תערוכת מינכן 2019 והיי-פי דלוקס 2019, דגמים חדשים ומגמות שיוצגו בעולם...

• פותח הנושא פותח הנושא tomertsin
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

לצערי לא אגיע למינכן, אבל אם אפשר להתעלק על מי שנוסעים..... אשמח לסקירה קצרה ( ותמונות) על הרמקולים של אלסיווקס Alsyvox מספרד, והמשולב (היברידי) של אבסולר Absolare מטורקיה.
תודה (ורד)

נמר צריך למהר, נשארו עוד כ-34 פטיפונים :p...

לבי התשלום, כך משכנתא נוספת?

לא לקחתי משכנתא עד היום. זה למרות שהפטיפון הבא שלי הוא הגולדמונד. אבל קודם מחכה שיגיע הפונו החדש.

הרמקולים של אלסיווקס Alsyvox מספרד, והמשולב (היברידי) של אבסולר מטורקיה.
תודה (ורד)

התערוכה הולכת להיות מאוד מעניינת השנה, גם אני רוצה לפגוש את הרמקולים הנ"ל:

Absolare היא חברה אמריקאית-הולנדית?

לא לקחתי משכנתא עד היום. זה למרות שהפטיפון הבא שלי הוא הגולדמונד. אבל קודם מחכה שיגיע הפונו החדש.

שמעתי גם FM Acoustics בפעם אחרונה שם, למרות שהיה תקליט היה מרתק

שמעתי את הרמקולים האלה. אוייי כמה שהם מפורטים. שמעתי אותם ב 4 קטעים והתגלו פרטים חדשים במוסיקה בשירים שהכרתי.

באתר של אבסולר נראה שזה הולנדי. הלוואי והמחירים שלהם היו שפויים, נציגות חשובה שחסרה כאן אבל במחירים כאלה אני בספק אם ימכר יותר ממגבר אחד בשנה.

כן, כרמי.

באתר של אבסולר נראה שזה הולנדי. הלוואי והמחירים שלהם היו שפויים, נציגות חשובה שחסרה כאן אבל במחירים כאלה אני בספק אם ימכר יותר ממגבר אחד בשנה.

יגאל לסרי הוא היבואן :בעד:.

ממתי הוא היבואן?? לא ראיתי פרסום בפורום שיש יבואן לאבסולר

לכל המתארחים בתערוכה השנה, אני יכול להמליץ להגיע לחדר של Franco Serblin, יהיה חדש ומעניין שם....

למיט

למיטב ידיעתי Absolare חברה טורקית. ייתכן והבעלים טורקי והחברה פועלת בהולנד. לא יודע. גם לא ידעתי שיש ייבוא לארץ. יגאל לסרי מחזיק מגברים שלהם להדגמא?

הרמקולים של Alsyvox אמורים להיות שוס גדול!

החברה היא הולנדית, יגאל לסרי מחזיק לא מגברים שלהם לדוגמא.

חידה! איזה שיר מבוצע עם הרמקולים של אלסיווקס (Alsyvox) מספרד?

לכל המתארחים בתערוכה השנה, אני יכול להמליץ להגיע לחדר של Franco Serblin, יהיה חדש ומעניין שם....

ערן, יהיה דגם חדש?

האלסיווקס האלה הם רמקולים מעניינים מבחינת נתונים. כל הארבעה דגמים שלהם 93-96 בנצילות וכולם 4 אום. מדובר ברמקולים כבדים, 80 קילו לדגם הפתיחה והריטייל של דגם מספר 2 באטוצ'לי עולה 87 אלף יורו לפי מה שקראתי.

נראה שהמתכנן של Alsyvox הוא האיטלקי דניאל כהן (יהודי).

נערך לאחרונה ב:
האלסיווקס האלה הם רמקולים מעניינים מבחינת נתונים. כל הארבעה דגמים שלהם 93-96 בנצילות וכולם 4 אום. מדובר ברמקולים כבדים, 80 קילו לדגם הפתיחה והריטייל של דגם מספר 2 באטוצ'לי עולה 87 אלף יורו לפי מה שקראתי.

יש על מה לחלום :D...

נשמעים מדהיםםםםםםם. מחוללים דרמה.

ביקורת טובה מאוד בסרטון מיוטיוב של ידידי פיטר מ-AVshowreports.

HDL2018-Alsyvox.jpg

יציגו במינכן בהייפיידלוקס, ב-9-11 למאי, סלון D.

תמונות מצורפות

• HDL2018-Alsyvox.jpg
    HDL2018-Alsyvox.jpg
    KB 83.2 · צפיות: 976

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור