A Acejin אוהב את התחום הודעות 90 מעורבות 0 נקודות 0 21/1/09 #1 שלום לכולם, קניתי טלויזיה חדשה, עדיין לא התקינו לי אותה.. ואיבדתי את הכבל חשמל השחור של הטלויזיה. אני אשמח מאוד לדעת איך קוראים לכבל הזה, ומה העלות שלו בערך? המון תודה.
שלום לכולם, קניתי טלויזיה חדשה, עדיין לא התקינו לי אותה.. ואיבדתי את הכבל חשמל השחור של הטלויזיה. אני אשמח מאוד לדעת איך קוראים לכבל הזה, ומה העלות שלו בערך? המון תודה.
זורו44 אוהב את התחום הודעות 229 מעורבות 0 נקודות 16 21/1/09 #2 זה כבל שווה ערך לכבל מחשב.אם זה דגם לתליה לקיר יש צורך בנקבה זויתי.עלות כ20 שח פלוסמינוס.
A Acejin אוהב את התחום הודעות 90 מעורבות 0 נקודות 0 21/1/09 #3 אני רוצה להתקין את הטלויזיה על הקיר, מאיפה אני יכול לקנות את הכבל הזה? התקשרתי לשקם אלקטריק ולמחסני חשמל ונאמר לי שאין את הכבל הזה :\
אני רוצה להתקין את הטלויזיה על הקיר, מאיפה אני יכול לקנות את הכבל הזה? התקשרתי לשקם אלקטריק ולמחסני חשמל ונאמר לי שאין את הכבל הזה :\
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 21/1/09 #4 תבדוק בחנויות חשמל וגם בחנות אדר סוכנויות בחשמונאים ת"א, תבוא עם צילום של השקע לכבל במסך.