רמקול סנטר בתוך מזנון

• פותח הנושא פותח הנושא ebz
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ebz

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
אני ממקם את הסנטר בתוך המזנון עם חלק קדמי פתוח. מחפש רמקול ללא פורטים או עם פורטים קדמיים. מה דעתכם על TRIANGLE BOREA BRC1, או ELAC DEBUT C53?, יש המלצה לרמקול אחר?. הרמקול החדש אמור להחליף 3090CI של Q ACOUSTICS, הקדמיים הם 3020I , רסיבר ימאהה RX-V6A, סאב ספיקרקרפט SDSI 10.

ההתאמה לרמקולים הקדמיים היא המאפיין הכי חשוב ברמקול סנטר, אחרת תקבל טונאליות שונה עד שונה לגמרי עם סנטר אחר.

הייתי מנסה לסתום את הפורט, אם כי רמה מסויימת של הדהוד, מעצם זה שהוא יושב בתיבה, בלתי נמנעת.
כן, גם זה ישנה את הטונאליות שלו, אבל לפחות לא בתדרים שאנחנו רגישים אליהם יותר.
אפשר גם לנסות לדפן את התיבה בה הוא יושב.
וכמובן, חשוב שיהיה מבודד. אם הרמקול יהיה מונח ישירות על המזנון, המזנון "ינגן" ואתה תשמע את זה. לא אכנס לנושאים של רגליות אודיופיליות (איש באמונתו וגו'), אבל לפחות שים "ספוגית הקסם"...
בנוסף, טוב שהרמקול יהיה לפחות בקו אחד עם החזית של הארון, להפחית החזרים מהארון של תדרי המיד (בעיקר).

בכל מקרה, הייתי מנסה את מה שיש, וכל מיני שפצורים, לפני שהייתי הולך לחפש מחליף.

נ.ב. אולי גם אפשר להנחית את הבאס רק לסנטר ברסיבר שלך או בכלל לשחק עם הטונאליות שלו.

סנטר אטום יהיה לך טוב, יש לי מוניטור אודיו סילבר (אטום)תעבור תנסה אותו בכיף יש לי מלבדו עוד 4 סנטרים אחרים משהו בטוח יישב לך טוב אתה מוזמן (איזור קריות)...

תודה אבל קריות זה רחוק לי.

מסתבר שנשאר אצלי רמקול סנטר של JMLAB שנתנו לי פעם, ואין לו פורטים.
אם זה רלוונטי, שלח לי הודעה, אני אשלח צילום (הדגם הוא 700CC, אבל לא זוכר בדיוק באיזה דור).

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור