תערוכת דיגיטאון אודיו – Save the Date!

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

יששששש!!! כל הכבוד לכם!! שאפו!

לצערי לא אהיה בארץ בתאריכים האלה
בהצלחה חברים

סוף סוף . המון תודה למארגנים !!!!

סחטיין. מצפה בהתרגשות

:בעד: (ורד)

יפה ! ממתינים...

אם זו לא חוצפה גדולה מידי אז תרשו לי לומר שלדעתי תערוכה כזו צריכה להעלות כסף בכניסה (ולא איזה סכום מצחיק של 40-50 ש"ח כפי שהיה בעבר). אם תשאלו אותי - 100 ש"ח לכל אחד מהימים או 150-170 ליומיים.
אסור שזה יהווה תחליף לפסטיבל/פסיטגל או בלשון אחרת מקום לבייביסיטר עם הילדים (חנוכה- כן?)
אם תהיה אופציה שכוללת כרטיס פלוס שתיה ועוגיה- גם נחמד וגם יעיל להורדת עומס בחדרים..(כמובן שהתמחור שונה)

ועוד משהו -
יש רשימת משתתפים? מחו"ל משהו ? הרצאות מקצועיות ?

וכי מה חשבת, שהכניסה תהיה חופשית? ואם כבר החלטת להציע מחיר, למה לא 300? זה יסנן החוצה הרבה יותר מטרידים ונודניקים.

אני בעד 2000 ש"ח. ראשית, זניח יחסית למחיר מרבית הקופסאות והחוטים שאנחנו עוסקים בהם כאן לרוב, שנית הסיכוי שמישהו יגיע וישלם יהפוך לכזה המאפשר למארגנים ולעובדים מנוחה מלאה, בצד התרגעות נינוחה לצלילי מערכות מוקפדות ומשובחות למשעי, בלי כל מיני "מטרידים ונודניקים" כדבריך שגם מבלבלים את המוח, גם רוצים לשמוע מה שהם אוהבים וגם לא קונים כלום, חוץ מארטיקים לילדים.

אני לא רואה שום טעם בלהיכנס למארגנים לכיס ולהציע להם הצעות לגבי תימחור.
מגיע להם הקרדיט שהם יודעים את העבודה שלהם טוב מאוד, אחרת הם הייו נופלים כבר מזמן ולא הייו ממשיכים לארגן תערוכות.

וגם בתור מי שרעשים והשתוללויות של ילדים ממש מחרפנים אותו, אני לא חושב שצריך למנוע מאלה שייש להם ילדים להגיע, בוודאי לא דרך תימחור. הם כבר יודעים בעצמם שלא יהייו להם שם ביביסיטרים ו/או שהילדים עלולים להסיח את דעתם שלהם ו/או להפריע לאחרים. לכל היותר כדאי שייהייה כלל שמי שמייצר הפרעות, ילד או לא, יתבקש לצאת, בתקווה שלא יהייה צורך בנוכחות שוטר.

גם מטרידנים ונודניקים אי אפשר לנפות בעזרת תימחור. זה שאלה של אופי, לא שאלה של מחיר. מי שייש לו אופי כזה רק יחשוב שאם הוא שילם מחיר שאינו סימלי בלבד, מגיעה לו הרבה יותר תשומת לב.

אין צורך לכלול קפה ועוגה במחיר הכרטיס. עדיף שמחיר הקפה ו/או העוגה, למי שמעוניין בהם -- וזה ממש לא כולם -- לא יהייה מופקע. כך גם לא יהייה בילבול מוח בשלב קניית הכרטיסים, וגם לא יהייה מצב שאנשים משלמים עבור משהו שאינם צורכים.

עמיר

מגניבבבבבבבבבבבבבבבב בשורות ממש טובות בשבילי. מין הראוי לציין שאני סומך על ליאור ונמר שיודעים את העבודה שלהם .......

מחכה ומשתוקק...שנים שמתגעגע....מעט מדי זמן לתחום. אבל אלו החיים, אי אפשר הכל.
לפחות בשלב, שיכול גם להביא ולרתום את הילדים לאהבה הגדולה.

אני מאחל לליאור ,נמר והיבואנים למינהם,הצלחה מרובה מ התערוכה
.כמו כן למבקרים הנאה אמיתית .לצערי לא אוכל להגיע בתאריכים אילו....
אחכה לפעם הבאה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור