ביקור אצל ערן אודיו פריק רעננה

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/audio-freak-2026

"מעולם לא שמעתי אצל הפריק "מוזיקת תערוכות" כדוגמת איזה אוסף נקישות ופריטה וחצי של גיטרה אקוסטית עם שירה של איזו זמרת יפנית בקול צלול על סף הסינטטי ברמה מעצבנת ונטולת קול אנושי עמוק. אצל הפריק כשמו כן הוא, תמיד שמעתי מוזיקה אמיתית בלי רסנים ופנפונים אודיופיליים מיותרים..."
אהבתי :cool:

גם יבואן טוב וגם בחור טוב .
גיא מורנו:לב:

אוהב את הסקירות שלך. כותב יפה :בעד:
וערן גבר גבר ומבין בסאונד!

תענוג לקרוא,
אין ספק שערן איש מקצוע מדהים בעל ידע וניסיון רב,כל המלצה שלו נכתבה בניסיון וידע רב.בן אדם מדהים!
אחד מבעלי המקצוע הטובים בתחום.

בחור מקסים !

אני לקוח של ערן הרבה שנים, מבקר אותו לפחות פעם בחודש, כבר חברים.
ערן מכיר את המערכת והטעם שלי בסאונד ומכיר את ״מגרש התקציב״ שאני משחק בו. ערן לא יציע לי לעולם מוצר שאני לא צריך או שלא אתחבר אליו או שלא בתקציב שלי. ואם נופל לו מכשיר או הזדמנות על מוצר שחושב שיתאים, ירים טלפון וישאל. זה לדעתי יתרון משמעותי בעבודה עם ערן לאורך תקופה ארוכה מה שעוזר להתכנס ולשפר את המערכת על פי הטעם שלי ללא לחצים מיותרים.
קיצר איך מתנוש אומר? ״ערן, כפרה עליך״ ;)

מצטרף לתשבוחות על ערן.
שמח לקרוא שהברינקמן הוסיף משמעותית.

רכשתי אצל ערן לאחרונה ציוד. התרשמתי מאד מרמת השירות הגבוהה. נעימות השיחה והמפגש עימו. שקיפות והגינות כלכלית. ובעיקר מתחושת הבנה עמוקה ויסודית של התחום. הליווי שקיבלתי אצל ערן נתן תחושה ברורה שיש על מי לסמוך.

גם לי הייתה אינטראקציה מאוד חיובית עם ערן

ערן ואני מכירים כבר לא מעט שנים. זה התחיל כלקוח והפך לחברות, וזה אומר הכול. ערן אדם שנעים להיות בחברתו, ושיחות על ציוד אודיו מתחלפות מהר מאוד בשיחות מעניינות באמת.

לגבי המערכת שהאזנת לה:

א. Brinkmann
מציאה אמיתית. לא משנה מול איזה ממיר תשווה אותו, קשה להרגיש פשרה. זו חתימה קבועה של החברה: יש יקרים וטובים יותר, אבל רמת ה-VFM והפאן הן מהגבוהות שאפשר למצוא בהיי-אנד.

ב. Magico S5
שווים כל אגורה. על בסיס ביצועים בלבד, המחיר שלהם יכול היה להיות גבוה יותר. אחרי האזנה ל-S5 2024 ברור למה מכנים אותם “בייבי M6”. רמקול פנומנלי, וההגדרה “סדרת ביניים” פשוט לא עושה עם סדרת S העדכנית צדק.

ג. Luxman
סדרת הדגל של החברה היא שער מצוין לעולם ההגברה האיכותית. זו אלקטרוניקה המתאפיינת במוזיקליות גבוהה, ביצועים חזקים ואפשרות שדרוג חכמה עם מגבר נוסף. אלה מאפשרים שליטה טובה יותר בבאס וזמן תגובה והתאוששות שממצים עוד יותר את ה-S5.

ערן בחור מיוחד, קודם בן-אדם לפני סוחר.
מאד אמין, וקל לעשות איתו ״עיסקה״.
ידע מוזיקלי רחב מאד שנותן הרבה ערך מוסף בהתאמת הציוד לטעם האישי של הלקוח.
הכי חשוב בעיני הם האמינות והשירות - אתה יודע שאתה ״לא לבד״ אם יש תקלות.

ממליץ בחום להפגש גם עם ערן לפני שעושים ״החלטות״.

"מעולם לא שמעתי אצל הפריק "מוזיקת תערוכות" כדוגמת איזה אוסף נקישות ופריטה וחצי של גיטרה אקוסטית עם שירה של איזו זמרת יפנית בקול צלול על סף הסינטטי ברמה מעצבנת ונטולת קול אנושי עמוק. אצל הפריק כשמו כן הוא, תמיד שמעתי מוזיקה אמיתית בלי רסנים ופנפונים אודיופיליים מיותרים..."
אהבתי :cool:

+1

בהקשר לכתוב מהסקירה...

אני שמח לשמוע ולקרא שהמערכת הנבחנת אצל ערן, נבחנה במוזיקה סטנדרטית, רגילה...

מוזיקה של תערוכות וקטעי אפקטים זה אחלה כדי לעשות רושם, לא כדי להבין באמת מה המערכת שווה.
קטעי אפקטים באופן כללי, זה כיף מידי פעם לשמוע, אני בעצמי אוהב מידי פעם אבל על המערכת שלי שאני מכיר אותה בציציות, ידוע שהם מראש בנויים ל-וואו אפקט, בס, תלת מימד קיצוני, ניצוצות וטריקים, היפוכי פאזה וכו...

בדיקה אמיתית של מערכת/תוצאה שלא מכירים ביום יום, עושים עם מוזיקה רגילה וטבעית, כי שם רואים אם התוצאה באמת יודעת לעבור/לנגן נכון, בטיינמינג נכון, או רק יודעת לעשות הצגה...

אחלה ערן באמת כיף אצלו . אחלה דברים.

תותח על
איש של מוסיקה בלי מסחרה

אחלה ערן.. בזכותו יש לי מוסיקה במערכת

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור