liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 12/9/07 #1 היכונו למהפיכת המולטימדיה הביתית בארץ הקודש, כמו שנאמר : העתיד כבר כאן ! הקישו כאן לסקירה: מהפיכת קולנוע ביתי השנה
היכונו למהפיכת המולטימדיה הביתית בארץ הקודש, כמו שנאמר : העתיד כבר כאן ! הקישו כאן לסקירה: מהפיכת קולנוע ביתי השנה
offirs חבר משקיען הודעות 1,511 מעורבות 0 נקודות 0 12/9/07 #2 ישראל,מברוק על הכתבה הראשונה כאן (y) נהניתי לקרוא.
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,111 מעורבות 4,273 נקודות 113 13/9/07 #4 איזה יופי של כתבה ישראל! היתגעגענו לכתב ידך.
efib חבר משקיען הודעות 788 מעורבות 0 נקודות 0 14/9/07 #5 איזה יופי ! איזה כיף לקרוא שוב כתבות שלך !! יוחזר ישראל לתמיד !!!
il62 עוסק בתחום הודעות 594 מעורבות 32 נקודות 28 14/9/07 #7 תודה לכולם! אני מקווה שליאור יאפשר לי לכתוב עוד כתבות שלא יפגעו בניאטרליות המקצועית כפי שמתחייב אך יחד עם זאת יתרמו לדיון והעלאת נושאים שונים מזווית הראיה שלי. שנה טובה לכולם!
תודה לכולם! אני מקווה שליאור יאפשר לי לכתוב עוד כתבות שלא יפגעו בניאטרליות המקצועית כפי שמתחייב אך יחד עם זאת יתרמו לדיון והעלאת נושאים שונים מזווית הראיה שלי. שנה טובה לכולם!
offirs חבר משקיען הודעות 1,511 מעורבות 0 נקודות 0 14/9/07 #8 ישראל,הכתבות שלך שקראתי בעבר היו מצויינות,ומקצועיות. אני בטוח שתוכל למצוא את שביל הזהב,על לשמור על אובייקטיביות. אין ספק,שאתה נכס צאן סונוס לאתר(y)
ישראל,הכתבות שלך שקראתי בעבר היו מצויינות,ומקצועיות. אני בטוח שתוכל למצוא את שביל הזהב,על לשמור על אובייקטיביות. אין ספק,שאתה נכס צאן סונוס לאתר(y)