צריך המלצה לקניית טלוויזית LCD

• פותח הנושא פותח הנושא aariell
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

aariell

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום!
אני מחפש טלויזיה של גודל מסך 26 אינץ' בערך [לא פחות] עם הטכנולוגיה הכי חדשיה יחסית, FULL HD ועם כל הדברים הנוחים שיש בפנים כמו חיבורי USB וכאלה.
סכום ההשקעה שלי עד 2000 ש"ח בערך.

אני מצאתי משהו שנראה דיי טוב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QST260tv - T260HD
מה אתם אומרים עליו?

השמח לקרוא הצעות נוספות עם ישנם.

תודה
icon_smile.gif

מה השימושים שלך במסך ? מה מרחק הצפייה ? תן לנו עוד פרטים כדי שנוכל לעזור לך

צריך מסך טלוויזיה לצפיה בסרטים לרוב או תוכניות ספורט, מרחק צפיה בין 2.5 ל 3 מטרים.

במרחקים האלה 26 זה קטן מדי אולי תבדוק אפשרות להעלות את התקציב קצת כדי שתוכל לקנות טליווזיה יותר דולה

ב 3 מטר אפשר לדבר בקלות על 37 או 42

טוב אני רואה שזה רציני הקטע של המרחק.
אני יבדוק שוב בצורה יותר מדויקת

המרחק הוא עד 2.90 מקסימום אבל בכל-זאת 37 או 42 זה דיי הרבה לחדר הקטן שלי, זה לא לסלון.

אולי 32 אבל תשמע אתה יכול לקנות 26 אבל לדעתי אתה לא תהנה מזה. אם בכל זאת תרצה 26 אני אשמח להמליץ לך על דגם או שניים שאני מכיר

אז עם תוכל בבקשה אני ישמח :)

הטליוויזיה שהבאת היא מאוד טובה ממליץ עליה מאוד

שלום אריאל
תנסה לשקול שוב קניית מסך 32 .
26 תהיה קטנה מדי.

אחי אני ממליץ לך לך או על LG או TOSHIBA אבל אתה לא חייב להקשיב לי אך אני יכול לומר לך שאני שמעתי וקראתי עליהם דברים טובים ויש להם יתרונות וגם מסכי 26 שלהם רחבים במיוחד ורואים איכותי ביותר

אני תמיד הולך לחנויות לראות אותן מקרוב לפני שאני הולך לקנות ואני משתגע מהם ומהאיכות שלהם

פאדי הטלויזיה שהבאתי נראה לי זה מסך מחשב זאת לא טחוויזיה למה כשאני רושם ביוטוב אז זה מוצא לי רק מסך מחשב.

יעקב עם 32 אז יש לך טלוויזיה זולה יחסית שתוכל להציע לי עליה?

yosiicy עם יש לך קישורים לקנייה באינטרנט השמח לראות.

נכון זה יותר מסך מחשב מאשר מסך טליוויזיה . אבל אם אתה רוצה טליוויזיה אז זה המסך היחיד שמצאתי שהוא איכשהו בטווח התקציב שלך:
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=728086

אבל הבעיה עם המסך הזה שהוא לא FHD אלא רק HDR

מזה HDR ו FHD? אולי זה לא כלכך חשוב;
הקשבתי לכם והתקציב קצת עלה וכך גם גודל המסך ל - 32 אינץ'
אז עם תוכלו להציא לי מסכים בגודל 32 אז גם זה יהיה טוב :)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור