סיקור תערוכת אודיו מינכן - בקומה הגבוהה

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: סיקור תערוכת אודיו מינכן - בקומה הגבוהה

יופי על הסקירה
בתור בעלים לשעבר של רמקולים מבית CAV, אני חושב שהם לא מקבלים את הכבוד המגיע להם
מדובר ברמקולים מדהימים
אגב, כמה על הרמקול שלהם?

ניסיתי לברר אבל הם לא כ"כ דיברו אנגלית :)
באינטרנט כתוב משהו באזור 35K דולצ'ים .

בלי עין הרע

משהו יכול להסביר מה רואים

שלום,
משהו יכול להסביר מה רואים בתמונה שבאה לפני ה- Kaiser Acoustics
רואים 4 פלטות .... מה המיוחד ?

תודה
איתי

ולאורי - יופי של סקירות !! תודה רבה !!

נהנתי לקרוא. וכמה מילים על הטאיוונים

הי אורי. בחלק די משמעותי מהחדרים ההתרשמות שלי היתה מאוד דומה לשלך, וזה כיף לי לקרוא את דעותייך. הרמקולים של CAV גם לדעתי היו מצויינים. היה לי די מוזר שהחדר שלהם היה יחסית ריק ממאזינים רוב הזמן, יש לך השערה למה?
אני חייב להגיד לך משהו לגבי המציגים האסייתים, אתה לא מפרש אותם נכון.
אני גרתי עם המשפחה ועבדתי בטאיוון כמה שנים ולכן אני מכיר אותם היטב ואת התנהגותם המוזרה קצת :-) הם מאוד רישמיים והם לא יודעים כל כך איך להתנהג בסביבה מערבית. אני מבטיח לך שהם מאוד נחמדים כאשר מתעניינים ושואלים אותם שאלות. מה שאני הכי מעריך אצלם זה הכנות שלהם, אתה די יכול להיות בטוח שרובם תמיד יגידו לך את האמת ולא ינסו לתחמן אותך או להשתמש בכל מיני טריקים שיווקיים (משעממים לעיתים)
חיים

סתם שאלה!
האם הוצגו בתערוכה מוצרי מיד לוול ?
הכוונה לציוד שהאדם הממוצע יכול לחלום עליו ברצינות !
נניח רמקולים בתחום מחיר של 5000-10000 דולר או מערכת שלמה במסגרת תקציב של נניח 100000 שח .
בתחום הזה ישנם המון מוצרים שמגרדים את הרף העליון של הביצועים מבלי למשכן את הילדים .

אורי כל הכבוד לך קצר ונקי !
חג שמח

סתם שאלה!
נניח רמקולים בתחום מחיר של 5000-10000 דולר או מערכת שלמה במסגרת תקציב של נניח 100000 שח .
בתחום הזה ישנם המון מוצרים שמגרדים את הרף העליון של הביצועים מבלי למשכן את הילדים .
צחי,
למה לחלום על ציוד שהוצג בתערוכה ומתומחר בצורה בלתי ריאלית?
ישנן חברות מהשורה הראשונה שלא הציגו את כל מרכולתן ולהן רמקולים בתחום המחירים שציינת ואף סטאפ שלם במסגרת התקציב.
לדוגמא-ראיתי ברשת דיווח מצולם מהתערוכה וקצת "דגדג" לי לשמוע על מה המהומה(כמה שאפשר להתרשם מוידאו ברשת..)לדעתי האישית,הרמקול של חברת atc האנגלית(ראה דיווח מפורט של אורי באתר(ורד))נשמע ברמה אחת מעל לשאר ומחירו בתחום שציינת, כך שאפשר (ורצוי תמיד)לחלום.

הי אורי. בחלק די משמעותי מהחדרים ההתרשמות שלי היתה מאוד דומה לשלך, וזה כיף לי לקרוא את דעותייך. הרמקולים של CAV גם לדעתי היו מצויינים. היה לי די מוזר שהחדר שלהם היה יחסית ריק ממאזינים רוב הזמן, יש לך השערה למה?
אני חייב להגיד לך משהו לגבי המציגים האסייתים, אתה לא מפרש אותם נכון.
אני גרתי עם המשפחה ועבדתי בטאיוון כמה שנים ולכן אני מכיר אותם היטב ואת התנהגותם המוזרה קצת :-) הם מאוד רישמיים והם לא יודעים כל כך איך להתנהג בסביבה מערבית. אני מבטיח לך שהם מאוד נחמדים כאשר מתעניינים ושואלים אותם שאלות. מה שאני הכי מעריך אצלם זה הכנות שלהם, אתה די יכול להיות בטוח שרובם תמיד יגידו לך את האמת ולא ינסו לתחמן אותך או להשתמש בכל מיני טריקים שיווקיים (משעממים לעיתים)
חיים

באמת היה מוזר.
אבל אתה יודע איך זה אודיופילים...כולם רצים לשמות המוכרים...

סתם שאלה!

היו הרבה כאלו דווקא.
ASW, JMR,ATC,PCB,ועוד ועוד.
דווקא האלק' היתה היותר כבדה מבחינת מחיר.
וכן, היו מערכות לא כאלו יקרות...

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור