V von100 אוהב את התחום הודעות 190 מעורבות 0 נקודות 0 29/7/14 #1 הי אני מנסה לחבר רסיבר וינטאג לטלויזיה samsung f5500 עם rca אני לא מקבל סאונד מהרמקולים של המערכת למה? תודה
הי אני מנסה לחבר רסיבר וינטאג לטלויזיה samsung f5500 עם rca אני לא מקבל סאונד מהרמקולים של המערכת למה? תודה
avilavi אוהב את התחום הודעות 307 מעורבות 4 נקודות 18 29/7/14 #2 תן פרטים....... מי מה מו איזה בדיקות עשית עד כה? לטלויזיה יש RCA OUT או IN ?? לפי נסיוני בד"כ זה IN יש יציאת אזניות? תעבור בהזדמנות חגיגית זו גם על ההגדרות בתפריט של הטלויזיה ותגדיר יציאת סאונד נכונה
תן פרטים....... מי מה מו איזה בדיקות עשית עד כה? לטלויזיה יש RCA OUT או IN ?? לפי נסיוני בד"כ זה IN יש יציאת אזניות? תעבור בהזדמנות חגיגית זו גם על ההגדרות בתפריט של הטלויזיה ותגדיר יציאת סאונד נכונה
V von100 אוהב את התחום הודעות 190 מעורבות 0 נקודות 0 29/7/14 #3 נכתב ע"י avilavi: תן פרטים....... מי מה מו איזה בדיקות עשית עד כה? לטלויזיה יש RCA OUT או IN ?? לפי נסיוני בד"כ זה IN יש יציאת אזניות? ] תודה עברתי על ההגדרות . יש יציאת אזניות זה rca in תודה לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י avilavi: תן פרטים....... מי מה מו איזה בדיקות עשית עד כה? לטלויזיה יש RCA OUT או IN ?? לפי נסיוני בד"כ זה IN יש יציאת אזניות? ] תודה עברתי על ההגדרות . יש יציאת אזניות זה rca in תודה לחץ כדי להרחיב...
V von100 אוהב את התחום הודעות 190 מעורבות 0 נקודות 0 29/7/14 #4 נכתב ע"י avilavi: תן פרטים....... מי מה מו איזה בדיקות עשית עד כה? לטלויזיה יש RCA OUT או IN ?? לפי נסיוני בד"כ זה IN יש יציאת אזניות? ] תודה עברתי על ההגדרות . יש יציאת אזניות זה rca in תודה לחץ כדי להרחיב...
נכתב ע"י avilavi: תן פרטים....... מי מה מו איזה בדיקות עשית עד כה? לטלויזיה יש RCA OUT או IN ?? לפי נסיוני בד"כ זה IN יש יציאת אזניות? ] תודה עברתי על ההגדרות . יש יציאת אזניות זה rca in תודה לחץ כדי להרחיב...