T timtjlo חבר אתר הודעות 7 מעורבות 0 נקודות 0 21/3/10 #1 במפרט של טלויזיית סמסונג רשום שיש כניסת PC המאפשרת חיבור למחשב, זה אומר שיש בה יציאת VAG? בהנחה שכן, מספר שאלות: 1.האם אני יכול לחבר VAG לHDMI שבטלויזיה? 2.אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך הVAG לכניסת הPC שבטלוזייה עדין ייראו באיכות HD?
במפרט של טלויזיית סמסונג רשום שיש כניסת PC המאפשרת חיבור למחשב, זה אומר שיש בה יציאת VAG? בהנחה שכן, מספר שאלות: 1.האם אני יכול לחבר VAG לHDMI שבטלויזיה? 2.אם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך הVAG לכניסת הPC שבטלוזייה עדין ייראו באיכות HD?
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 21/3/10 #2 כל התשובות במדריך הבא: חיבור מחשב לטלויזיה
T timtjlo חבר אתר הודעות 7 מעורבות 0 נקודות 0 21/3/10 #3 תודה רבה על התשובה המהירה. באמת מצאתי תשובה המדריך, אבל עדיין לא הבנתי מה זה אומר שבטלויזיה יש חיבור PC..
תודה רבה על התשובה המהירה. באמת מצאתי תשובה המדריך, אבל עדיין לא הבנתי מה זה אומר שבטלויזיה יש חיבור PC..
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 21/3/10 #4 בד"כ PC אכן מתייחס ל- VGA (נקרא גם בשם D-SUB). למרות שגם דרך HDMI ניתן לחבר בהחלט מחשב עם יציאה מתאימה בכרטיס מסך.
בד"כ PC אכן מתייחס ל- VGA (נקרא גם בשם D-SUB). למרות שגם דרך HDMI ניתן לחבר בהחלט מחשב עם יציאה מתאימה בכרטיס מסך.