- מעורבות
- 816
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: https://www.dtown.co.il/ecovacs-deebot-x11-pro-omni
הי מיכאל,קניתי את ה-OmniCyclone לפני שבוע
הי מיכאל,
חבל שלא שיתפת לפני הרכישה.
כפי שכתבתי בסקירה "עם זאת, ניכר שהוא מסתבך כבלים על הרצפה, מתחת לספות ואפילו נדרש לחילוץ בקרבת מדרגות. יתכן מאד שהתופעות הללו יטופלו לאחר עדכוני תוכנה עתידיים."
הניווט שלו אכן לוקה בחסר ואני באמת מקווה שיטופל בעדכוני תוכנה בעתיד.
אני די מאחור בעניינים האלה ולא רוצה מיפוי של הבית שלי ואולי גם מיקרופון סמוי שימסור מידע לאיראניםאבל בעיות כמו הסתבכות בכבלים, מתחת לספות וכו' זה לא משהו שבודקים לפני שרצים לשווק?
מצלמות יש לי כבר במסכי הטלוויזיה.לא רק מיקרופון, יש לו מצלמה גם
מצלמות יש לי כבר במסכי הטלוויזיה.
יש לי כזאת, עם מיקרופון, נקראת סמארטפון, ובניגוד לשואב אבק היא גם קוראת מחשבות.אבל לא כזאת המסתובבת בכל פינה בבית![]()
זו הטכנולוגיה. אם אתה רוצה ניווט מדויק, צריך אמצעי צילום כלשהו.מצלמות יש לי כבר במסכי הטלוויזיה.
מדהים, רק כתבתי את זה ביום שישי, ובמקביל פורסם ב- THE VERGE כי NEATO סוגרת את שרתי הענן שלה והופכת את כל השואבים הרובוטיים שלה לטיפשים!לצערי חברות הרובוטיקה אינן מחויבות כיום לעמוד בדרישות אבטחת מידע קפדניות, ולכן צפוי שנשמע בעתיד על דלף מידע מהתקנים דומים.
השאלה האם אתה מוכן לעמוד בפיתוי ולעשות ספונג'ה בעצמך..
מדהים, רק כתבתי את זה ביום שישי, ובמקביל פורסם ב- THE VERGE כי NEATO סוגרת את שרתי הענן שלה והופכת את כל השואבים הרובוטיים שלה לטיפשים!
נחשו מהי הסיבה?![]()
Neato’s cloud is shutting down, leaving its robovacs stuck in manual mode
The end of Neato is nigh.www.theverge.com
cybersecurity standards, compliance obligations, and regulations have advanced in ways that make it no longer possible to safely and sustainably operate these legacy systems
אם המגמה תימשך, נישאר רק עם השואבים הסינים...