Antipodes Oladra – מקור דיגיטלי שמרגיש כמו מוזיקה אמיתית

• פותח הנושא פותח הנושא exupgh12
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני שואל מכיוון שחבר קנה דגם אחר של אנטיפודס והוא יכול לשלוט רק דרך המחשב.
דרך האפליקציה בסמארטפון או בטאבלט אנדרואיד לא.

אני משתמש ב-Antipodes K50 לא נתקלתי בשום בעיה – לא דרך מחשב ולא דרך מכשירי אנדרואיד (טאבלט או סמארטפון). הכל עובד בצורה חלקה.

נקודה קטנה אך חשובה: לפי ההמלצה של Antipodes עצמם, אם במהלך ההגדרה של היחידה המחוברת (Setup) נדמה שהמכשיר לא מזוהה – פשוט לכבות את המודם, לחכות מספר שניות ולהדליק מחדש.
לאחר מכן להריץ שוב את תהליך ה-Setup וזיהוי היחידה המחוברת, הזיהוי מיידי.
מרגע זה אפשר להתחבר ל-Roon או לכל שירות אחר בצורה חלקה.

אני שואל מכיוון שחבר קנה דגם אחר של אנטיפודס והוא יכול לשלוט רק דרך המחשב.
דרך האפליקציה בסמארטפון או בטאבלט אנדרואיד לא.
אין בעיה להיכנס ל Roon דרך האפליקציה היעודית ולהאזין למוזיקה.

אני משתמש ב-Antipodes K50 לא נתקלתי בשום בעיה – לא דרך מחשב ולא דרך מכשירי אנדרואיד (טאבלט או סמארטפון). הכל עובד בצורה חלקה.

נקודה קטנה אך חשובה: לפי ההמלצה של Antipodes עצמם, אם במהלך ההגדרה של היחידה המחוברת (Setup) נדמה שהמכשיר לא מזוהה – פשוט לכבות את המודם, לחכות מספר שניות ולהדליק מחדש.
לאחר מכן להריץ שוב את תהליך ה-Setup וזיהוי היחידה המחוברת, הזיהוי מיידי.
מרגע זה אפשר להתחבר ל-Roon או לכל שירות אחר בצורה חלקה.
סביר להניח שאחרי איתחול של הראוטר ה Antipodes יימשוך כתובת IP חדשה מה DHCP של הראוטר
- הגישה למכשיר דרך ה WEB נעשית ב ARP כדי לברר מה הכתובת של השרת, ולאחר קבלת הכתובת ב TCP.

קרה לי בעבר פעם או פעמיים שמכשיר ה-K50 לא זוהה מיד לאחר ההפעלה, אך לאחר אתחול פשוט של הראוטר, הוא קיבל כתובת IP חדשה מה-DHCP, והכל חזר לעבוד בצורה חלקה. לא נתקלתי בשום בעיה בגישה למכשיר או בניגון – הכל עבד חלק ויציב.

מכשיר מהמם....

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור