5G - לשדרג אליו או לא לשדרג.

• פותח הנושא פותח הנושא TalTen1
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

TalTen1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
הי חברים,

רכשתי לאחרונה OnePlus 12 שתומך ב - 5G.

אני מתלבט אם לשדרג את התכנית שלי ל - 5G.

מה דעתכם? שווה את ההוספה של עוד 20 ש"ח לחודש או לא?

תודה!

ההבדל הוא רק במהירות הגלישה, וגם זה רק במקומות נבחרים בהם הרשת הסלולרית התאימה את הציוד שלה. לדעתי, המהירות בדור הרביעי מספקת מעל ומעבר לרוב השירותים והאפליקציות בסמארטפונים. בהצלחה

אני שדרגתי ל 5G ברשת פלאפון , הרבה פעמים שיניתי הגדרות בחזרה ללא 5G וקיבלתי מהירות גלישה גבוהה יותר.
אכן, גלישה ב 4G מספקת , ובמיוחד שבארץ אין עדיין 5G אמיתי...

לא גדול. שיתנו בחינם.

אני לא מסכים

שדרוג גם מעביר לסוג של רשת משודרגת, עם כיסוי טוב יותר
מה זה 20₪?

אני לא מסכים

שדרוג גם מעביר לסוג של רשת משודרגת, עם כיסוי טוב יותר
מה זה 20₪?
אין קשר לכיסוי. ב- 5G הוא בוודאי לא טוב יותר. מדובר באותה באותם התאים הסלולריים. לא הוקמו תאים נפרדים לדור ה- 5G.
מי שמתחבר לדור 5 יוכל לקבל חיווי "5G" על הצג, את תקשורת הנתונים הוא יבצע באמצעות ציוד הקצה שתומך בדור החמישי.
הלוקש שמוכרות החברות הסלולריות הוא שרובן חיברו רק את ציוד הקצה בתאים הסלולריים לדור החמישי, ולא השקיעו בציוד שהופך את הרשת ל-Core 5G. כך כולנו רואים חיווי 5G על הצג בסמארטפון, אבל בפועל הגלישה לא הרבה יותר טובה מבדור הרביעי.
בעבר דיווחתי כאן שרק פלאפון השקיע בציוד Core 5G, וגם זה לא בכיסוי מלא, אלא רק באזורי ביקוש.

אין קשר לכיסוי. ב- 5G הוא בוודאי לא טוב יותר. מדובר באותה באותם התאים הסלולריים. לא הוקמו תאים נפרדים לדור ה- 5G.
מי שמתחבר לדור 5 יוכל לקבל חיווי "5G" על הצג, את תקשורת הנתונים הוא יבצע באמצעות ציוד הקצה שתומך בדור החמישי.
הלוקש שמוכרות החברות הסלולריות הוא שרובן חיברו רק את ציוד הקצה בתאים הסלולריים לדור החמישי, ולא השקיעו בציוד שהופך את הרשת ל-Core 5G. כך כולנו רואים חיווי 5G על הצג בסמארטפון, אבל בפועל הגלישה לא הרבה יותר טובה מבדור הרביעי.
בעבר דיווחתי כאן שרק פלאפון השקיע בציוד Core 5G, וגם זה לא בכיסוי מלא, אלא רק באזורי ביקוש.

אני אומר מעשית זה המצב
היו לי ניתוקים באזור שלי, עכשיו חלק

נערך לאחרונה ב:

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור