P PINIC חבר אתר הודעות 17 מעורבות 0 נקודות 0 27/1/10 #1 שלום לכולם רציתי לשאול האם יכול להגרם נזק/תקלה באם רוכשים פלזמה ומאכסנים אותה ל-שנתיים בערך אציין כי המוצר עדיין באריזה מקורית ולא נפתח תודה מראש לכול העונים על מוזרות השאלה
שלום לכולם רציתי לשאול האם יכול להגרם נזק/תקלה באם רוכשים פלזמה ומאכסנים אותה ל-שנתיים בערך אציין כי המוצר עדיין באריזה מקורית ולא נפתח תודה מראש לכול העונים על מוזרות השאלה
ר רונן חבר משקיען הודעות 715 מעורבות 114 נקודות 43 27/1/10 #2 היכן מאחסנים ? , במקום עם לחות ? חום ? רטיבות ? האם לא כדאי לרכוש בעוד שנתיים משהו מעודכן יותר ?
P PINIC חבר אתר הודעות 17 מעורבות 0 נקודות 0 27/1/10 #3 שאלה היפוטתית שלום אין לי הרבה בררה,יש לי זיכוי שכבר הוארך פעם המי יודע כמה ועכשיו אני אמור לרכוש פלזמה המוצר יהיה סגור באריזתו המקורית מהיצרן-בחדר סגור ללא קרבה למקור חום או קור(תנאי חנות רגילים) האם המוצר עלול להינזק עקב זה?
שאלה היפוטתית שלום אין לי הרבה בררה,יש לי זיכוי שכבר הוארך פעם המי יודע כמה ועכשיו אני אמור לרכוש פלזמה המוצר יהיה סגור באריזתו המקורית מהיצרן-בחדר סגור ללא קרבה למקור חום או קור(תנאי חנות רגילים) האם המוצר עלול להינזק עקב זה?
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 27/1/10 #4 רק שיעמוד ולא ישכב (אמור להיות סימון מתאים על האריזה).