אם היינו בגנון, או בגן חובה, היינו יכולים לערוך שיחה שלמה בכיוון שאתה לוקח אליו, משהו כמו:
T: אבא שלי הכי חזק בעולם!!
A: מה, יותר חזק מאלוף העולם?
T: בטח!! תביא פה את אלוף העולם ואבא'שלי יפוצץ אותו במכות!
A: אני יביא את קסיוס קלי!
T: ואבא'שלי ישעשה לו קנוק אאוט במכה ראשונה!
A: אז איך זה שהשכן מלמעלה הרביץ לאבא שלך?
T: זה לא נחשב -- אבא שלי שכח לאכול את התרד בבוקר!
תגובה של ילד קטן שאינה קשורה לדיון
אתה חזק בלבלבל את המוח
נראה לי שרוב הקוודים העתיקים האלה באמת מתפוררים ומשאירים אבק.
דוגמה מצוינת לבורות האין(?)-סופית שלך
בארץ ובעולם יש
המון אודיופילים, הרבה יותר רציניים ממך עם מערכות איכותיות מאוד ויקרות שמאזינים דרך ה"רדיאטורים" האלה
תקלוט, חבר:
- מעל רמה מסויימת, אצל אנשים בוגרים -- לא בגנון -- כבר אין כזה דבר "הכי טוב". -- הכל כבר רמה של טעם אישי והעדפות אישיות
את זה אני קלטתי כבר מזמן אבל נראה שאתה מסרב
לקלוט (או שמא אתה לא מסוגל)
אני אסביר את הנקודה שוב בתקווה שאתה ואחרים תבינו-אין כזו סקאלה בעולם שאיתה ניתן לדרג רמקולים או כל ציוד אחר,
אין! הסקאלה היחידה שאולי קיימת היא אצל כל אחד שמגבש לעצמו דעה על רכיבים, קובע מה יותר טוב ומה פחות טוב . כיוון שאין סקאלה כזו הביטוי "הטוב בעולם" הוא חסר משמעות בהקשר של הכללה. כלומר-בסוגיה זו, הדעה הפרטית והאישית היא זו שממנה נבע הביטוי. לא מתכוון לכתוב "לדעתי" או "לטעמי" לפני כל ביטוי או טקסט שאני כותב, זה מובן מאליו. וכל האימרות שאתה כותב וגורס הן עורבא פרח
- אם רמקול יודע לעשות רק דבר אחד טוב, ואת שאר הדברים הוא עושה בינוני ומטה או בכלל לא עושה, הוא בכלל לא בתחרות של "מעל רמה מסויימת"
הרמקול הזה לא עושה דבר באופן בינוני
כל התדרים הם מהליגה הגבוהה . העובדה שדבר מסויים (מיד אלוהי) הוא עושה באופן מצוין וטוב יותר משאר התדרים, לא הופכת את האחרים לגרועים . קשה למצוא רמקול שיוכל להתמודד עם ה57 בתדרים הנמוכים מאוד והגבוהים מאוד, יש כאלה אך הם מתי מעט ונופלים ממנו במיד ולכן עדיפותם באופן כללי פחותה
- אם יש מי שמשתכר מהמיד שלו (או מהסנפת האבק) ולא שומע את הבעייתיות, יש אתו בעייה ביכולת השיפוט
תיאורים הזויים הם עוד תכונה שצמודה לך
אין לו שום בעייתיות, בטח שלא במיד. חזרה אל הבורות שלך
מדובר ברמקול ששימש כפלטפורמה לבניה ותיכנון של עשרות מגברים וקדם מגברים
מדובר ברמקול שיועד ומיועד להפיק את הצליל המדויק ביותר בתדר נתון
מדובר ברמקול שמהנדסים מסתמכים על הפקת הצלילים שלו
זה, בין היתר, מה שהופך אותו לטוב בעולם
ואישית, אם מדברים על טעם אישי, אפילו המיד שלו לא לטעמי, והשאר בכלל עלוב
אתה אדם מוזר
זה שפעם נמכרו הרבה, מעניין את הסבתא ואת אחותה. שאלה כמה נשארו היום תקינים ובמצב טוב, שיכולים להוציא משהו מעבר לאבק.
סותר את עצמך?
"נראה לי שרוב הקוודים העתיקים האלה באמת מתפוררים ומשאירים אבק."
למה זה נראה לך כך? יש לך נתונים?
אתה בור בעניין הזה
יש המון רמקולים כאלה תקינים ויש לא מעט אנשים שיודעים לתקן אותם
מדובר ברמקול סחיר מאוד
לי לדוגמה יש 4 זוגות, כולם תקינים
מדוע יש לי 4 זוגות? אני מוכן לפרט על זה בשרשור אחר
ואם יש כאלה, שאלה כמה הם נגישים למי שרוצה לקנות.
נגישים. צריך לחפש
אני מניח שכל מי שיירצה לקנות את ה-VS הנסקר יוכל לגשת ולהזמין, חדש, במצב מצויין, ועם אחריות. כלומר הוא רלוואנטי ב-100%, עד שייפסיק הייצור ו/או הייבוא.
מה הופך את הקווד לפחות רלוונטי? שאתה לא מפרנס יבואן? שצריך להשיג אותו דרך יד שניה?
כעובדה, בין אם תכיר בה ובין אם לא, זה בוודאי לא נכון לגבי המוצר המוזיאוני.
לפיכך הקוודים נגישים לאין-שיעור פחות מה-VS הנסקר.
אתה מבין שאתה מדבר על מוצר שיש ממנו עשרות אלפים ברחבי העולם?
אז זהירות -- אל תתבלבל, וגם אל תבלבל את המוח.
לא באיכות ולא בזמינות ולא בכלל.
עמיר
אני לא מתבלבל
אתה מתבלבל ומבלבל אבל בגלל הבורות שלך אתה מלבלב
פורסם במקור על ידי TakeOne 
טובלרון,
אתה השווית בין שני הרמקולים?
עם איזו הגברה? באיזה חדר?
Toblerone:
לא רלוונטי
לא הכל חייב להיות מעבדתי אם כי רצוי שכן
לעיתים התרשמות מרמקול והשוואתו לאחרים (כמעט ללא קשר להגברה) היא מיידית
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כלומר, לא השווית,
אתה לא ממש מכיר,
נותן תשובות תיאורטיות, בלי לדעת על מה מדובר.
ספק בכלל אם שמעת את המוניטור הזה יותר מכמה דקות, ומן הסתם בתערוכה ובתנאים גרועים, כך שאין לך מושג ירוק על הרמקול הזה.
תראה איזה פער יש בין האמירות שאתה זורק כאן בפורום בסוג של בטחון מעושה, עלאק אחד שמבין, לבין חוסר הידע וחוסר הניסיון שלך
לא השוויתי אחד לאחד עם אותו סט, אז?
אי אפשר לגבש דעה? שטויות במיץ
לא תיאורטי. שמעתי את הרמקול הניסקר
אתה קובע "חוסר הידע וחוסר הניסיון שלך" - האם אתה מכיר אותי? האם אתה יודע מה שמעתי, איפה, כמה ומתי?
עוד בור שבמקום להתמודד עם אמירות קונקרטיות ממציא היבטים מופרכים
לא מעבדה ידידי. השוואה עם האוזן. מבטיח לך שלא תזדקק לשום סקופ בשביל להבין מהם החסרונות של ה-57.
אם אתה לא מודע להם אז אעדכן אותך.
1- הוא חסר בבס (גם בכמות וגם בתדר)
2- הוא גם לא מטפס גבוה במיוחד
3- הוא לא יודע לנגן סימפוניות גדולות
4- הוא לא יודע לנגן בקול רם
5- הוא מפחד מלחות, מגורים קרובים לחוף ים
6- הוא זקוק לחשמל
7- זקוק לחיזוק מחידת סאב
8- זקוק לחיזוק בתחום הגבוה
עכשיו בוא תסביר לי איך אתה מצליח להפוך אותו לרמקול הטוב ביותר בעולם עם כל החסרונות הללו?
זו התגובה הכי עניינית כאן
נמר שים לב שגם אני כתבתי שאין צורך במבחן מעבדה, האוזן היא המעבדה שלי
אתחיל מדבר בסיסי מאוד בהקשר של ה57 והוא ההגברה
זהו רמקול תובעני ביותר, אולי הרמקול הכי תובעני שאני מכיר מבחינת הגברה
מביא בזאת ציטוט (ואני גורס שהוא לא נכון במאת האחוזים) בנוגע להגברה המדויקת של הרמקול
4 דרישות
Specific Amplifier Requirements
When adjusted to a fixed suitable output tap, the amplifier should be capable of delivering at least 15 watts at low distortion when a resistive load is varied between 30 ohms and 7 ohms.
The amplifier must be statically and dynamically stable completely regardless of the resistance or reactance of the load. An inductance of up to 10,uH may be inserted in series with the load during these tests.
With a 30 ohm resistive load, the amplifier should at no time be capable of producing more than 35 peak volts across the loudspeaker terminals
The source impedance of the amplifier should be not more than 2 ohms in the frequency range 100-5,000 c/s and not more than 6 ohms in the range 40-20,000 cls. Ideally this impedance should be equivalent to a 1-2 ohm resistor in series with a 40 uH inductance.
חסרונות 1-4 קשורים להגברה, אם תדע להגביר אותו נכון תשמע כמה הוא מעולה גם בתחומים האלה
חסרונות 5-6 הם לוגיסטיים ולא רלוונטים לאיכות צליל (הוא גם תופס הרבה מקום, אז? זה לא קשור)
חסרונות 7-8 לא מובנים לי, זה התכנון שלו
אמנם אפשר בעזרת האוזניים, אבל צריך שייהייה משהו ביניהן, ובמקרים האמורים יש רק ואקום מהדהד, לא מצלילי מוסיקה.
עמיר
אתה שפל
.