ר רונן חבר משקיען הודעות 715 מעורבות 114 נקודות 43 1/12/20 #1 האם ניתן להוריד קבצי מוסיקה מספוטיפיי למחשב ומשם לשמוע ולא באמצעות wifi ? נאמר לי שספוטיפיי לא מאפשרת הורדה אלא רק באמצעות האפליקציה שלה ... אולי בטידאל ניתן ?. אני רוצה להינות מאיכות טובה ללא wifi
האם ניתן להוריד קבצי מוסיקה מספוטיפיי למחשב ומשם לשמוע ולא באמצעות wifi ? נאמר לי שספוטיפיי לא מאפשרת הורדה אלא רק באמצעות האפליקציה שלה ... אולי בטידאל ניתן ?. אני רוצה להינות מאיכות טובה ללא wifi
N nir8e אוהב את התחום הודעות 401 מעורבות 287 נקודות 63 1/12/20 #2 אפשר להוריד את הקבצים למחשב אבל השימוש נעשה רק דרך האפליקציה/תוכנה הרשמית.
L liranbh חבר משקיען הודעות 1,853 מעורבות 925 נקודות 113 1/12/20 #4 רשמית אם יש לך מנוי אתה יכול להוריד מקומית אבל רק בטלפונים לגבי הורדות למחשב זה פחות חוקי אבל אפשרי
ל ליאור חבר משקיען הודעות 660 מעורבות 447 נקודות 63 1/12/20 #5 נכתב ע"י liranbh: רשמית אם יש לך מנוי אתה יכול להוריד מקומית אבל רק בטלפונים לגבי הורדות למחשב זה פחות חוקי אבל אפשרי לחץ כדי להרחיב... אין כל בעיה להוריד למחשב, נבדק עכשיו בספוטיפיי.
נכתב ע"י liranbh: רשמית אם יש לך מנוי אתה יכול להוריד מקומית אבל רק בטלפונים לגבי הורדות למחשב זה פחות חוקי אבל אפשרי לחץ כדי להרחיב... אין כל בעיה להוריד למחשב, נבדק עכשיו בספוטיפיי.
L liranbh חבר משקיען הודעות 1,853 מעורבות 925 נקודות 113 1/12/20 #6 נכתב ע"י ליאור: אין כל בעיה להוריד למחשב, נבדק עכשיו בספוטיפיי. לחץ כדי להרחיב... מעניין בטידל לא אפשרי
נכתב ע"י ליאור: אין כל בעיה להוריד למחשב, נבדק עכשיו בספוטיפיי. לחץ כדי להרחיב... מעניין בטידל לא אפשרי
N nir8e אוהב את התחום הודעות 401 מעורבות 287 נקודות 63 1/12/20 #7 אפשרי בapple music, deezer וspotify. אלה קבצים מוגנים (drm (digital rights management