ראיון עם האב והבן בחברת Linn – מפטיפון לסטרימר

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

נו באמת - כולנו שמענו את המוצרים שלהם בתערוכה האחרונה . וממש בחדרים סמוכים מצאנו בקלות איכות גבוהה יותר בחלקיק מהמחיר שהם דורשים. אז "מגיע להם" כי הם חידשו חידושים חשובים וייצרו את ה LP12 האגדי ? אני מוכן לתת להם מדליה ותעודת כבוד. אבל לקנות עדיף מוצרים טובים יותר במחיר שפוי יותר. זה סתם מרגיז - אלה לא מוצרי "היי-אנד" , אלא מוצרי "לייף סטייל" , וכולנו יודעים את זה.

סליחה שיצאתי קצת מתלהם. בדרך כלל לא אוהב את זה, אבל קצת הרגיז.

שששש...
אתה צודק, אבל אל תצעק.

ברקצ אני ממש לא מסכים איתך הפעם.
החדר בתערוכה נוהל בצורה לא טובה בתערוכה. אם היה להם אולם היית שומע את זה כמו שצריך.

אבל התערוכות בארץ ישתפרו מיום ליום.

גש ליבואן ותשמע שם. אחרי זה תחליט.

לא אגש - כי גם אם התוצאה סבירה ואפילו טובה או טובה מאד - אני בטוח שאמצא (אם אי פעם יהיו לי בכלל הסכומים הללו ...) לא פחות טוב במחיר יותר סביר.

אל יתהלל חוגר כמפתח

אתה יודע מה - אולי אתה צודק. שמעתי כבר מערכות ב 100 ו 200 אלף, ומה ששמעתי מלין לא התקרב לזה, אבל עלה הרבה יותר. אבל לשם ההגינות צריך תמיד לתת צ'אנס למערכת להציג את המקסימום שלה בתנאים הכי טובים. מה שבטוח - אין להם שום דבר בטווח המחירים שמעניין אותי ....

נערך לאחרונה ב:
הפטפון שלהם מעולה ,בתערוכה מאד היתאכזבתי בני לא מאמין לי שהסטרימר היקר נישמע לא משהו ,אבל החדר היה מלא ביותר מידי אנשים צפוף גם מיבחינת כמות של ציוד ,את הלין צריך ליבדוק בתנאים אופטימלים ,אני יודע שבאנגליה מיספר נימואפילים זרקו את הקומפקט הכי יקר של ניים לטובת הסטרימר של לין .

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור