האם אפשר לספר יותר על הליך הבחירה\מי היו הבוחרים? והאם כל הבוחרים הקשיבו לציוד?
שאלה נוספת, מלבד הבדלי המחיר האם הדזנטייל הוא מגבר שנשמע יותר טוב מהטדי פרדו או ההפך?
הבחירה התבצעה לאחר הקשבה כמובן {זה המוטו של האתר ולא נבחר שום מוצר שלא נבחן באופן רשמי}.
מי שכתב את הביקורות בפועל הוא אני אך ליאור, כרמי ואורי הקשיבו לחלק נכבד מהמוצרים בכלל {בלי קשר לנבחרים}.
זה לא רק אני, זה שיתוף פעולה של כמה חברים נוספים שבניהם שלמה זבדה שיקבל השנה עוד כמה מוצרים לביקורת, שמעון בוזגלו שגם הוא יכתוב ביקורות פרי מקלדתו. אורי ו. שכמובן היווה חלק חשוב במערכת ותומרצין היקר שנותן לנו תמיד רוח גבית.
אין לשכוח את קהל הקוראים הנאמן שלנו שיודע להעריך את העבודה וזו הסיבה שאנו מתאמצים להעלות את הביקורות על המוצרים הכי מעניינים בארץ.
דווקא שהיו לי תינוקות (מ ז מ ן....)
הייתי מושיב אותם על הברכיים,מפעיל את המערכת- ושם להם
מוזיקת רוק טובה -פינק פלויד,אלן פרסונס,משינה,דיוויד בואי,סטלה מאריס ועוד
אין דבר טוב יותר מאשר לראות אותם מניעים את הראש מטה מעלה לפי קצב המוזיקה... (great)
אם כבר הולכים על מורל אני הייתי בוחר דווקא באוקטאב סיגנצ'ר שאולי קצת יקר יותר אבל לטעמי טוב בהרבה.
ואני מנצל את ההזדמנות להזכיר לנמר שהבטיח לעשות מבחן השוואתי ראש בראש למגברים בכל מיני רמות מחיר ... אז נקווה שזה יקרה במהלך 2011 ! וב 2012 יערוך מבחן השוואתי בהיקף דומה למקורות דיגיטליים (CDP מול דאקים וכו'). פטיפונים פחות מעניינים אותי אישית אז אפשר לדחות את הסקירה עליהם ל 2013.