פיליפס 8404 או טושיבה 635

• פותח הנושא פותח הנושא evv
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

evv

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום
מתלבט בין שני הLCD ב 37 אינץ לחדר שינה בעיקר YES וקצת סרטים

האם בשידורים רגילים SD הטושיבה עם ה+
resolution ,תעשה עבודה יותר טובה מהפילפס ,הבנתי שגם לפיליפס יש מנגנון שניקרא

Pixel Precise HD שלפי מה שהבנתי עושה פחות או יותר אותו דבר
האם זה נכון ??

תודה על העזרה ארז

יש לשני הדגמים שדיברת ביקורות פה באתר, תקרא ותראה מי נראת לך יותר, וגם תראה בחנות מקצועית מי יותר מתאימה לך בעין, לפיליפס יש אמבילייט וחיבור רשת 100HZ ולדעתי היא ברמה גבוהה יותר (למרות שיש בסדרה 635 מספר דגמים)
מה שכן יתרון בטושיבה הוא אחריות 7 שנים של ניופאן לעומת שנתיים של אלקטרה
אשמח לשמוע מליאור שביצע את הסקירות על דעתו בנושא, הרי שני המסכים קיבלו ציון זהה..

יש כמה סדרות 635 בטושיבה, יש סדרת AV, RV, XV, ZV... השאלה היא לאיזה דגם אתה מתכוון.
נראה לי שדגם טושיבה XV635 הוא המקביל של פיליפס 8404 ולא RV635.

קודם כל תודה על התשובה
קראתי את הביקורות והם מצוינות.
רציתי לדעת ספיצפית לאיכות הצגה של שידורי YES -SDמי לפי הסקירות שערכת ידע להציג תמונה יותר טובה?

לפי האתר הבא ראה קישור (המגנון של פיליפס זהה למנגנון של טושיבה לשיפור אות SDהאם באמת זה המצב?)http://www.televisions.com/lcd_tv/Philips/Philips_42_PFL_8404_H.php

בכתבה יש את הצטוט הבא ורציתי לאשר מולך האם זה באמת נכון?
אני מעדיף על הנייר את הפיליפס אבל מכיוון שהשימוש יהיה הרבה צפיה בYES הנושא קריטי לבחירה שלי

Toshiba 42 ZV 635 D, from around 1,500 USD (about 900 GBP).
More Hertz, less networking is the simple comparison of the 42 ZV 635 D with the Philips 42 PFL 8404 H. This model from Japanese manufacturer Toshiba offers 200-Hertz technology, which aims to improve motion depiction, keeping the ball and players crisp during football games, for example. On paper at least, Toshiba's "Resolution +" detail-enhancer is reminiscent of Philips' Pixel Precise HD - "Resolution +" also promises to process fine details in the picture more precisely."

תודה ארז

לפי התרגום, הם טוענים כי "המנגנון של טושיבה מזכיר את זה של פיליפס ומבטיח לעבד ביתר דיוק פרטים קטנים בתמונה".
נראה שהם לא בצעו השוואה בפועל, אלא רק מדברים בתאוריה.
לי לא יצא עדיין להשוות את ה- ZV635 מול הפיליפס.
מהשוואה של טושיבה RV635 מול פיליפס 8404, כשהתוכן המשודר היה סביר, התמונה בטושיבה היתה חדה יותר, אבל גם הפיליפס לא היתה רעה.
השאלה היא אם אתה מחפש מסך לשידורי SD בלבד, או זקוק לתכונות נוספות ולכן צריך לקחת בחשבון את כל המכלול של שני הדגמים.

שורה תחתונה לא הבנתי כלום
אין לי מושג מה עדיף חשובה לי האיכות גם בשידורי SD וגם ב HD ולכן זקוק לעזרתכם טושיבה XV635 או פיליפס 8404.

שורה תחתונה היא שמדובר בשני מסכים ששווה להשקיע עבורם וללכת לחנות, לבקש מהמוכר שידגים בחיבור אל ממיר HOT או YES.

עזרה בבחירה

שלום ליאור, האם כבר יצא לך להתרשם מהדגם ZY635D של טושיבה? מה דעתך עליו? אשמח לשמוע. תודה, ארנון

אם אתה מדבר על 37 אז הדגם הוא 37XV635

שהוא 100HZ וגם מגיע עם חבורי סקארט ו4 חיבורי HDMI ואיכות תמונה מעולה -ראיתי תמכשיר עובד והוא ממש מרשים!

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור