פיוניר - גם היי אנד, רמקול מוניטור S-2EX במבחן

• פותח הנושא פותח הנושא dtown
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אני אשאיר את הבמה לנמר.

תגיד לי, אתה רוצה שנמר גם ישטוף לך את הבית ?
למה אתה משאיר לו את הבמה ?
כי חיזקת את רציונליות מחיר המוצר בדרך לא דרך ?

מה לעשות שכמו שנמר אומר, יש בעיה מבחינת תמחור המותג, ואני מצטט, "כולה פיוניר".

<נערך>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן שפה יפה יש לך.
אני לא יורד לרמה כזו.

Triton, אבקש לשמור על שפה רגועה, תודה.

ליאור, אתה רציני ??
לא לעניין בכלל, שים לב מה קורה פה.
אי אפשר לומר דברים ואז לתת לכתב האתר לעמוד מאחוריהם.

אם מישהו היה מתבטא ומשאיר לך את הבמה לעמוד מאחורי דבריו,
על כתבה שאתה הכנת, אני בספק אם היית מגיב ככה.
תחשוב על זה.

חבר'ה חבר'ה - בלי לריב, בבקשה.

תודו שאנחנו לא מצפים לרמקול שיהיה האולטימטיבי ויבוא דווקא מפיוניר, ומצד שני אנחנו לא מצפים גם שיעלה יותר משורה ארוכה של רמקולים ממש "נחשבים".

פיוניר באמת משתפים פעולה עם TAD - נכון ? אז אם היתה מדבקה של TAD היינו יותר מרוצים ? אולי.

עדיין מאד סקרן להשוואה כמו שתיארתי.
איפה אפשר לשמוע אותם ? יש אולם תצוגה כלשהו ?
ואולי בעצם 30,000 זה לא הרבה לרמקול המושלם בסוגו שאחריו לא ידרשו עוד שידרוגים (ראה התגובות, כולל שלי, לכרמי - שרכש רמקולים שנדמה לי שבמחיר דומה).

כתוב שהושאלו ע"י פיוז, אז כנראה זה בתצוגה שלהם.

נשמע מצויין .... עד שמגיעים למחיר. אנחנו מדברים על רמקול שעולה פי שתיים מרמקולים דוגמת הפרואק רספונס 1, הרבט' HL5, ה b&w805, ואני לא מדבר כבר על רצפתיים בתחום הנ"ל שתיקצר היריעה מלמנותם.
בקיצור - מסקרן אבל חשוד. באמת מצדיק את המחיר ?

פיוניר הוציאו בזמנו יחידת מיד שנחשבה בין הטובות בעולם , שתי הבעיות היחידות שמנעו ממנה להיות להיט הן :
טווח מוגבל מאוד , כלומר אתה לא יכול לחרוג מטווח התדרים שהדרייבר נותן , כי אז יש ירידה תלולה באיכות (דרייברים אחרים היו יותר סלחנים )
2 - יכולת השגה . לא יכולת להשיג את הדרייבר הזה
נראה שהם הוציאו אותו כדי לבדוק את השוק , ואחרי זה ייבשו אותו , היית יכול להשיג את הדרייבר רק ביפן
כך שכן הבעיה שלכם היא השם

ודרך אגב - אני האחרון שאפשר לומר עליו שמתרשם משמות .... בדקתי והשוויתי ציוד די "צנוע" מול ציוד יותר יוקרתי, ואפילו אם הפרשי המחיר לא היו גדולים העדפתי תמיד את זה שנשמע הכי טוב לאזני ולטעמי המאד מאד פרטי, ואני לא מתבייש לומר גם זה שנתן לי הכי הרבה VFM, בלי צורך ל"הפציץ" בשמות בכל הזדמנות שמשווים "למי יותר גדול".

אם אתה לא מתרשם משמות , למה פסלת אותו רק בגלל השם פיוניר ?
אני אומר את זה כך , ליפנים אין מה להתבייש , וכשהם מחליטים להשיג מטרה כל שהי והם מתבייתים עליה , לא אכפת להם כמה זה יעלה אבל הם ישיגו אותה . אני בכלל לא מתפלא אם פיוניר יצליחו להתמודד ראש בראש בטובים ביותר שיש ולהשאיר להם אבק

JOKER,
מסכים אתך לגבי היפנים, עם מסוכן כשהוא רוצה.
זה בדיוק העניין שברקצ נגע בו, לחזור לזירה עמוסה שמות,
בצדק ולא בצדק, במחיר כזה, זה לא פשוט.

תסכים אתי שמפה ולהכריז הכרזות על מה היי אנד או לא,
הדרך לא רק ארוכה, אלא לא קשורה אפילו.

JOKER,

על מה כן היית מכריז כ-היי אנד ומדוע?

חברה תרגיעו, פיוניר עזבו את ההי אנד לתקופה מסויימת וחזרו-אז מה? רוצים 30K על מוניטור ? זכותם
זכותכם לשקול כן לרכוש או לא.יש בעיה תדמיתית לחברות שמייצרות Mass Production וגם ההי אנד.
מאראנץ וסוני דוגמאות מובהקות ,לפי דעתי גם הברנד אסוטריק נולד מן הקושי למכור טיאק VRDS בתימחור כבד.
אם לדוגמה הCD7 של מאראנץ היה מיוצר ע"י מרידיאן לדוגמה הוא היה עולה10K סטרלינג ולא 3.5K.
כנראה שנעשה ניסיון ע"י פיוניר למצב את עצמם -שוב אינני טוען שהמוצר לא שווה את מחירו משום שלא שמעתי אותו, בשוק ההיי-אנד בצורה של תימחור.הוגן או לא -זה יעמוד למבחן הלקוח.
אגב לפיוניר יש דרייברים אדירים מתקופת האלניקו והם כן מבינים עיניין.

JOKER,

אתה יכול להסביר לי למה התכוונת ?
שהרי חברת רמקולים מתבססת על :
דרייברים
קופסה (או ללא קופסה)
קרוס

אם אנו יודעים שיש להם את הדרייבר מיד הכי טוב שיש בעולם , אם היית שומע מה ניתן לעשות איתו בDIY היית טס ליפן לשם כך :D , אזי בשביל שיגיעו להיי אנד הם צריכים דרייבר באס ודירייבר טוויטר קופסה וקרוס . למה בדיוק נראה לך שחברה שמוציאה דרייבר ראשון לשוק והוא כובש את כול השוק עד שייבשו אותו , לא תוכל להוציא אח"כ רמקול ברמת היי אנד ? מה בדיוק עושות כול חברות ההי אנד ? חלקן אפילו רוכשות דרייברים עם ספיפקציות שלהם , כאן מדובר על חברה שהתקציב שלה לR&D יותר גדול מכותל התקציב שלהן כולו

מסכים עם כל מילה JOKER.
בגלל שהשרשור משתרע על מספר עמודים, אני מבין איך מה שאמרתי עלול להתפרש.

אמרתי כבר קודם,נוכחתי במו אזניי למה פיוניר מסוגלים בסדרה הזו, וכל הכבוד לפיוניר.

מה שאמרתי היה מכוון לאורי ויכולתו המרשימה להגדיר מהו היי אנד :

נו ב א מ ת.
ברקצ, מה זה השאלה על המחיר.
805 הוא רמקול מוגבל . הוא נהדר אבל מוגבל. ואני אסתכן ואגיד שהוא לא היי אנד אמיתי. אגב למשל דוגמא לרמקול מדפי שהוא היי אנד הוא למשל הסונאס פאבר גווארינארי. על אף שהוא מוגבל בהמון דברים, במה שהוא יודע לעשות הוא עושה כ"כ טוב שזה עושה לך עור ברווז.

ההרבת' על אף היותו נהדר, מוגבל גם כן. וגם עליו, בדגם הזה אסתכן ואומר.

בא נתחיל מזה שלא נראה לי שאני איי פעם אגא בסונוס פאבר ובוודאי לא בחברה השניה (שלא רוצה לומר את שמה כי אז אני אפתח כאן מלחמת עולם חדשה:D )כול התרבות שלהם כפי שמשתקפת גם מהפרסומים שלהם , מרמזת לי שאת מה שאני רוצה אני לא מצא שם :D

מאידך הוא צודק בעיניין אחד , אין דבר כזה רמקול מושלם , ורמקול עם קופסה בוודאי שלא . השאלה היחידה היא היכן המגבלות , ועם איזה אתה יכול לחיות ועם איזה לא
מבחינתי רמקול עם מיד מעולה וסופר מהיר , זו נקודת התחלה גבוהה מאוד , כי כול ההרמוניות המשניות יהיו יותר נקיוות וגם יצאו יותר מהר , מה שיאפשר להם להגיע אליך יותר טוב (אני מתקשה מאוד בלהעביר את הרעיון כמו שאני רוצה , כך שאני מקווה שתבין לבד )
אבל יש אנשים שדווקה הקצוות זה החלק הראשון שהם בודקים , במקרה כזה אני מבין לחלוטין מאיין באים הלקוחות לרמקולים ההם :D

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור