- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/ai-in-the-world-of-sound
store.hiby.com
רק שאבין - מה המשמאות של AI בסטימר? אני יכול לבקש שמטאליקה תשמע לי כמו פאט שופ בוייז?חהחה .... אבל ה AI כבר כאן..!!
הוא מגיע אלי בעוד כ 3 שבועות ואולי פחות!
קבלו את HiBY RS8ii - נגן המוזיקה הראשון עם שילוב AI שהם קראו לו SANKOFA .
החברה השקיע כמה מאות אלפי $$ טובים לפיתוח הנושא (במקור HIBY היא חברת תוכנה).
הנגן עצמו - מכונה מטורפת עם יכולות מעל כמעט כל סטרימר שולחני הקיים היום בשוק ובטח מול כל נגן נייד.
להלן תמונה מצורפת של היכולות
![]()
HiBy RS8 II - New Generation Ultra-flagship Portable HiFi DAP
Intelligent Sound of Dignity New generation ultra-flagship portable HiFi DAP Brand-New Industrial Design | Breakthrough Darwin III DAC architecture | Adaptive Amplifier | Powerful Intelligent processor | Sankofa / AI tonality simulation | High voltage large battery | Professional, stable HiByOS...store.hiby.com
בקרוב אצלי באתר להזמנה.... אבל כל הסטוק הראשוני כבר מכור...:
כן בטח!! ואם אתה בכלל צופה בהופעה שלהם ב YOUTUBE אז ה AI משנה את כל התלבושות שלהם לסגנון ה Village People!!רק שאבין - מה המשמאות של AI בסטימר? אני יכול לבקש שמטאליקה תשמע לי כמו פאט שופ בוייז?![]()
רחמים רחמים - יש ביננו חברי רגישיםמעניין לשמוע את אדל בביצוע Growling...
AI במיטבו.
אני לא נסוגתי מהתחאווד. אני וואחד תחאווד!בשולי בדברים: זה גם יפה לראות איך אודיופילים מדופלמים נסוגים מהתחאווד של "נאמנות למקור"
עם כל הכבוד, שום נושא של ביט פרפקט ממש לא נעלם.המכשיר המדובר רץ על מערכת הפעלה אנדרויד 13, וזו תומכת בילט אין בכל מיני פיצ'רים של AI שגם קשורים בצליל.
בגדול זה אומר שעושים מניפולציות על הצליל בדומיין הדיגיטלי, לשיפור איכות, הפחתת רעשים, איקוליזציה וכו. אני בעד.
יש גם מימוש של הרעיון הותיק אך עדיין כיפי (מפרגן בלי מיליגרם ציניות) של סימולציית אודיו R2R, קסטה, CD, תקליט.. (עוד מניפולציות דיגיטליות).
בשולי בדברים: זה גם יפה לראות איך אודיופילים מדופלמים נסוגים מהתחאווד של "נאמנות למקור", ביט פרפרט, זיבי פרפקט.. ומאמצים בשמחה את המניפולציה הדיגיטלית. מסתבר שכל מה שהיה צריך זה לעטוף את זה במיתוג המיסטי "AI", ועכשיו זה מגיע עם חותמת כשרות בהשגחת בד"צ העדה האודיופילית.
כמו כל דבר בעולם הדיגיטלי - הכל תלוי באיכות התכנון...!!אבל הai רק בתחילת דרכו , האם יש סיכוי שמכשיר כזה יחשב כארכאולוגיה בעוד שנה , וגם אם מותר לשאול , למה צריך מניפולציות ai כשיש לך ציוד שפופרות אולטימטיבי שנשמע כמו שום דבר שאני מכיר , אני פוחד מזה!!!!!
במקרה יש לי את שתיהן..... ואין הבדל גדול...אתה מדבר על ״ בובה מתנפחת ״ לעומת איזה דוגמנית , יחי ההבדל הקטן
עם כל הכבוד, שום נושא של ביט פרפקט ממש לא נעלם.
כאשר ייצרן עושה את זה נכון - זה לא הורס ולא משנה שום ביט פרפקט.
כבר מזמן בנגנים הניידים התגברו על "חרה" סאונד של מערכת האנדרואיד ומצאו פתרונות לעקוף ולבנות מערכת הפעלה לנגנים ניידים מתאימה.
כל מוזיקה שאתה שומע - מעובדת בדומיין הדיגיטל, MIX ו- MASTERING... ונכון - הם משתמשים במוצרים איכותיים מאוד .
אז כאשר הציוד נבנה נכון - הוא גם נשמע מעולה.
לדוגמא - אפליקציית USB AUDIO PLAYER PRO מאפשרת שימוש ב EQ פרמטרי דרכה (רכישה נפרדת) אבל (!!) כאשר ה EQ מופעל אתה מעבד את ה ביט-פרפקט!
לעומת זאת - בנגנים אשר יש בהם EQ פרמטרי מובנה כחלק ממערכת ההפעלה - אין שום ירידה באיכות הסאונד.