T trhv חבר אתר הודעות 43 מעורבות 7 נקודות 8 12/2/20 #1 שלום לכולם מי הסוכן של חברת LINN ? ואני גם מחפש טכנאי רמקולים באזור חיפה או בכלל,אני צריך דריבר לרמקול KEILIDH של LINN האם ניתן לתקן את זה? תודה תמונות מצורפות רמקול.jpg KB 137.8 · צפיות: 217 נערך לאחרונה ב: 13/2/20
שלום לכולם מי הסוכן של חברת LINN ? ואני גם מחפש טכנאי רמקולים באזור חיפה או בכלל,אני צריך דריבר לרמקול KEILIDH של LINN האם ניתן לתקן את זה? תודה
MarioMan אוהב את התחום הודעות 101 מעורבות 45 נקודות 28 18/2/20 #2 פיוצ׳ר אודיו וידאו www.futureav.co.il
ע עמית חבר משקיען הודעות 1,736 מעורבות 223 נקודות 63 18/2/20 #3 אם הרמקול עובד ומנגן ללא שום בעיה אל תיגע. כיפה כזו אפשר לייצר,או לקנות ולהדביק.
R roberts מושעה הודעות 2,825 מעורבות 647 נקודות 113 19/2/20 #4 תמקם את הרמקולים אחד ליד השני ותשמיע מוסיקת מונו פעם ברמקול אחד ופעם בשני....תנסה לראות אם יש הבדל גדול בצליל ביניהם.....אם אין אתה יכול להשאיר כך את המצב. בכל מקרה אם אתה מחליט להחליף את הכיפה תעשה זאת ב 2 הרמקולים..... מטעמי איזון צליל ואסטטיקה. נערך לאחרונה ב: 19/2/20
תמקם את הרמקולים אחד ליד השני ותשמיע מוסיקת מונו פעם ברמקול אחד ופעם בשני....תנסה לראות אם יש הבדל גדול בצליל ביניהם.....אם אין אתה יכול להשאיר כך את המצב. בכל מקרה אם אתה מחליט להחליף את הכיפה תעשה זאת ב 2 הרמקולים..... מטעמי איזון צליל ואסטטיקה.