רכישת טלוויזיה 32"

• פותח הנושא פותח הנושא ysc
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ysc

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
8
זקוק לטלוויזיה בגודל 32", פשוט זה המקסימום שהמקום הפיזי מאפשר לתלות על קטע הקיר.
צפייה ממרחק של כ- 2.5 מ'.
מטרה עיקרית: צפיה בשידורי טלוויזיה בכבלים HOT.

ההתלבטות - האם מספיק HD Ready או שעדיף לקנות FHD.
ההבדל בכסף עומד על כ- 1,000 ש"ח, ולא ברור לי האם בכלל כדאי / יראו הבדל כלשהו.

(למשל LG595 מול Sony KDL705).

עצה טובה ?

זקוק לטלוויזיה בגודל 32", פשוט זה המקסימום שהמקום הפיזי מאפשר לתלות על קטע הקיר.
צפייה ממרחק של כ- 2.5 מ'.
מטרה עיקרית: צפיה בשידורי טלוויזיה בכבלים HOT.

ההתלבטות - האם מספיק HD Ready או שעדיף לקנות FHD.
ההבדל בכסף עומד על כ- 1,000 ש"ח, ולא ברור לי האם בכלל כדאי / יראו הבדל כלשהו.

(למשל LG595 מול Sony KDL705).

עצה טובה ?

שלום לך.
המלצתי היא. מסך סוני 705. יבוא רשמי ישפאר.

תודה. אני מבקש לחדד את השאלה -
האם כאשר מדובר בגודל מסך 32" והתוכן הוא שידורי כבלים או לווין בישראל שהם במקרה הטוב HD והרוב SD,
האם שווה מבחינת איכות התמונה להשקיע בטלוויזיה FHD על פני קניית HD Ready ?

כללית - הסוני 705 עולה כ- 1,000 עד 1,200 ש"ח יותר מה- LG595 שעולה כ- 1,600 ש"ח, והבעיה העיקרית היא השמע של הסוני. משום מה בסוני יש שני רמקולים של 5W בלבד וזה לא מספיק, ואין אפשרות לחבר בחדר הזה הגברות או sound bars. ה- LG מגיע עם שני רמקולים 10W כל אחד אם איני טועה.

לצערי מניסיון (בעלים של שתי טלוויזיות סוני), סוני מפקששת עם הרמקולים לא רק בדגם הזה... לך תבין למה...

תודה. אני מבקש לחדד את השאלה -
האם כאשר מדובר בגודל מסך 32" והתוכן הוא שידורי כבלים או לווין בישראל שהם במקרה הטוב HD והרוב SD,
האם שווה מבחינת איכות התמונה להשקיע בטלוויזיה FHD על פני קניית HD Ready ?

כללית - הסוני 705 עולה כ- 1,000 עד 1,200 ש"ח יותר מה- LG595 שעולה כ- 1,600 ש"ח, והבעיה העיקרית היא השמע של הסוני. משום מה בסוני יש שני רמקולים של 5W בלבד וזה לא מספיק, ואין אפשרות לחבר בחדר הזה הגברות או sound bars. ה- LG מגיע עם שני רמקולים 10W כל אחד אם איני טועה.

לצערי מניסיון (בעלים של שתי טלוויזיות סוני), סוני מפקששת עם הרמקולים לא רק בדגם הזה... לך תבין למה...

כשאני רוכש מסך, הכי חשוב, איכות התמונה.
במסכים בגודל 32 אפשר להסתפק HD Ready. אבל מאוד חשוב מהי יכולת עיבוד התמונה של המסך!
יתכן .. שמסך ה LG ישביע את רצונך.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור