קניית LCD 42''

• פותח הנושא פותח הנושא snake7
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

snake7

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
הי
אני מחפש טלויזיה 42'' לסלון מואר.
מרחק צפייה 3 מטר, הלכתי לחנות, מדדתי, ונראה לי שמתאים 42''.
מטרות הם לרוב חיבור למחשב לצפייה בסרטים/סדרות(divx בינתיים)
אבל גם צפייה בערוצים 2/10 דרך חיבור RF בינתיים (כי אין מה לראות בכבלים בכל מקרה, אבל יום מן הימים זה יתחלף בממיר, אולי כאשר יהיה אפשר לקלוט רק את הערוצים המסחריים דרך ממיר ולא דרך hot/yes)
בינתיים 50%-50% לכל סוג תוכן

יהיה גם מגניב לגלוש באינטרנט מהספה (או אפילו לתכנת למרות שזה נראה לי קצת לא נוח),
חשוב שיהיה חיבור VGA.
אני לא יודע עם חיבור scart הוא קריטי (בגלל מעבר לממיר בעתיד)

הלכתי לחנות מתמחה והסתכלתי על המסכים, אומנם הם היו של hitachi/sony/nec ואני יודע שהשניים הראשונים היו high definition ודי יקרים. אבל בכלליות שאני מסתכל על המסכים אני לא רואה את ההבדל בין הטלוויזיות השונות, אפילו בערוצי טלוויזיה נחותים, (ברור שרואים את ההבדל בין תכני HD לSD). אין לי עין חדה במיוחד אבל אני רוצה לראות סביר אפילו ערוצי טלויזיה (וכן אני יודע שכולם יגידו שעם LCD זה לא אפשרי, אבל כשאני הסתכלי במסכים זה היה נראה סבבה אז הכל אפשרי בחיים)
אני מציין זאת בגלל הסכום, אין לי מושג כמה להוציא. אין לי גבול עליון אבל זה לא אומר שאני רוצה להגזים. זה פשוט אומר שאין לי מושג כמה צריך להוציא בשביל מסך סביר לדרישות הנ"ל. אני לא רוצה לקנות זבל, משהו טוב באמצע וקצת יותר, אבל לא הtop שבtop. נראה לי שזה יתבזבז עלי.
אם היה ניתן לעזור לי עם מציאת תקציב מתאים זה נהדר. אם לא נראה לי שמשהו בין 7.5-10 יהיה סביר מבחינתי. אם חייבים יותר אז יותר, אם יש משהו שמתאים בתחום אז נהדר.

בנוסף לכך האם המחירים בzap הם המחירים הסופיים ואם לא בכמה אחוזים אפשר להוריד אותם כשבאים לחנות? באיזה חנויות הייתם ממליצים לקנות?

תודה מראש על העזרה.

עבור שידורי טלוויזיה, פלזמה עשויה להתאים יותר, לשימושי מחשב לעומת זאת, מסך LCD יצלח...
3 מטר מהווה מרחק מתאים ל- 42".
בתקציב שלך, ניתן למצוא פלזמות של פנסוניק / סמסונג / LG או מסכי LCD של טושיבה / היטאצ'י / LG ועוד.

למישהו יש רעיונות לדגמים ספציפים ל LCD?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור