ניתאי.
אני הכתב היחידי בעולם {ובדקתי את זה} שעשה מבחנים השוואתיים כמו מבחן הרמקולים הרצפתיים והמדפיים.
מה ששמעתי ב-5 שנים האחרונות ומה שהתנסתי בו הוא לא עניין של מה בכך. אני לא חושב שכתבים מחו"ל, גם מפורסמים שאני מאוד מעריך. שיחקו עם כמות כזו של ציוד במנעד מחירים כזה ואף אחד עד היום לא הרים כפפה וביצע מבחנים השוואתיים כמו מבחן הרצפתיים שלי ומבחן המדפיים. מעטים מהכתבים המוכרים משחקים עם מוצר ב-2000 ש"ח ולאחר שבוע עם מוצר ב-100000 ש"ח. דע לך שכאשר אתה מאזין למוצרים בשלל מחירים אתה מפתח תפיסה קצת שונה בכל הנוגע לתמורה לכסף.
מכיוון ששם זה חו"ל ופה זה ישראל אז זה נראה פחות מרשים. אבל ידידי, מדובר בעובדות שאין עליהן ויכוח.
מה הן העובדות תאמר לי בבקשה כי ממש לא הצלחתי להבין מדברייך מהן?
עם כל הכבוד לשנים שאתה בתחום, ועם כל הערכתי אלייך {ואני באמת מעריך אותך}. גם אתה צריך לאכול עוד הרבה מאוד גללי עיזים בשביל להדביק את הפער הנסיוני ביני לבינך.
באיזה רוטב יוגשו גללי העיזים

ומאין נמר יודע אתה או שלא יודע מהו נסיוני בתחום?
קצת מרגיז אותי שלאחר שכתבתי ביקורת על רמקול שברשותך {שממש לא קוטלת} אתה מנסה לפגוע במקצועיות שלי ובנסיוני ושולף פוסטים שלי מלפני 5 שנים.
ואם ברפרנס עסקינן, אני מוכן לעמוד מול כל אחד ששהה בתחום ב-5 שנים האחרונות בכל הנוגע בנסיון, התנסות, האזנות ורפרנס. אני בטוח שהרבה "מומחים" יקפלו זנב.
לא קשור לענווה ולא קשור לצינעה. זה יותר בכיוון של רפרנס, עובדות ונסיון. ומה לעשות, למורת רוחך, שהוא גדול משלך בכל הנוגע למוצרים שקיימים בשוק ב-5 שנים האחרונות.
ניתאי.
צא מזה.