dtown מנהל צוות האתר הודעות 2,890 מעורבות 816 נקודות 113 10/1/09 #1 שרשור תגובות עבור המאמר: רמקולים מזכוכית והגברת השמנה - CES
נמר כתב אודיו צוות האתר הודעות 20,111 מעורבות 4,273 נקודות 113 10/1/09 #2 ליאור. תאמין לי שאני ממש מקנא בך. לזה אני קורא גן עדן. תמשיך לעדכן אותנו. מחכים בקוצר רוח לעידכון הבא.
ליאור. תאמין לי שאני ממש מקנא בך. לזה אני קורא גן עדן. תמשיך לעדכן אותנו. מחכים בקוצר רוח לעידכון הבא.
tomertsin מושעה הודעות 12,603 מעורבות 2,203 נקודות 113 10/1/09 #3 ליאור, סקירה מעולה- כן ירבו (ע"ח וידאו (lol)). תנסה להאזין לסדרת האוטופיה 3 של פוקאל, לווילסון אלכסנדריה 2, לענת ריפרנס 2 ולוונדרסטין 7. אשמח לשמוע התרשמות.
ליאור, סקירה מעולה- כן ירבו (ע"ח וידאו (lol)). תנסה להאזין לסדרת האוטופיה 3 של פוקאל, לווילסון אלכסנדריה 2, לענת ריפרנס 2 ולוונדרסטין 7. אשמח לשמוע התרשמות.
E ead חבר משקיען הודעות 870 מעורבות 1 נקודות 16 11/1/09 #4 ממש כיף לקרוא!!! חבל שזה רק "טעימה על קצה המזלג" ואין יותר פירוט לגבי כל רמקול ורמקול והגברה ושאר הציוד.
ממש כיף לקרוא!!! חבל שזה רק "טעימה על קצה המזלג" ואין יותר פירוט לגבי כל רמקול ורמקול והגברה ושאר הציוד.
FOXY אוהב את התחום הודעות 495 מעורבות 7 נקודות 18 11/1/09 #5 תודה על הסקירה רמקולי קולנוע בייתי של Induction Dynamics, עצומים (lol) אוכלים את סרווין ווגה מבחינת מפלצתיות (lol) ה Usher מעניינים מאוד..
תודה על הסקירה רמקולי קולנוע בייתי של Induction Dynamics, עצומים (lol) אוכלים את סרווין ווגה מבחינת מפלצתיות (lol) ה Usher מעניינים מאוד..
oferT חבר משקיען הודעות 5,204 מעורבות 46 נקודות 48 16/1/09 #6 גם אני שלא כהרגלי, מקנא בך ליאור מי יודע אולי שנה הבאה אצטרף. בכל אופן סקירה מעולה ותמונות משובחות. (Y) אני שמח במיוחד בהצלחת הישראלים להיכנס "למגרש הגדול" של האודיו העולמי. יאיר תמם {איש באמת יקר} & מורל אם Fat Lady. {מקווה כבר לשמוע} בהצלחה לכם. (great)
גם אני שלא כהרגלי, מקנא בך ליאור מי יודע אולי שנה הבאה אצטרף. בכל אופן סקירה מעולה ותמונות משובחות. (Y) אני שמח במיוחד בהצלחת הישראלים להיכנס "למגרש הגדול" של האודיו העולמי. יאיר תמם {איש באמת יקר} & מורל אם Fat Lady. {מקווה כבר לשמוע} בהצלחה לכם. (great)
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 16/1/09 #7 תודה, לצערי, לא הספקתי לבקר בכל תחום האודיו (ישנם מאות חדרים...), גם ארבעת ימי התערוכה אינם מספיקים לגלות הכל...
תודה, לצערי, לא הספקתי לבקר בכל תחום האודיו (ישנם מאות חדרים...), גם ארבעת ימי התערוכה אינם מספיקים לגלות הכל...