Samsung Galaxy S26 Ultra במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/samsung-galaxy-s26-ultra

לא יודע מי צריך את זה את האמת

אותו דבר היית יכול להגיד על הפולד ששיתפת בעבר שקנית
:)

מסתבר שהיום הדבר האחרון שעושים עם טלפון זה שיחות טלפון, והערכים המוספים מגיעים בכלל מתחומים אחרים...

אותו דבר היית יכול להגיד על הפולד ששיתפת בעבר שקנית
:)

מסתבר שהיום הדבר האחרון שעושים עם טלפון זה שיחות טלפון, והערכים המוספים מגיעים בכלל מתחומים אחרים...

פולד זה היה חלום טכנולוגי להחזיק טאבלט וטלפון נייד במכשיר אחד, אבל במציאות זה היה כבד, עד כדי שמשך לי מכנסיים למטה :) וגם לא מספיק עמיד בסופו של דבר

אני ראיתי פעם איזה וידאו של Oppo אולי עם מסך מתגלגל מתרחב, זה אולי יהיה מעניין. נראה מה Apple מוציאים השנה.

חוץ מהמסך - סוללה, אין לי שום מכשיר שיכול להחזיק יום שלם, אני צמוד למסך וכבר ב-2-3 אחר הצהרים צריך להטעין.
כל הסיפורים האלה של עבודה רצופה של יומיים, לא מבין מה אנשים עושים (או לא עושים) עם הטלפון.

אולי אחזור לקונספט של פולד ברגע שיהיה קל, דק וחזק

אני צמוד למסך וכבר ב-2-3 אחר הצהרים צריך להטעין.
אתה מתכוון שהמסך דלוק אצלך קבוע עד 2-3 אחר הצהריים?
כשאני כותב שהוא מתאים ליום עבודה רציפה, אין הכוונה שאני משאיר את המסך דלוק כל היום.

אתה מתכוון שהמסך דלוק אצלך קבוע עד 2-3 אחר הצהריים?
כשאני כותב שהוא מתאים ליום עבודה רציפה, אין הכוונה שאני משאיר את המסך דלוק כל היום.

לא התכוונתי אליך ספציפית

תודה על הסקירה המצויינת,
אם הייתי משדרג אז זה רק בגלל מצב הפרטיות, יש לי S24 ULTRA שמתפקד מצויין אז חבל לי לשדרג

תודה על הסקירה המצויינת,
אם הייתי משדרג אז זה רק בגלל מצב הפרטיות, יש לי S24 ULTRA שמתפקד מצויין אז חבל לי לשדרג

אני תוהה, לפני 30 שנה היה לי לאפטופ עם מסך פרטיות מובנה :)
זווית צפייה הייתה ממש צרה

ב- S26 Ultra, במצב פרטיות פעיל זוית הצפיה כ- 45 מעלות. זה רחב בשביל סמארטפון שמחזיקים ביד.

אני תוהה, לפני 30 שנה היה לי לאפטופ עם מסך פרטיות מובנה :)
זווית צפייה הייתה ממש צרה
כן, הטלפון הבא יהיה עם מסך LCD רגיל שחור לבן ואז הסוללה תחזיק הרבה ימים...:)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור