נמר יקירי,
ומה עם תמונה מוזיקלית ,כזו שמרגשת אותך? זה דיון שחוזר חדשות לבקרים רזולוציה/פרטים/שקיפות ועוד ועוד...לעומת דבר מאד פשוט שאני מחפש מרמקול-תמונה מוזיקלית מרגשת. בטח לא נצא ראש בנושא,אבל לשם הדיון ו"עונת המלפפונים"
היום שמעתי את הטידל של ערן ,שהוא נחות משל נמר ,דווקא נישמע חם ומרגש למדי עם הלקסמן ,ומה שהוא יכול,הרמקול של נמר יכול יותר ,
אגב אין מושג כזה בעיני של"תמונה מוסיקלית" ,הצליל של הטידל הוא מצוין ,זה שנמר חוזר על המושג רזולוציה שקיפות מהירות והפרדה חדשות לבקרים זה נכון ,אני לא יודע מה עובר עליו בעניין ,אבל מה זה משנה ,הוא עכשיו בקטע הזה כי יש לו מזה בשפע והוא אוהב את זה ,מחר ישמע מערכת עם צליל עמוק חם ומתנדנד בלי רחשושי רחשושים מהכפתור של הגיטריסט בשרוול ,ילך ויקנה מגבר שפופרות ויקבל את זה בגדול ,כי לרמקול יש יכולת ,ולא צריך לכפות טעם של מישהו על האחר ,גם אני יכול להפוך בקלות את הרמקול שלי למכונת רזולוציות ,אבל אם להגזים -אז עכשיו בא לי צליל ענק חם וסתום ,עם מיד בס מודגש וכל הזמרים שרים דרך מגאפון עצום ,ולכן ככה סוגי השפופרות והכבלים והכיול של החדר ,
בסוף מגיעים בד"כ למשהו באמצע ,וגם חשיבות המהירות פרטים וכל מה שנמר מתעלף ממנו נעלם, הדברים הללו הם דברים תוקפניים,שמחזיקים אותך דרוך ,עם העיניים מתרוצצות שמאלה ימינה לתפוס את ההתקפה הבאה ולראות מתי הטויטר יהלום יוציא איזה לייזר כחול לבין העיניים שלך ,או מתי תאיים לכרות את ראשך איזה צלחת קרמיקה מתעופפת של אקיוטון ,אבל הנקודה היא שרמקול פשוט לא יכול בכלל לעשות את הדברים הללו טוב ,והרמקול שלו יכול ועוד איך ,
בקיצור מה שאני אומר ,רמקול טוב יכול לזוז מלמעלה עד למטה ,ואילו רובנו תקועים באמצע באיזה בינוניות המכונה "הבינוניות המוזיקלית " ,אין לרמקול את הגמישות לזוז מפה לשם כרצוננו ,
ומה שטוב בגישה של נמר ,,שיש לו את ההתלהבות ,והוא לא חושש להצהיר עליה בריש גלי,כבר שברנו לו בלוקים על הראש ,אמרנו לו רד מזה ,לבן אדם ראש בטון, וואי איזה כייף להיות צעיר ,הלואי עלי!