שואב שוטף רובוטי ECOVACS DEEBOT X11 PRO OMNI במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/ecovacs-deebot-x11-pro-omni

קניתי את ה-OmniCyclone לפני שבוע
יש מלא אופציות באפליקציה, אבל ניסיתי להפעיל כל מיני AI וכו' ורובוט נתקע.

שטיח לא מזהה. למרות שנתקע שם שוב, ושוב.
אין חוכמה אלמנטרית?
אני מגיע לרובוט, ממקמם אותו על רצפה, והוא שוב עולה על שטיח בדיוק על אותו מקום ונתקע.
יש לו עוצמת שאיבה חזקה מאוד, עם שטיח ארוך זה בעיה

בסוף הגדרתי ידנית במפה שלא יכנס

כשמנקה, מנקה מצוין
באמת רואים שהייתה שטיפה

ריקון מאוד נוח, לא צריך שקיות

מניח שיתקנו את הבאגים בהמשך.אם כי אני לא יודע מה כל דבר נותן, באמת מיליון אופציות שם

קניתי את ה-OmniCyclone לפני שבוע
הי מיכאל,
חבל שלא שיתפת לפני הרכישה.
כפי שכתבתי בסקירה "עם זאת, ניכר שהוא מסתבך כבלים על הרצפה, מתחת לספות ואפילו נדרש לחילוץ בקרבת מדרגות. יתכן מאד שהתופעות הללו יטופלו לאחר עדכוני תוכנה עתידיים."
הניווט שלו אכן לוקה בחסר ואני באמת מקווה שיטופל בעדכוני תוכנה בעתיד.

אני די מאחור בעניינים האלה ולא רוצה מיפוי של הבית שלי ואולי גם מיקרופון סמוי שימסור מידע לאיראנים :) אבל בעיות כמו הסתבכות בכבלים, מתחת לספות וכו' זה לא משהו שבודקים לפני שרצים לשווק?

הי מיכאל,
חבל שלא שיתפת לפני הרכישה.
כפי שכתבתי בסקירה "עם זאת, ניכר שהוא מסתבך כבלים על הרצפה, מתחת לספות ואפילו נדרש לחילוץ בקרבת מדרגות. יתכן מאד שהתופעות הללו יטופלו לאחר עדכוני תוכנה עתידיים."
הניווט שלו אכן לוקה בחסר ואני באמת מקווה שיטופל בעדכוני תוכנה בעתיד.

כבלים אצלי לא.
אבל בהחלט עושה דברים מוזרים ולא חכמים במיוחד

שטיח היה ישן ממילא, ואשתי לא אהבה אותו נקנה אחד אחר במקום :)

אני די מאחור בעניינים האלה ולא רוצה מיפוי של הבית שלי ואולי גם מיקרופון סמוי שימסור מידע לאיראנים :) אבל בעיות כמו הסתבכות בכבלים, מתחת לספות וכו' זה לא משהו שבודקים לפני שרצים לשווק?

לא רק מיקרופון, יש לו מצלמה גם

לא רק מיקרופון, יש לו מצלמה גם
מצלמות יש לי כבר במסכי הטלוויזיה.

מצלמות יש לי כבר במסכי הטלוויזיה.
זו הטכנולוגיה. אם אתה רוצה ניווט מדויק, צריך אמצעי צילום כלשהו.
באופן כללי, הסכמה לקבלת שירותי בית חכם ועוזרים אישיים למיניהם, כרוכים בויתור מסוים על הפרטיות. לדעתי, הבעיה הופכת חמורה יותר כאשר ספק השירות שומר את המידע על ענן בשרתים שלו. אז אנו חשופים לפגיעה בפרטיות גם לאחר שהשירות התקבל, מכיוון שניתן לפרוץ לענן.
לצערי חברות הרובוטיקה אינן מחויבות כיום לעמוד בדרישות אבטחת מידע קפדניות, ולכן צפוי שנשמע בעתיד על דלף מידע מהתקנים דומים.
השאלה האם אתה מוכן לעמוד בפיתוי ולעשות ספונג'ה בעצמך..

שווה לי לעשות ספונג'ה וגם חלונות אם זה שומר על הפרטיות שלי, זה טירוף לחשוב אחרת לדעתי. חוצמזה שעוד לא יוצר רובוט מסוג זה שעושה ספונג'ה יותר טוב ממני, באחריות :)

לצערי חברות הרובוטיקה אינן מחויבות כיום לעמוד בדרישות אבטחת מידע קפדניות, ולכן צפוי שנשמע בעתיד על דלף מידע מהתקנים דומים.
השאלה האם אתה מוכן לעמוד בפיתוי ולעשות ספונג'ה בעצמך..
מדהים, רק כתבתי את זה ביום שישי, ובמקביל פורסם ב- THE VERGE כי NEATO סוגרת את שרתי הענן שלה והופכת את כל השואבים הרובוטיים שלה לטיפשים!
נחשו מהי הסיבה?
cybersecurity standards, compliance obligations, and regulations have advanced in ways that make it no longer possible to safely and sustainably operate these legacy systems

אם המגמה תימשך, נישאר רק עם השואבים הסינים...

מדהים, רק כתבתי את זה ביום שישי, ובמקביל פורסם ב- THE VERGE כי NEATO סוגרת את שרתי הענן שלה והופכת את כל השואבים הרובוטיים שלה לטיפשים!
נחשו מהי הסיבה?
cybersecurity standards, compliance obligations, and regulations have advanced in ways that make it no longer possible to safely and sustainably operate these legacy systems

אם המגמה תימשך, נישאר רק עם השואבים הסינים...

זה אפשרי לתפעל, זה רק יקר.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור