M Max אוהב את התחום הודעות 62 מעורבות 3 נקודות 8 7/6/09 #21 אם נושא בכדי הראייה מעניין אותך, ואתה רוצה ללמוד עוד על הנושא תוכל לפנות אלי באמצעות הכתובת המוצגת למטה ואשמח לעזור לך! [email protected] בתודה, ומקווה שעזרתי.
אם נושא בכדי הראייה מעניין אותך, ואתה רוצה ללמוד עוד על הנושא תוכל לפנות אלי באמצעות הכתובת המוצגת למטה ואשמח לעזור לך! [email protected] בתודה, ומקווה שעזרתי.
M muli,123 אורח 10/6/09 #22 פלסמה 50" או אל סי די 52 היי ליאור אני צריך ממך טובה התייעצות ... אני מעוניין בקניה של טלוויזיה בגודל 50" יש את המרחק המתאים בדוק. אם תוכל להמליץ בבקשה מה אתה אישית היית לוקח עם תקציב של 11,000 פלסמה 50" או אל סי די 52 או 47, וכבר שיתמוך ב hdfull \ואיזה חברות אני אשמח תודה...
פלסמה 50" או אל סי די 52 היי ליאור אני צריך ממך טובה התייעצות ... אני מעוניין בקניה של טלוויזיה בגודל 50" יש את המרחק המתאים בדוק. אם תוכל להמליץ בבקשה מה אתה אישית היית לוקח עם תקציב של 11,000 פלסמה 50" או אל סי די 52 או 47, וכבר שיתמוך ב hdfull \ואיזה חברות אני אשמח תודה...
liorkoren מנהל צוות האתר הודעות 19,855 מעורבות 666 נקודות 113 11/6/09 #23 בתקציב הזה, מספר דגמים של פלזמות 50" מתוצרת פנסוניק / סמסונג / LG יכנסו לתקציב. ב- LCD, המבחר יהיה מצומצם יותר ויכלול דגמים פשוטים.
בתקציב הזה, מספר דגמים של פלזמות 50" מתוצרת פנסוניק / סמסונג / LG יכנסו לתקציב. ב- LCD, המבחר יהיה מצומצם יותר ויכלול דגמים פשוטים.