רמקולים Cabasse Majorca במבחן - תגובות

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dtown

מנהל
צוות האתר
מעורבות
816
נקודות
113
שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים Cabasse Majorca במבחן

נמר אחלה כתבה וכמו שאמרתי מילותיך חקוקים בסלע ! רמקולים לאנשים שמחפשים ממתק לאוזניים בלי לקרוע את הכיס!

ביקורת נפלאה!

קראתי את כל הכתבה ומה שרשמת, והייתי בטוח שאגיע לסופה אראה תג מחיר של 20-30 ומעלה.

בהחלט נשמע מחיר טוב אם הוא אכן מספק את כל מה שאתה אומר שהוא !!

יופי של ביקורת ,

אהבתי !

יפה מאוד.
נמר איך המגברים מתמודדים עם העכבה המאוד נעה הזו?

המחיר האמיתי הוא באזור ה 1800 יורו.
המחיר שאתה רואה הוא כנראה מבצע על זוגות מסויימים.
שים לב שגם למטה כתוב משהו שלא הצלחתי לתרגם מה כוונת המשורר של 1790 .
בכתבות המבחן של העיתונים בעולם המחיר הוא 1800 יורו.
שהם בעברית:
1800*5.23=9414 ש"ח.
בתוספת מע"מ:
10920

האמת? , כן גבוה מדיי.
צודק.

1800 אירו אומנם הופכים ל כ10 אלף, ומה עם משלוח, טיפולים וכו'?

אל תשכחו שהמחיר פה זה מחיר "רשמי".

בפועל אתם מכירים את זה, באים ליבואן, מבקשים הנחה ובלה בלה, ופתאום המחיר יורד באיזה 10-20 אחוז (לרוב!)

המחיר האמיתי הוא באזור ה 1800 יורו.
המחיר שאתה רואה הוא כנראה מבצע על זוגות מסויימים.
שים לב שגם למטה כתוב משהו שלא הצלחתי לתרגם מה כוונת המשורר של 1790 .
בכתבות המבחן של העיתונים בעולם המחיר הוא 1800 יורו.
שהם בעברית:
1800*5.23=9414 ש"ח.
בתוספת מע"מ:
10920

האמת? , כן גבוה מדיי.
צודק.
ה1800 מתייחס למחיר שהיצרן מציע. בכל מקום באינטרנט נמכר ב1400 יורו.ואל תשכח שהחנויות שמוכרות גם מרויחות.
האם זה תופס לכל רמקול שמיובא מאירופה ההפרשים האלו?

יפה נמר סקירה יפה! הרמקול נראה יותר יפה אצלך בבית מאשר בתצלום.
לא שמעתי אף רמקול של החברה הזו מעולם, והאמת די מסקרן אותי מה הצרפתים האלה מבשלים:)

מה היתרון שנותת יחידת המיד טויטר הקואקסלית ?
העים היא מגישה את הצליל באופן שונה מסידור קונבציונלי של יחידות נפרדות ?

ביקורת נפלאה!

קראתי את כל הכתבה ומה שרשמת, והייתי בטוח שאגיע לסופה אראה תג מחיר של 20-30 ומעלה.

בהחלט נשמע מחיר טוב אם הוא אכן מספק את כל מה שאתה אומר שהוא !!

כמובן! אחרת לא הייתי כותב את מה שכתבתי.:)

יפה מאוד.
נמר איך המגברים מתמודדים עם העכבה המאוד נעה הזו?

בנוסף לסטאפ האלקטרוניקה האישי שלי בחנתי אותו עם עוד 3 מגברים שאחד מהם מספק 60 וואטים צנועים לכל צד. לא היתה בעיה להתמודד איתם למרות העקבה הלא יציבה.

מה היתרון שנותת יחידת המיד טויטר הקואקסלית ?
העים היא מגישה את הצליל באופן שונה מסידור קונבציונלי של יחידות נפרדות ?

השיטה הזו אמורה לצמצם את בעיות הפאזה שיכולות להווצר בין המיד לטויטר. אבל גם יחידות קוקסיאליות יכולות להשמע גרוע ולא מאוזנות. אין יתרונות, אם זה טוב זה טוב בלי קשר לשיטה.(ורד)

אישית היתה לי בעייה עם רמקולים צרפתיים (אולי כי גרושתי צרפתייה אמיתית מנורמנדי ?). הטריאנגל רב יכולת אך הגבוהים שלו מנסרים לי את האוזן. הפוקל לטעמי חיוורים ואנמיים ומעולם לא הבנתי איך אנשים נשבים בקיסמם. יוצא מהכלל הוא ה JMR שהם מעולים בכל קנה מידה אך נמצאים בספירה אחרת.ואז שמעתי את הקאבאס מסדרת ה MC40 עם הדרייבר הקואקסיאלי - לא יודע אם זאת הסיבה אבל זה רמקול שבאמת עושה הכל. ועושה טוב. לא משנה מה תזרוק עליו. או בקיצור - CHAPEAU.
נכון גם שאם היה קרוב יותר למחיר חו"ל שלו (בסביבות 10,000 ) הוא היה עוד יותר אטרקטיבי - בטווח המחיר הנוכחי הוא כבר מתחרה ברמקולים שעולים בחו"ל קרוב ל- 3,000 יורו ובארץ נמכרים במחיר דומה לשלו.
אלטרנטיבה שפויה נוספת למי שאהב את הצליל ואת מה שנותן הקואקסיאלי - לקחת את האח הקטן במשפחה - המדפי מינורקהMC40 - שב 6,000 ש"ח בלבד נותן 90% או יותר ממה שנותן האח הגדול, לפחות בחללים קטנים. בזמנו הייתי בהתלבטות קשה מול המורל והמורל לקח בסוף אבל רק בנקודות בודדות.

הכתבה מיותרת זאת מאחר והרמקול נמכר במחיר מופקע ולא הגון, באם תפסיקו לסקר מוצרים של
יבואנים המתמחרים שלא בהגינות אולי תעזרו להכניס קצת שפיות לשוק מי יודע..

הכתבה מיותרת זאת מאחר והרמקול נמכר במחיר מופקע ולא הגון, באם תפסיקו לסקר מוצרים של
יבואנים המתמחרים שלא בהגינות אולי תעזרו להכניס קצת שפיות לשוק מי יודע..

אין בעיה.

רק אם אתה יכול לעבור אחורה לכל הכתבות שעשיתי ולשלוח לי דואר איזה מהן לגנוז ואיזה אתה מאשר להשאיר.(Y)

יש עוד כתבות בדרך, אני אשלח לך את הרשימה ותאשר מה מיותר ומה לא. כך ממש תקל עלי בעבודה.

ואם תוכל לשלוח לי רשימה של מוצרים שמיותר לבדוק. זה בכלל יקל עלי.(ורד)

תודה רבה.(great)

אגב.
חוץ מתמחורים אתה מדבר על אודיו?

נמר , שני דברים :
1 כתבה מעניינת וכתובה יפה , רק רציתי לדעת למה לא בדקת עם המגבר שלך , ואם אפשר השוואה למערכת שלך ו/או למערכות ייחוס אחרות שכתבת עליהן בעבר
2 אולי הכותב מעלי טיפה בוטה , אבל בהחלט יש טעם במה שהוא אמר . כולם שוכחים שהמחיר שנכתב בחו"ל הוא MSRPP , ובד"כ המחיר בפועל בחנויות ובמיוחד אינטרנטיות הוא בערך 20% פחות . והחנות האינטרנטית אמורה גם להרוויח .
מחיר יבואן באותה מדינה הוא בד"כ הרבה פחות מהמחיר של החנות . כך שגם אם לוקחים את נושא הארץ ואת נושא המלאי וההצגה והכול עדיין יש המון מקום לרווח בלי לתמחר את זה במחיר כפול או ב60% יותר ממחיר חו"ל .
לא כול האנשים מוכנים לקנות בחו"ל , ואם כול הפורומים לא יסקרו פריטים שמחירם מופקע זה יעזור לאלו שלא מסוגלים/רוצים/יכולים לקנות בחו"ל
ולך בתור מישהו שעושה המון סיקורים יש גם הרבה מה לעשות

השתמשתי גם במגבר שלי. הבעיה היא שהמגבר שלי עולה יותר מכפליים מהרמקול ולכן הוא לא הרפרנס היחיד שלי.
אני תמיד משתמש בכמה מגברים על מנת לבדוק כמה הוא משקף את השינויים. בין המגברים שאני משתמש בהם ניתן למצוא מגבר אחד "חלש", אחד "חזק" ואחד חזק מאוד {שלי}.

לגבי התמחור.
אני מתעסק בתמחור בארץ ביחס לתוצאה שהוא נותן לעומת המתחרים, אם התמחור הוא טוב או לא זה לא עקרוני, מה שכן עקרוני {עבורי} הוא המחיר שאני מקבל מהיבואן ביחס לביצועים שהמוצר מציג, במקרה הזה, גם אם התמחור יקר לדעתך הוא עדיין ערך מעולה לכסף.

"אם התמחור הוא טוב או לא זה לא עקרוני" וואלה הזכרת לי את המערכון האגדי ההוא (חכם מימון?) :
הרופא למלווה לאחר שנתבשר על "מצבו הקשה" של הפציינט: אז תכניס אותו מהר תכף ומיד לא חשוב הכסף.
המלווה: כמה?
הרופא: יעלה כמה שיעלה.
ועכשיו ברצינות, אינני מבין איך אפשר לשפוט מכשיר טוב ככל שיהיה ולהתעלם מכך שהוא נסחר הרבה מעל
מחירו הראלי . יכול להיות שכל מגזר האודיו בישראל כמוהו ככדורסל ??

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור