בה בחרתי הוכיחה עצמה.

בחרתי ללכת אחר יצרן אחד, כנ"ל בסטאפ האנלוגי וכנ"ל בכבילה, אני יכול להעיד שהדרך בה בחרתי הוכיחה עצמה.
נושא מעניין בפני עצמו.
אולי שווה כי תפתח לו שרשור בנפרד.

בחרתי ללכת אחר יצרן אחד, כנ"ל בסטאפ האנלוגי וכנ"ל בכבילה, אני יכול להעיד שהדרך בה בחרתי הוכיחה עצמה.
נושא מעניין בפני עצמו.
אולי שווה כי תפתח לו שרשור בנפרד.

אולי....

היי גיא
לא תמיד צריך
חגי, תתפלא איזה ציוד יש לחברים בביתם, ניתן לשמוע בארץ כמעט כל ציוד אקזוטי ;)
בכל מקרה, לראייתי יש 2 אלטרנטיבות לבניית מערכת, האחת לאסוף אוסף של"קופסאות" מיצרנים שונים, בהחלט ניתן להרכיב מערכת נהדרת בדרך זו, אבל הסיכוי שבדרך זו תחווה לא מעט תסכול.
הדרך האלטרנטיבית, להרכיב מערכת שתשקף את החזון/סאונד של יוצר שאתה (במקרה הזה אני) מתחבר לעבודתו.
לא יודע אם שמת לב, אבל באלקטרוניקה (למעט מקורות) בחרתי ללכת אחר יצרן אחד, כנ"ל בסטאפ האנלוגי וכנ"ל בכבילה, אני יכול להעיד שהדרך בה בחרתי הוכיחה עצמה.
יש משהו בבחירת ״סט קומפלט״ של אותה חברה....
הייתי קורא לזה ללכת על דרך המלך וחיים קלים
מבטיח התאמה וחוסך כאבי ראש...
(התאמה בין הרכיבים, נשאר לך תמיד התאמה להמשך השרשרת שלא תמיד קורה)

אבל......... אנחנו כאן נהנים מהדרך הקשה והחיפוש של הטוב שבטובים :D
אין כמו למצוא התאמה של רכיבים של חברות שונות
שמתחברים טוב ומנגנים נפלא
זה נותן הרגשת סיפוק ושל הוצאת המיטב של כל רכיב

כאמור נהנים מהתוצאה בדרכים שונות

היי גיא
לא תמיד צריך

יש משהו בבחירת ״סט קומפלט״ של אותה חברה....
הייתי קורא לזה ללכת על דרך המלך וחיים קלים
מבטיח התאמה וחוסך כאבי ראש...
(התאמה בין הרכיבים, נשאר לך תמיד התאמה להמשך השרשרת שלא תמיד קורה)

אבל......... אנחנו כאן נהנים מהדרך הקשה והחיפוש של הטוב שבטובים :D
אין כמו למצוא התאמה של רכיבים של חברות שונות
שמתחברים טוב ומנגנים נפלא
זה נותן הרגשת סיפוק ושל הוצאת המיטב של כל רכיב

כאמור נהנים מהתוצאה בדרכים שונות

גבי,

אני מניח שאם תצא לחגוג ערב אחד לבוש בחליפה המכנס והג'קט יגיעו מאותו בית אופנה, אני גם בטוח שתרכוש אותם כסט.
לעומת זאת את החולצה, העניבה ו/או הגרביים כבר פחות חשוב לרכוש מאותו בית אופנה או כסט. אגב, ההתנהגות הזו מלווה אותנו בעוד נושאים בחיים.

כפי שרשמתי, ישנם מספר דרכים להגיע ליעד/מטרה, בהנחה שאתה מכיר קצת מושגים מתורת המשחקים, אז השתמשתי באסטרטגיה שולטת, כזו שהסיכוי שלה להביא לי תועלת גבוה יותר מאסטרטגיה אחרת.

ועל אף הדברים לעיל, בשנה האחרונה נחשפתי ללא מעט מגברי פונו סטייג' אצל חברים, חלקם אקזוטים יותר(דאג'וסטינו, CH) וחלקם יקרים פחות (Pass, Moon, Nagra, Brinkmann ועוד...).
מספר דברים התחדדו אצלי עם הזמן:
א. אני אוהב את הסאונד של פונו מנורות יותר מפונו SS (אני לא חסיד של רזולוציה וסטריליות בכל מחיר)
ב. איני מוכן להתעסק עם deep switch, ה Zesto הרגיל אותי לטוב.

בהינתן מכלול הדברים, תוצאת הסאונד הכוללת ממה ששמעתי עד היום וכמובן פקטור שכלול המחיר, הבחירה הצטמצמה ל 2 מכשירים: Zesto, Brinkmann.

הבחירה בברינקמן נעשתה משכלול דברים: סאונד והעדפה סונית, השתלבות עם רכיבי האנלוג הנוכחיים וכנראה גם עתידיים אם אחליט ביום מהימים לשדרג, ולבסוף שטחי שכמוני, עיצוב וגימור, מה לעשות שהאמריקאי בתכנון היווני יפה ככול שיהיה (והוא יפה) לא מגיע לאותה רמת גימור של טנק גרמני או האלקטרוניקה היפנית שברשותי.

חוזר על דברי לחגי; בסוף מה שקובע הוא מבחן התוצאה, ובו לטעמי הצלחתי בגדול - גם בהשוואה לסטאפים יקרים משלי.

נערך לאחרונה ב:
כתבנו אותו דבר, לא? :D
העיקר שהכל ביחד נשמע טוב

כתבנו אותו דבר, לא? :D
העיקר שהכל ביחד נשמע טוב

יותר מידי לילות שאיני ישן מספיק, "המחרשה" (כפי שאלדר מכנה אותם) עובדת שעות נוספות לתוך הלילה..., התוצאה בבוקר בתגובה הקודמת :D

ועל אף הדברים לעיל, בשנה האחרונה נחשפתי ללא מעט מגברי פונו סטייג' אצל חברים, חלקם אקזוטים יותר(דאג'וסטינו, CH) וחלקם יקרים פחות (Pass, Moon, Nagra, Brinkmann ועוד...).

היי גיא
קודם כל תתחדש ותהנה

קפץ לי לעין שהזכרת ששמעת SIMAUDIO ומאחר ורכשת פונו ברמה גבוהה למיטב זכרוני לא שמעת את
ה MOON - Evolution 610 LP שמחירו 34,000 שח ושמגיע גם עם אופציה לספק חשמל נפרד MOON 820S שמחירו 32,000 שח , ושניהם קיימים אצלי פיסית בתצוגה , אז איזה דגם של MOON שמעת ?

אומר לך מדוע אני שואל , כי הדגמים מתחת מחירם נע בן 2000-8000 שח , וזה לא בר השוואה למכשיר המצויין והיוקרתי שרכשת.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור