תמיכה בסיגנל 1080P

• פותח הנושא פותח הנושא kalda01
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

kalda01

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ראיתי באחת החנויות מסך HDR של פנסוניק LX80 שחיברו אליו נגן בלו-ריי שמוציא 1080P.
המסך באופן אוטומטי עשה תאום עם הנגן והסיגנל השתנה ל1080I.
האם כל המסכים שלא תומכים ב1080P יודעים להתאים את המקור שמחובר אליהם לסיגנל שהמסך מסוגל לקבל??

למיטב ידיעתי לא כל המסכים שהם HDR יודעים לקבל 1080P ולעשות לו DOWNSCALE...

זה חייב להיות מצויין במפרט, אם כתוב 1080P במסך שהוא HD READY 720P, אז זה סימן שהוא מסוגל לבצע DOWNSCALE.

העיניין שגם הפנסוניק 37LX80 לא תומך ב1080P לפי המפרט,
אבל הוא הצליח לכפות על נגן הבלוריי להוריד את הסיגנל ל1080I מבלי שהיה צורך לשנות הגדרות בנגן.
השאלה שלי אם כל מסך יתנהג כך?

אם בנגן בלוריי הוגדר אות 1080P ביציאה והמסך המיר אותו ל- 1080i אז סימן שהוא תומך בקבלת אות 1080P.
הרוב הגדול של טלויזיות LCD ופלזמה מהשנה האחרונה תומך בקבלת אות 1080P, דגמים מוקדמים יותר תמכו עד 1080i.

אז כנראה יש טעות במפרט של ה37LX80 או שאני לא מבין איך הסיגנל הפך ל1080I

האם מישהו יודע לגבי מסך שרפ דגם LC32RD8E האם תומך בסיגנל 1080P ?

אז כנראה יש טעות במפרט של ה37LX80 או שאני לא מבין איך הסיגנל הפך ל1080I

לא יודע לומר לך, אבל בדיקה בחנות, כפי שתארתי מקודם - (רק כאשר נגן הוידאו מחובר ישירות ב- HDMI למכשיר) תפתור את הקושיה.

האם מישהו יודע לגבי מסך שרפ דגם LC32RD8E האם תומך בסיגנל 1080P ?

זה לא מצויין במפרט באתר היבואן - ראלקו, גם לא באתרים אחרים.

התקשרתי לראלקו וגם הם לא ידעו לענות. זה מוזר אבל עושה רושם שצריך פשוט לנסות כדי לדעת את התשובה.
אולי מישהו שיש לו את המסך הזה יוכל לענות על כך.

גם באתרים בחו"ל לא ממש מצוין, מוזר... http://www.hi-tech.com.ua/ru/products/descriptions/74814/
כנראה שרק בדיקה בפועל תעזור.

נסה לחפש ביקורות באתרים האמריקאיים הגדולים. בין שאר בדיקות הם בודקים את תפקודי הטלויזיות בחיבור לבלוריי ובמצב 24P. הם יציינו שם אם יש או אין תמיכה בסיגנל.

לא נראה לי שהדגם הזה קיים בכלל בארה"ב. זה דגם אירופאי עם כניסות סקארט

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור