כי העבר כבר היה והעתיד - כשיגיע יהפוך להווה.אתה חושב במושגים של כאן ועכשיו.
החיים הם כאן ועכשיו.
כל השאר - פרשנויות.
כי העבר כבר היה והעתיד - כשיגיע יהפוך להווה.אתה חושב במושגים של כאן ועכשיו.
זה טריוויאלי ומוסכם, אבל לא התכוונתי שתהייה להם יכולת הבחנה, אלא שיהיו כאלה שיאמינו -- הניסוח שלי "הרגישו" פגום -- "שהאנושי עדיף על המלאכותי", ואז יצפו או לראות את המוזיקאים מנגנים, או שיהיה כתוב במפורש שמדובר בהקלטה של מוזיקאים אנושיים.לדעתי, מהר מאד האנושי והמלאכותי יתערבבו עד לבלי היכר, מכיוון שמה שאתה קורא לו מלאכותי, נלמד מהתוכן האנושי עליו אימנו את מודל ה- AI.
ואני מניח שתמיד יהיו מי שיאמינו שהאנושי עדיף על המלאכותי -- גם אם הם לא בהכרח יוכלו לזהות מה זה מה משמיעה בלבד -- ויצפו או לראות את המוזיקאים מנגנים, או שיהיה כתוב במפורש שמדובר בהקלטה של מוזיקאים אנושיים, או -- כפי שכתב @Tamir Ivan בהמשך -- מטעמי נוסטלגיה -- כך שכנראה שיישאר קהל גם למוזיקאים אנושיים.
יש חפיפה בין האמונה "שהאנושי עדיף על המלאכותי" לבין נוסטלגיה, אבל הן בהחלט סיבות נפרדות.אני שותף לסברה שיישאר קהל גם למוזיקאים אנושיים, ולו בשל הנוסטלגיה.
וואו, תשובה מדהימה, אתה צודק, אני אאמץ את תובנותיו של הרב ברלנד או את התובנות של המופרע בעלה של קרדשיאן שהלך לרב פינטו.הטרלה
לא אמרתי אוכל סרטים
יותר בכיוון שראית יותר מדי מדע בדיוני
קרבי משהוחשבתי וחשבתי השתמשתי ב Ai ויצא לי "רק ביבי".
תמשיכו להשקיע אלפים בזרוע וראש, אני אשקיע בלהבין למה אתם הזויים כמו החרדים.
הקרבתי עז ומאז יש לי גבוהים מדהימים.
רפואה שלמהוואו, תשובה מדהימה, אתה צודק, אני אאמץ את תובנותיו של הרב ברלנד או את התובנות של המופרע בעלה של קרדשיאן שהלך לרב פינטו.
למה ככה לירן אבא, עניתי בקונטקסט של מדע בידיוני אמנם מסוג אחר סוג שיש לו מיליוני מעריצים שמאמינים ברוח רפאים.רפואה שלמה
ואל תחפש את התרופה ב Chatgpt, אין לו עדיין את היכולות האלו
לא נראה לי שהמוסיקאים יעלמו, אבל התפקיד שלהם ישתנה. הם יעשו את ה- fine tune האחרון של היצירה, וישפרו אותה, או יתנו לה את הטעם שלהם. ממש כמו שכבר כיום מהנדסי תוכנה לא כותבים קוד מאפס, אלא מתקנים ומשפרים את הקוד שכתבה להם התוכנה.
אני גם חושב כמוך, אבל חוששני שזה יהיה לבסוף הפוך המוסיקאים יכתבו מוסיקה וה AI ישפר אותה ...![]()
אבל בקשר לאודיו , לכולנו יש פגעי שמיעה מולדים או עם הגיל. , ואם ai אחרי בדיקת שמיעה יכול להכין איזה פרינט קטן שיוחדר לקרוס ויתאים הרמקול בול לאוזניים שלכם ויהיה ניתן להתאמה עם ההדרדרות