סקירת תערוכת אודיו מינכן - לכל דבר יש סוף

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

קארמה נטשה את הקרמיקה ?

אורי,
קבל שוב מלוא המחמאות על ההשקעה (ורד)

כל הכבוד אורי, ותודה על ההשקעה הגדולה שלך. (ורד)

השאלה המתבקשת בסופו של סיקור ולאחר שכל החוויות שקעו בראש ועשית לעצמך קצת סדר: איזה חדר מכל החדרים הוא הווינר שלך, וללא תלות בשום אילוץ - מה היה החדר שהכי הרשים אותך בתערוכה ואותו היית לוקח הבייתה AS IS?

תודה לאורי על סדרת סקירות מושקעת ומהנה ביותר לקריאה!

קבל ח"ח על ההשקעה !! נהנתי לקרוא כל מילה ומילה שרשמת . גיליתי עולמות חדשים חברות, רמקולים, דקים, מגברים שבכלל לא ידעתי על קיומם , לימד אותי המון !

תודה מאוד על ההשקעה ! המאמץ ! החוויה והלמידה שתוך כדי ! \

יונתן

איזה הוא פורום מטומטם? הוא שמזכה את המגלומנים ובעלי שגעון הגדלות, אלה שחייבים להיות באמצע עם מבחנים ואג׳נדות ועשרות עמודים בראש העמוד הראשון, ולא את הצדיקים, החכמים והמשקיעים כדוגמת אורי שלנו, כפרה עליו, כשושנה בין הקוצים, הדואג להביא תכנים איכותיים לפורום.
מה למדנו מזה? שכולנו מטומטמים. מעדיפים להיכנס לריאליטי של איש אחד ומשנתו, ולא להתעמק בפוסטים החשובים באמת.
איך פותרים? מתעלמים מהמגלומניה. אבל אנחנו לא יכולים הרי.
אז לפחות אדאג שהשרשור הזה יהיה בראש העמוד עוד כמה רגעים בודדים לפני שהשרשור כשרות המטומטם של קופסת המיתוג הדבילית יעלה שוב למקום הראשון.

ישר כוח אורי וכל הכבוד על ההשקעה. אם כבר להיות משועמם ולכתוב כל היום בפורום, אז לפחות כך, ולא כמוני או כמו רוברט שייבדל לחיים ארוכים

יופי של השקעה אורי -מאוד מהנה.

אני לא חושב שאפשר להצביע על סט אחד כמעודף. לכל סט יש את הקסם
שלו והחסרונות שלו, כך שבלתי אפשרי לטעמי לבחור סט אחד,במיוחד
למי ששומע מגוון ז'אנרים.

כל הכבוד אורי, ותודה על ההשקעה הגדולה שלך. (ורד)

השאלה המתבקשת בסופו של סיקור ולאחר שכל החוויות שקעו בראש ועשית לעצמך קצת סדר: איזה חדר מכל החדרים הוא הווינר שלך, וללא תלות בשום אילוץ - מה היה החדר שהכי הרשים אותך בתערוכה ואותו היית לוקח הבייתה AS IS?

האמת שבאמת שאלה מאוד קשה.
היו המון טובות .

היתה מערכת אחת שאני בטוח שהייתי שומע בה טוב בבית שלי, וזה מכיוון שהיא הוצגה בחדר מאוד לא מטופל ונשמע מעולה. כמו כן היא היתה מאוד מאוד יפה. והיא המערכת של פאתוס.

המערכת הכי טובה אולי שהיתה בתערוכה, אבל חייבים חדר ענק בשבילה היא :
Absolare sound + rockport

אני חושב שהכי נהנתי ממנה.

תמונות.

היו לי עוד מלא תמונות.
אני אמצא לאן אני יכול להעלות בחינם ובקלות (יש המלצות?) איזה 5-6 ג'יגה תמונות.
ככה שמה שלא הופיע יהיה גם שם.

אולי פיקאסה?

וכמצוות מלומדינו הצדיק, הגאון, שיבדל"א ר' מתנוש לבית אודיופיל, הריני לתרום את תרומתי הצנועה מתי מעט בהעלאת שרשור קדוש זה במעלות הפורום, למקומו הראוי.

וואו, איזו סקירה יפה. לא קצרה אבל לענין,
התרשמות שכל אחד יכול להבין.
אפילו אני.
תודה.
(ורד)
R

* הערה קטנטונת - המידבאס שחברת Ondaligera משתמשת בהם מיוצרים ע"י 18SOUND.
גם DUEVEL בדגמים הבכירים.

דוגמית:

esound-6nd430-size281.gif

http://www.usspeaker.com/eighteensound-6ND430-1.htm

זה מה הם אמרו לי.

איזה הוא פורום מטומטם? הוא שמזכה את המגלומנים ובעלי שגעון הגדלות, אלה שחייבים להיות באמצע עם מבחנים ואג׳נדות ועשרות עמודים בראש העמוד הראשון, ולא את הצדיקים, החכמים והמשקיעים כדוגמת אורי שלנו, כפרה עליו, כשושנה בין הקוצים, הדואג להביא תכנים איכותיים לפורום.
מה למדנו מזה? שכולנו מטומטמים. מעדיפים להיכנס לריאליטי של איש אחד ומשנתו, ולא להתעמק בפוסטים החשובים באמת.
איך פותרים? מתעלמים מהמגלומניה. אבל אנחנו לא יכולים הרי.
אז לפחות אדאג שהשרשור הזה יהיה בראש העמוד עוד כמה רגעים בודדים לפני שהשרשור כשרות המטומטם של קופסת המיתוג הדבילית יעלה שוב למקום הראשון.

ישר כוח אורי וכל הכבוד על ההשקעה. אם כבר להיות משועמם ולכתוב כל היום בפורום, אז לפחות כך, ולא כמוני או כמו רוברט שייבדל לחיים ארוכים
מה?קשה לך לתת קומפלימנט ,בלי לדרוך על כל מיני בצדדים?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור