רמקולים רצפתיים גדולים במבחן - Hyperion HPS 968

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ניתאי.

תעשה לי טובה, אל תעליב את האנטלגנציה שלי.

מכל הביקורות ה"לא טובות" שנתת אין אפילו ביקורת אחת רצינית. כולן קצרות ברמה מעליבה, ללא מגוון מוסיקלי אשר נותן צ'אנס למוצר להשמע טוב או רע, אפילו אין שום איזכור לקטעי הרפרנס בהם השתמשו, בחלקם {או בכולם} אין איזכור לציוד בו השתמשו לטובת המבחן, גודל החלל. תמונות שנלקחו מהרשת או תמונות יח"ץ, מה שמראה שוב על השקעה מינימלית במבחן. בכלל, נראה כאילו כתבו אותן בחיפזון בבוקר לפני העבודה. בקיצור, לא מושקע ולא מיקצועי.

ואם אתה רואה באילו כתבות "מנוסחות" או ממצאות כנראה שבאמת אני ואתה בוחנים אחרת וכנראה הסטנדטים שלנו שונים בהחלט. אני מתנצל אבל אני לא אעלה כתבה כזו לרשת כאשר השם שלי מופיע שם.

אני מציע שנעזוב את הדיון הזה. כנראה שאני ואתה חלוקים בדיעותינו.

ניתאי.

תעשה לי טובה, אל תעליב את האנטלגנציה שלי.

מכל הביקורות ה"לא טובות" שנתת אין אפילו ביקורת אחת רצינית. כולן קצרות ברמה מעליבה, ללא מגוון מוסיקלי אשר נותן צ'אנס למוצר להשמע טוב או רע, אפילו אין שום איזכור לקטעי הרפרנס בהם השתמשו, בחלקם {או בכולם} אין איזכור לציוד בו השתמשו לטובת המבחן, גודל החלל. תמונות שנלקחו מהרשת או תמונות יח"ץ, מה שמראה שוב על השקעה מינימלית במבחן. בכלל, נראה כאילו כתבו אותן בחיפזון בבוקר לפני העבודה. בקיצור, לא מושקע ולא מיקצועי.

ואם אתה רואה באילו כתבות "מנוסחות" או ממצאות כנראה שבאמת אני ואתה בוחנים אחרת וכנראה הסטנדטים שלנו שונים בהחלט. אני מתנצל אבל אני לא אעלה כתבה כזו לרשת כאשר השם שלי מופיע שם.

אני מציע שנעזוב את הדיון הזה. כנראה שאני ואתה חלוקים בדיעותינו.

זה היה סתם שליפה קלילה מהמותן

יש גם ביקורות שליליות נרחבות בכל מגזין אודיו מכובד

שאני ואתה מכירים

פשוט צריך לדעת לקרוא

להבין את הניסוח

ולדעת איך לפרש

אצלך בניגוד אליהם הניסוחים נחרצים מדיי

מה שמביא את הקורא התמים לחשוב שאתה הבעלים של לוחות הברית של האודיופיליה

ערב קריר

נית

(lol)(lol)(lol)

ניתאי.

ככה אני כותב. בלי לעגל פינות, בלי משוא פנים. מה שמגיע אלי לאוזן יורד למקלדת, לטובה או לרעה. אני מוותר על מבחן רק במידה ויש תקלה טכנית במוצר.

במידה ואני אינני מצליח להגיע לתוצאה ראוייה עם האלקטרוניקה שברשותי אני נעזר בעצת היבואן ואף משאיל ממנו מוצר שלדעתו אמור להתאים. יותר מזה אין מה לעשות. אם המוצר לא מספיק טוב {לדעתי} זה יכתב באופן ברור וחד.

אני מחוייב אך ורק לקוראים שלי. הם צריכים לדעת את האמת שלי ואת דעתי האמיתית ולא "בין השורות".

אם אתה מחפש עדינות, בין השורות, עיגול פינות או רחמנות אז תמיד תוכל לקרוא מבחנים של כתבים אחרים. אני לא יודע לספק סחורה מהסוג הזה. מתנצל מראש.

קצת צניעות ידידי נמר לא תזיק

הודעה שלך מלפני חמש שנים מפורום אחר-

#3 נשלח: ו' 04/11/2005 12:45 האמת שאני גם חשבתי להוסיף c.d למערכת אבל לפי מה ששמעתי בחנות לעומת הd.v.d שלי לא הרגשתי הבדל כלל... יכול להיות d.v.d טוב יכול לתת את אותם הביצועים כמו c.d טוב?
השאלה היא אם יש c.d שמתאים לרסיבר מסויים או שעדיף לקנות מאותה החברה גם c.d וגם רסיבר?

יש אנשים חבר שלי

שהם מבקרי אודיו עשרות שנים

ועדיין פחות נחרצים ממך

הבאתי את ההודעה שלך מלפני כחמש שנים

כדי להראות לך איזו דרך עצומה עשית ידידי היקר

ואיזו דרך עצומה עוד לפנייך

ערב קריר

נית

מה גורם לאנשים בפורום הזה להתחרפן??
גורו - לא גורו, אורים ותומים או סתם שרלטן....
הבנאדם כותב את דעתו וכבר כמה קופצים עליו כמה נעלבים

הגיע הזמן לנעול את השרשור הזה
יאללה לכו לישון

מקווה שאתם הולכים להמשיך את הדיון הפורה הזה גם היום.
מה אומרים במזג האויר היום?
יהיה חם? קר? קריר?

" אל התהלל חוגר כמפתח "

נמר , חכמים מאיתנו ממליצים שנאמץ את הפרוש של הפתגם : " אל התהלל חוגר כמפתח "
לכן אני ממליץ לכולנו לכל המגיבים בשרשור זה ולך לאמץ פתגם חכם זה לפני שמחליטים להגיב...כל הכבוד לתעוזה שלך , אך תלמד גם להקשיב ולהיות פתוח לדעות של אחרים ולביקורות של אחרים , לפני שבדקת מה ותק נסיונם בתחום האודיו והמוזיקה ? ובפרט תלמד להפנים ולקבל הרחבה , תוספת, והארה לבקורת שלך מאנשים שבדקו את ה968 עם מגוון ציוד יותר גדול ויותר משובח ויותר זמן מאשר אתה בדקתה והגיעו פה ושם למסקנות שונות משלך...אני בגילי המופלג עם וותק של קרוב ל40 שנה בתחום ועם שלושה מערכות סטריאו בביתי שנבחרו בקפידה לאחר בדיקה של מספר רב של מוצרים ועובד בתחום האקוסטיקה מבין לא פחות ממך...אז קצת כבוד...

אם תספר ותפרט לנו על נסיונך והוותק בתחום, נוכל לדעת האם מגיע לך כבוד או לא...
זה שאתה מגיע משום מקום ופתאום לאחר 10 הודעות בפורום מתחיל ללמד, לא עושה ממך כלום.

הביטוי הנכון הוא "אל יתהלל" ולא "התהלל" ואגב, זה בדיוק מה שאתה עושה כאן... מגיע משום מקום ומתהלל.

קדימה, ספר לנו קצת על עצמך.

"אל יתהלל חוגר כמפתח" כותב מי שהאשים רק לפני יום שיש כאן גורו שכולם הולכים אחריו....ובכך זילזל וליגלג על כותב הביקורת וגם על קהל הקוראים.
וואלה אין גבול לציניות ולחוצפה הישראלית.

לא ברור לי מה המספר וניתאי הקריר מבקשים לומר כאן?
שהרמקול הזה מעולה, ונמר לא מבין כלום מהחיים שלו?
שכולנו עדת כבשים פועות שהולכות בעיניים עצומות אחר מנהיג העדר, ולכן לא יוצאים כנגדו על הביקורת הלא מקצועית כביכול?

אני חוזר וכותב בפעם השלישית: עוד הרבה לפני הכתבה של נמר, שמעתי את הרמקול הזה לאורכו של בוקר שלם, אצל היבואן, מחובר להגברה "נחשבת" של אדג', ולטעמי הביקורת של נמר עשתה איתו חסד.
עופר מביא את הקרם דה לה קרם של ציוד אודיופילי, אבל כאן זה היה רחוק מאוד מהטעם ומהסטנדרטים שלי.
אז מה עכשיו, תסבירו לי שאני לא מבין? שאין לי מספיק שנות נסיון (בערך כמו של המספר)? שהסביבה אצל היבואן לא מתאימה? שההגברה של אדג' מחורבנת?

ויש גם אפשרות נוספת: שלנמר יש אמת פנימית נקייה, ותפיסה שהתגבשה אחרי מאות שעות האזנה ביקורתית לציוד מגוון (הרבה יותר מהמספר ומניתאי גם יחד), ואובייקטיביות מקצועית (כי הוא חף מאינטרסים - לא מקבל תשלום מהיבואנים וגם לא צריך למכור את הרמקול בלוחות), ושבניגוד לאחרים יש לו גם זוג וובוס בין הרגליים, אז הוא "מעיז" לכתוב גם ביקורת פחות אוהדת ממה ששני האדונים היו רוצים.

פשוט מאד.
כאשר נכתבת ביקורת על מוצר שהיא פחות ממזילת ריר על המוצר – חסידי אותו מוצר קופצים.

יהושע היקר

אין קשר למסקנות הביקורת

כל התייחסותי הייתה בכל השרשור הזה

אך ורק לאופן שבו נמר מתנסח בביקורתיו לטוב ולרע

עם כל הכבוד שיש בי לנמר ידידי

ותאמין לי שיש כבוד

נסיונו של נמר באודיו הוא מועט בשנים

כפי שראית בדוגמה הקטנה שהבאתי מאתר אחר

אבל

וזה אבל מאוד גדול

לבוא ולבטל את כל ביקורות האודיו האחרות בעולם

בטענה שכולן קנויות

ממש לא מוסיף לכבודו של נמר

נמר עוד צעיר מאוד

נסיונו באודיו מכובד ככל שיהיה הוא בסך הכל בן פחות מ5 שנים

לא תזיק קצת צניעות פה

ולא יזיק לנמר

ללמוד קצת ענווה מהי

כל הנאמר למעלה נאמר מתוך אהבה וההערכה רבה

לידידי נמר

(heart)(heart)(heart)

"אל יתהלל חוגר כמפתח" כותב מי שהאשים רק לפני יום שיש כאן גורו שכולם הולכים אחריו....ובכך זילזל וליגלג על כותב הביקורת וגם על קהל הקוראים.
וואלה אין גבול לציניות ולחוצפה הישראלית.

לא ברור לי מה המספר וניתאי הקריר מבקשים לומר כאן?
שהרמקול הזה מעולה, ונמר לא מבין כלום מהחיים שלו?
שכולנו עדת כבשים פועות שהולכות בעיניים עצומות אחר מנהיג העדר, ולכן לא יוצאים כנגדו על הביקורת הלא מקצועית כביכול?

אני חוזר וכותב בפעם השלישית: עוד הרבה לפני הכתבה של נמר, שמעתי את הרמקול הזה לאורכו של בוקר שלם, אצל היבואן, מחובר להגברה "נחשבת" של אדג', ולטעמי הביקורת של נמר עשתה איתו חסד.
עופר מביא את הקרם דה לה קרם של ציוד אודיופילי, אבל כאן זה היה רחוק מאוד מהטעם ומהסטנדרטים שלי.
אז מה עכשיו, תסבירו לי שאני לא מבין? שאין לי מספיק שנות נסיון (בערך כמו של המספר)? שהסביבה אצל היבואן לא מתאימה? שההגברה של אדג' מחורבנת?

ויש גם אפשרות נוספת: שלנמר יש אמת פנימית נקייה, ותפיסה שהתגבשה אחרי מאות שעות האזנה ביקורתית לציוד מגוון (הרבה יותר מהמספר ומניתאי גם יחד), ואובייקטיביות מקצועית (כי הוא חף מאינטרסים - לא מקבל תשלום מהיבואנים וגם לא צריך למכור את הרמקול בלוחות), ושבניגוד לאחרים יש לו גם זוג וובוס בין הרגליים, אז הוא "מעיז" לכתוב גם ביקורת פחות אוהדת ממה ששני האדונים היו רוצים.

גם אצלי היה הפרה והפאוור של אדג' במשך כחודש ימים ונבחן בצורה מחמירה בשילוב עם ההייפריון

אני יכול לומר באופן חד משמעי שהאדג' איננו מתאים בסינרגיה שלו להייפריון

אני משער שאם היית מקשיב לסט שלי שכולל פרה שפופרתי של אוקטאב hp500se
ופאוור של סובריין מסקנותייך לגבי הרמקול הספציפי הזה היו שונות

אבל כמו שאומרים על טעם ועל ריח לא מתווכחים

אגב

אם באמת היית רוצה לבחון את הרמקול היית צריך לנסות אותו עם סוגי הגברות שונות ומשונות כדי להגיע למסקנה

אין ספק שלנמר יש וובוס כמו שאמרת

אבל וובוס זה לא הכל בתחום הזה

נסיונו של נמר אולי אינטנסיבי מאוד אך ממש דל בשנים

קצת צניעות , ענווה, ושאר רוח לא יזיקו פה

לדוגמה אני -

שבגיל 14 כבר הייתה לי מערכת היי אנד

(פרה של רוברט גרודינסקי, פאווור של אמבר,פטיפון טרנסקריפטור ורמקולים של אפוג'י)

ואני מדבר על לפני 30 שנה

גם אני לא מעז להתבטא בנחרצות של נמר

שלפני רק פחות מחמש שנים האמין ש"פיור אקוסטיקס" הוא רמקול מעולה

נסיון זה פונקציה של זמן והתבגרות

זה הכול

יום קריר

:cool::cool::cool:

ניתאי.

אני הכתב היחידי בעולם {ובדקתי את זה} שעשה מבחנים השוואתיים כמו מבחן הרמקולים הרצפתיים והמדפיים.

מה ששמעתי ב-5 שנים האחרונות ומה שהתנסתי בו הוא לא עניין של מה בכך. אני לא חושב שכתבים מחו"ל, גם מפורסמים שאני מאוד מעריך. שיחקו עם כמות כזו של ציוד במנעד מחירים כזה ואף אחד עד היום לא הרים כפפה וביצע מבחנים השוואתיים כמו מבחן הרצפתיים שלי ומבחן המדפיים. מעטים מהכתבים המוכרים משחקים עם מוצר ב-2000 ש"ח ולאחר שבוע עם מוצר ב-100000 ש"ח. דע לך שכאשר אתה מאזין למוצרים בשלל מחירים אתה מפתח תפיסה קצת שונה בכל הנוגע לתמורה לכסף.

מכיוון ששם זה חו"ל ופה זה ישראל אז זה נראה פחות מרשים. אבל ידידי, מדובר בעובדות שאין עליהן ויכוח.

עם כל הכבוד לשנים שאתה בתחום, ועם כל הערכתי אלייך {ואני באמת מעריך אותך}. גם אתה צריך לאכול עוד הרבה מאוד גללי עיזים בשביל להדביק את הפער הנסיוני ביני לבינך.

קצת מרגיז אותי שלאחר שכתבתי ביקורת על רמקול שברשותך {שממש לא קוטלת} אתה מנסה לפגוע במקצועיות שלי ובנסיוני ושולף פוסטים שלי מלפני 5 שנים.

ואם ברפרנס עסקינן, אני מוכן לעמוד מול כל אחד ששהה בתחום ב-5 שנים האחרונות בכל הנוגע בנסיון, התנסות, האזנות ורפרנס. אני בטוח שהרבה "מומחים" יקפלו זנב.

לא קשור לענווה ולא קשור לצינעה. זה יותר בכיוון של רפרנס, עובדות ונסיון. ומה לעשות, למורת רוחך, שהוא גדול משלך בכל הנוגע למוצרים שקיימים בשוק ב-5 שנים האחרונות.

ניתאי.
צא מזה.

67…..
הבנו, אתה יותר חכם, יותר מבין, יותר מנוסה ועם טעם יותר משובח.
רק שאלה קטנה: מה יש לך לחפש בין נמושות כמונו? הרי נראה שאנחנו בכלל לא בליגה שלך, אז לשם מה לרדת מרום מעמדך?

ניתאי,
הבנתי שאתה דורש מאחרים צניעות.
האין זה הולם שנאה דורש נאה יקיים?

א. אודיופיליה היא לא מדע, "וותק" זהו מושג שפשוט לא רלוונטי לתחום. מצד שני, ברור שלסוקר מקצועי או ליבואן יש יתרון..

ב. הדברים האוביקטיבים בסקירות הם מדידות, איכות חומרים, מבנה/ארכיטקטורה של המוצר, וכו'.
כל השאר - דברים סוביקטיביים נטו. אפשר להתייחס, אפשר - לא, ולא צריך להתרגש.

א. אודיופיליה היא לא מדע, "וותק" זהו מושג שפשוט לא רלוונטי לתחום. מצד שני, ברור שלסוקר מקצועי או ליבואן יש יתרון..

ב. הדברים האוביקטיבים בסקירות הם מדידות, איכות חומרים, מבנה/ארכיטקטורה של המוצר, וכו'.
כל השאר - דברים סוביקטיביים נטו. אפשר להתייחס, אפשר - לא, ולא צריך להתרגש.

מדוייק מיכאל

(Y)(Y)(Y)

עדיין לא ראיתי גרפים של מדידות באף אחת מסקירות שהובאו באתר הזה

לא שלגרפים יש משמעות בעיניי

:D:D:D

ניתאי,
הבנתי שאתה דורש מאחרים צניעות.
האין זה הולם שנאה דורש נאה יקיים?

לא זכור לי שהתבטאתי בגאווה או בחוסר צניעות במהלך השרשור הארוך הזה

ואם כן ואני טועה

הנני מתנצל על כך

(heart)(heart)(heart)

67…..
הבנו, אתה יותר חכם, יותר מבין, יותר מנוסה ועם טעם יותר משובח.
רק שאלה קטנה: מה יש לך לחפש בין נמושות כמונו? הרי נראה שאנחנו בכלל לא בליגה שלך, אז לשם מה לרדת מרום מעמדך?

אדון גומא היקר

ממש לא חכם יותר

ממש לא מבין יותר

ממש לא מנוסה יותר

וממש לא בעל טעם משובח יותר

דבר אחד כן-

ממש לא חושב שטעמיי האישיים הינם מוחלטים או שיש לי בעלות על לוחות הברית של האודיופיליה

מה אני עושה פה-?

נהנה מאוד

מהדיונים

מהחלפת הדיעות

מחלק מהאנשים פה כולל ידידי היקר נמר

ומממש אבל ממש ידידי אין פה עניין של ליגה או מעמד וחבל שאתה מתבונן בדיון הזה בעיניים כל כך ילדותיות

:cool::cool::cool:

אם הקטנת הזולת אינה גאווה, איני יודע גאווה מהי.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור