תערוכת האודיו במינכן, חלק שלישי – המשך חדרי האזנה, רמקולים קרמיים, שופר ועוד

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113

סקירה יפה
מוזר של-PMC אין יבואן בארץ

אורי כל ה כ ב ו ד !!!

כתבות מהנות מאוד לקריאה

תודה רבה.
תהיה עוד כתבה או 2 וזהו.
אני באמת מנסה להעביר כמה שיותר ממה שהיה שם כי היה לי כיף ובא לי שגם אנשי האתר יהנו מזה :)

סקירה יפה ומהנה!
נראה לי שקצת התבלבלת בשם הסטרימר שהיה בחדר של טידל מדובר ב- AURENDER הנפלא של החברה הקוריאנית WIDEALAB שכיכב בעוד חדרים כמו של קרמה. אגב הוא משווק בארץ ע"י סבו אודיו

נערך לאחרונה ב:
quote_icon.png
פורסם במקור על ידי igal.l
אורי כל ה כ ב ו ד !!!
+1
:בעד:
תענוג לקרוא - תודה.
מנחם.

מצויין!!!

סקירה יפה ומהנה!
נראה לי שקצת התבלבלת בשם הסטרימר שהיה בחדר של טידל מדובר ב- AURENDER הנפלא של החברה הקוריאנית WIDEALAB שכיכב בעוד חדרים כמו של קרמה. אגב הוא משווק בארץ ע"י סבו אודיו
כן. לא הכרתי אז ביקשתי שיכתוב לי המציג. זה מה שיצא לו...
הרבה אנגלית הוא לא דיבר :)

כל סקירה שלך מקבלת ממני-:בעד:

אורי,
יישר כח על הפרוייקט(ורד)

הי אורי

סחטיין על הסקירה הנחמדה

רק תיקון של כמה אי דיוקים, הרמקול שהוצג בתערוכת דיטאון 2010 היה Tidal Contriva Diacera SE
דגם הAgora הוא חדש לחלוטין ונחשף במינכן 2012 לראשונה, הוא ממוצב בין הContriva לSunray ומחירו כמעט כפול משל ה Contriva Diacera SE .
ההבדלים בינהם הוא תוספת של עוד יחידת מיד באס 7" ו3 וופרים של 9" המפוזרים מאחור ולצידי התיבה, מעבר לכך שימוש בחומרים חדשים בתיבת הרמקול (טירליט) וכו...
לגבי השידוך של טידאל למנורות, אפילו באתר החברה יש התייחסות לשידוך הרמקול למגברי SET
וכמו כן עשרות דילרים ולקוחות בעולם שמשדכים אותם למנורות, אם תרצה אשלח לך גלריה שלמה של Sunrays עם מגברי Kondo /Einstein/Mcintosh וכו...
כיצרן מגברי טרנזיסטור שעולים יותר מפורשה 911 , אם ציפית לתשובה אחרת ממנו, אתה תמים ...(למרות שאני מסכים שהמגברים שלו יושבים מושלם על הרמקול... אבל המחירררר)
דווקא על הנייר, עקומת האימפדנס של כל הרמקולים של טידאל מאפשרים לעבוד עם מגוון רחב של מגברים, כך שכל אחד יכול לבחור מגבר לפי טעמו האישי, אתה יכול לשאול את Erez67 :-)
CES 2012:
י.IMG_1822cc.jpg

תמונות מצורפות

• IMG_1822cc.jpg
    IMG_1822cc.jpg
    KB 150.3 · צפיות: 593
הי אורי

סחטיין על הסקירה הנחמדה

רק תיקון של כמה אי דיוקים, הרמקול שהוצג בתערוכת דיטאון 2010 היה Tidal Contriva Diacera SE
דגם הAgora הוא חדש לחלוטין ונחשף במינכן 2012 לראשונה, הוא ממוצב בין הContriva לSunray ומחירו כמעט כפול משל ה Contriva Diacera SE .
ההבדלים בינהם הוא תוספת של עוד יחידת מיד באס 7" ו3 וופרים של 9" המפוזרים מאחור ולצידי התיבה, מעבר לכך שימוש בחומרים חדשים בתיבת הרמקול (טירליט) וכו...
לגבי השידוך של טידאל למנורות, אפילו באתר החברה יש התייחסות לשידוך הרמקול למגברי SET
וכמו כן עשרות דילרים ולקוחות בעולם שמשדכים אותם למנורות, אם תרצה אשלח לך גלריה שלמה של Sunrays עם מגברי Kondo /Einstein/Mcintosh וכו...
כיצרן מגברי טרנזיסטור שעולים יותר מפורשה 911 , אם ציפית לתשובה אחרת ממנו, אתה תמים ...(למרות שאני מסכים שהמגברים שלו יושבים מושלם על הרמקול... אבל המחירררר)
דווקא על הנייר, עקומת האימפדנס של כל הרמקולים של טידאל מאפשרים לעבוד עם מגוון רחב של מגברים, כך שכל אחד יכול לבחור מגבר לפי טעמו האישי, אתה יכול לשאול את Erez67 :-)
CES 2012:
י.צפה בקובץ המצורף 10858
בוודאי שאפשריים והוא אמר גם שאפשר.
ההמלצה שלו היתה עם המגברים שלו בגלל הטענה שהם נעלמים לגמריי.
לגבי הטעויות בדגמים, כן, כמו שאמרתי, לא היה פשוט בכל מקום להבין בדיוק מה הולך שם, גם הרבה אנשים, גם לא מדבר גרמנית, וכו...
טעו טעינו .
תודה על התיקון :)
אגב, הרמקולים שלהם בכל התערוכה נשמעו נפלא.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור