exupgh12
חבר משקיען
- מעורבות
- 3,345
- נקודות
- 113
מתן אין כ"כ קשר
החזית הפרונטלית בסרטי קולנוע מוקלטת ב 3 ערוצים (ימין, שמאל ומרכז).
מי שנהנה מקולנוע ללא רמקול סנטר,
שיהיה בריא.
לא הייתי מוותר על סנטר בק"ב, פאנטום לא מסוגל לתת את אותו אפקט.
מתן אין כ"כ קשר
שיהיה בריא.
1. אני מאד נהנה מקולנוע ביתי בלי סנטר. לצערי אני לא כ"כ בריא.מתן אין כ"כ קשר
שיהיה בריא.
לא הייתי מוותר על סנטר בק"ב, פאנטום לא מסוגל לתת את אותו אפקט.
הפרדת הערוצים
ימין--->מרכז המסך--->שמאל
ברורה הרבה יותר כאשר קיים רמקול מרכז.
אתה צודק חד משמעית.
אבל אם הבחירה היא בין זוג רמקולים קדמיים וסנטר זול אז עדיף בלי סנטר. שהרי מי רוצה לשמוע את הדיאלוג (קולות אדם) כשאין קשר בינם לבין הקול האנושי.
(כמובן שזו הערה כללית בלי קשר למערכת של גיא).
סבבה איתי, לא הבחנתי בכךמראש דברתי
על הסנטר של magico.
לא סנטר אחר שלא קשור.
אין לי קולנוע ביתי (אפילו טלוויזיה בין הרמקולים אין לי) אז לא יודע מה חשיבות סנטר
אבל....
נראה לי שרוב בעלי ה S3 קונים אותם לסטראו ולא להשלים סט ק"ב
מעניין לשאול את אלון וולף כמה זוגות בסדרה S נמכרו וכמה רמקולי סנטר...
מה שגבי אמר זה בדיוק מה שאמרתי קודם. אבל הבעיה מתחילה בתפיסה שלנו ויכול להיות שכבר אצל היבואנים. אתה רואה בפרסומים של הרמקולים משפטים כמו "מצויינים או מתאימים לקולנוע ביתי" וקו המחשבה שלנו הוא שרמקולים יקרים כמו ה S3 או הווילסונים שלך תוכננו למוסיקה בלבד והם לא אלו שמקשרים אותם עם קולונוע ביתי. אם אני לא טועה גם אצל הנמר יש רמקולים נפרדים לקולנוע ביתי. בקיצור מעניין יהיה לבדוק כמה מהאודיופילים בעלי הציוד היקר מאוד משתמשים בו גם לקולנוע ביתי. הבעיה זה להגדיר מה יקר ומה לאמרבית המשתמשים אשר נהנים גם מדו ערוצי וגם מרב ערוצי, בדר"כ משתמשים ברמקולים הקדמיים אשר משמשים עבור דו ערוצי כ קדמיים עבור רב ערוצי.
אין כ"כ קשר לחברה/מותג.
לא מעט יצרניות רמקולים איכותיות ומשובחות בשלוף: Wilson Audio, Magico, YG, Raidho, Marten מייצרות השלמה לרב ערוצי (רמקולי סנטר וסאב).
ונותנות מענה למשתמשים שרוצים להגיע לרמות קצה גם ברב ערוצי והתאמה מוחלטת עם הקדמיים של מערכת הסטראו.