פני האתר לאן

• פותח הנושא פותח הנושא dor_s
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

dor_s

חבר משקיען
מעורבות
169
נקודות
43
פותח חלון פורומים - דיונים אחרונים
פטריית חימום - 0 תגובות 38 צפיות
מקלדת שמטעינה את עצמה - 0 תגובות 9 צפיות
שעון ספורט - 0 תגובות 12 צפיות
המסך הרשמי... - 0 תגובות 21 צפיות
קונסולה ניידת - 0 תגובות 7 צפיות
5 דיונים מתוך 20 בדף
מבין שהאתר צריך פרסומות, אך נראה שיש נושאים שבכלל לא בכיוון, אולי עדיף להחזיר איזה טרול?
מקווה שהאתר הזה לא יהפוך לאתר ההוא.
איפה סקירות מוצרי האודיו? נשארת כאן לבד גיא?

נערך לאחרונה ב:
התחום בגסיסה מתמדת כבר כמה שנים מעבר לעניין שהכל נהיה בנאלי תגי מחיר הזויים ועוד, אל תצפה יותר מידיי ...

לדעתי התחום ממש לא בגסיסה
מה שיותר בגסיסה זה נושא הפורומים…
אנשים פיתחו ״פורומים״ קטנים = קבוצת חברים בוואטסאפ
שהין פחות נפוצים לפני כמה שנים
ושם מדברים ומתייעצים לפעמים

יותר צנועים אולי ופחות משתפים בפורומים על כל רכישה כמו שהיה פעם

מאז יומיי הקורונה,כשבתחילת המגפה היינו סגורים ומשועממים בבית וטראפיק היה מטורף, האקטיביות בירידה תלולה. החברים הוותיקים איבדו עניין והפסיקו לשתף ודם חדש לא מגיע.מחיריי נקודת כניסה לתחום יקרים מידיי לצעירים,כשהכל נגיש בשרותיי ההזרמה והם מעדיפים זוג אוזניות טוב על פניי ישיבה ממוקדת מול המערכת.לכן גורל התחום נגזר כבר מזמן וזה רק עניין של זמן סגירת הפורומים בעידן AI.;)

לא ירדתם לסוף דעתי, או לא עניתם בכיוון
הכוונה - מאתר שרובו הוקדש לאודיו, וחלקו לצילום ומסכים, הוא הופך לפרסומון גאדגאטים
השינוי באתר עצמו

לדעתי זה ניסיון נואש למשוך קהל נוסף,שעובר ללא הצלחה.;)תסתכלו, אפילו "מה מתנגן אצלכם עכשיו? יש המלצה מעניינת?",שהתחיל בסערה בזמן הקורונה דועך ונישארתי אחרון,שמנסה להחזיק אותו חיי.:בכי:

דור צעיר לא באטרף על אודיו היי אנד.
לדעתי ממרום גילי אולי קצת פחות ממני,זו השכבה האחרונה שאיכות הצליל זורמת להם בורידים.נוסיף לזה מחירים הזויים,סוחרי יד 2 ( חלקם) לא הוגנים...קורונה,מלחמה,יוקר מחיה שפוגע אנושות במעמד בינוני...מספיק לא?

אני חדש בתחום (כשנה) בן 28, רוב הדילמות שהיו לי פתרתי דרך הגוגל.
מה שחסר לי כאן זה עדכונים על מוצרים שזמינים בארץ, סקירות
ובעיקר אנשים שמשתפים את הידע שלהם כמובן זה בונוס גדול.
זה המקום היחיד שיוצא לי להתעדכן בצורה שוטפת ובאמת חבל שהפעילות במצב כזה.
לגבי המחירים זה נכון, משתלם יותר לחכות להזדמנויות ביד2

אין מה לעשות, התרבות של שמיעת מוזיקה כתחביב לא קיימת יותר
כשהייתי ילד, עם ערוץ בודד בטלוויזיה ששידר אולי 3 שעות מעניינות ביום, לכל אחד היה בבית מערכת סטריאו וכחלק משגרה היו שומעים מוזיקה
היום חברים של הילדים שלי רואים ציוד אודיו - שואלים "מה זה הבוקסות האלו"
מסתפקים באוזניות IEM / רמקול BT ושומעים מוזיקה ברקע
גם הזמינות האינסופית של תוכן היום זו בעיה, אין לאן לשאוף. פעם היינו חוסכים שקל לשקל לקנות תקליטים, מקליטים מחברים לקלטות וזה מילא לא מעט זמן , היום בלחיצה יש להם הכל מוזרם בלי מאמץ

"פני האתר" זה לא "פני התחום".
ממה שאני מכיר ויודע, הסוחרים מוכרים בקצב טוב.

החשבון פשוט וקל, היום כבר לא צריך למכור כמותית, גם אין לזה ביקוש מי שחכם/ועובד יודע את זה.

למעט מוצרים חדשים ,כמעט כל נושא שתעלה בדעתך כבר דוסקס עד דק.
אין חשק למחזר נושאים או דיונים שכבר נכתבו אודותם מילים רבות.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור