|עזרה| PAL ל NTSC בממירים של יס..

• פותח הנושא פותח הנושא RoieK
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

RoieK

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קניתי מארה''ב LCD של סמסונג.. ובטיפשות (מודה..) זילזלתי בעניין של המולטי סיסטם כי אנשים ששאלתי אמרו לי שכל טלוויזיה תומכת מולטי סיסטם..

לאחר חיבור הטלוויזיה ליס השידורים בשחור לבן כי הטלוויזיה לא תומכת PAL..
היה נסיון בשימוש בממיר וכבל HD של יס אבל הוא לא צלח..

כאמור יש לי רסיבר של סוני (גם כן מארה''ב):
Sony - BRAVIA 1000W 5.1-Channel Home Theater System - HT-SS2300

כשיס היו פה הם ניסו לחבר את הטלוויזיה בכל מיני כבלים (כמו שציינתי גם HDMI) וזה לא עזר..
לאחר מכן קראתי לטכנאי שאמר שיש לו אולי פתרון.. והוא לא הצליח לעזור לי בסופו של דבר.. אבל מה שכן הוא הציע לי לבדוק אולי דרך הרסיבר ישנה אופציה לעשות את ההמרה (לרסיבר 4 יציאו inputs ואחת output)..

רעיון אחרון ששמעתי מאנשים הוא לראות איך אני יכול לחבר את היס באמצעות כבל קומפוננט.. כי בקומפוננט אין עניין של שיטות שידור (הוא לא היה בטוח.. )..

מה לעשות?

תודה רבה..

ניתן לרכוש מתאם-ממיר מ- PAL ל- NTSC, דיברו על זה במספר שרשורים באתר

הסתבכתי מכל החיפושים האלה..
אין לי מושג אפילו מה אני צריך וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר..
דיברנו עם אחד שאמר לנו 1800 זה נראה לי קצת יקר לא?

אגב בחיבור HDMI לא מתבטל כל העניין של הPAL / NTSC? הייתי משוכנע שבגלל זה הטלוויזיה היא לא מולטי סיסטם

:\ איך אני אביא את זה מארה''ב עכשיו .. זה בכלל ישמש לי פתרון ל HD גם? אם אני אצטרך עוד שנה?

ושאלה נוספת , כמו שרציתי לעשות עם הרסיבר.. לא קיימים נגני BLUE RAY שיכולים לעשות זאת?

עבור HD, אתה צריך כנראה מעבד וידאו שממיר בצורה מוצלחת מ- 60Hz ל- 50Hz, בד"כ מדובר במכשירים יקרים למדי.
Blu-ray לא ממירים אותות חיצוניים,יש דגם לכל איזור (אירופה / ארה"ב) שמוציא את אות הוידאו המתאים לאותו איזור (נגן Blu-ray מארה"ב יתאים לך).
לחילופין, מכשירים כגון סטרימרים מסוגלים להוציא אותות כדוגמת 1080p/ 50 וגם 1080p/ 60

עבור HD, אתה צריך כנראה מעבד וידאו שממיר בצורה מוצלחת מ- 60Hz ל- 50Hz, בד"כ מדובר במכשירים יקרים למדי.
Blu-ray לא ממירים אותות חיצוניים,יש דגם לכל איזור (אירופה / ארה"ב) שמוציא את אות הוידאו המתאים לאותו איזור (נגן Blu-ray מארה"ב יתאים לך).
לחילופין, מכשירים כגון סטרימרים מסוגלים להוציא אותות כדוגמת 1080p/ 50 וגם 1080p/ 60

אם אני מביא נגן BLUE RAY מארה''ב עם input ו output של HDMI.. הוא יעשה לי תעבודה?

ואשמח להסבר יותר מפורט בקשר לסטרימר (כאילו איך הוא אמור לעזור? האם הוא לא יגביל לי את אופציית ה HD בעתיד? והאם הוא משמש גם כנגן בלוריי?)

הסברים על סטרימר יש בכתבה הזאת: סטרימר - מזרים מדיה.
בעיקרון, אתה מאחסן עליו קבצים של סרטי HD
לגבי blu-ray (לא BLUE RAY), מכשיר מארה"ב יעשה את העבודה, אם כי הוא תומך בסרטים מ- ZONE A שניתנים לרכישה בארה"ב (ניתן להשיג את חלקם גם בארץ).
אני לא מכיר נגן בלורי עם כניסת HDMI אלא רק עם יציאה.

הסברים על סטרימר יש בכתבה הזאת: סטרימר - מזרים מדיה.
בעיקרון, אתה מאחסן עליו קבצים של סרטי HD
לגבי blu-ray (לא BLUE RAY), מכשיר מארה"ב יעשה את העבודה, אם כי הוא תומך בסרטים מ- ZONE A שניתנים לרכישה בארה"ב (ניתן להשיג את חלקם גם בארץ).
אני לא מכיר נגן בלורי עם כניסת HDMI אלא רק עם יציאה.
פשש סחטיין על הכתבה :) בכל אופן לא הבנתי כיצד זה יעזור לי לפתור את הבעיה שיש לי?
כנ''ל לגבי נגן blu-ray.. אם אין לו input הוא גם לא יכול לעזור לי.. הרי אני צריך מכשיר שיקלוט מידע ימיר אותו NTSC וישדר אותו לטלוויזיה..

הסטרימר יעזור לך לצפות בקבצי HD או בעותקים שאתה עושה לסרטי DVD שברשותך.
לגבי צפיה בשידורי טלויזיה בישראל, לצערי, אין בשורה משמחת אם המסך שלך לא מסוגל לקבל אות דרך HDMI של ממיר YES.
כנראה שיש לו בעיה בקבלת אות 50Hz, רק מעבד וידאו חיצוני (לא זול) יכול לפתור בעיה כזו.

יכול להיות שרסיבר כמו הרמן קרדון AVR 255 שבדקנו, יכול לקחת שידור PAL ולהפוך אותו ל- 60Hz , אתה צריך לבדוק אם זה עובד בפועל.

הסטרימר יעזור לך לצפות בקבצי HD או בעותקים שאתה עושה לסרטי DVD שברשותך.
לגבי צפיה בשידורי טלויזיה בישראל, לצערי, אין בשורה משמחת אם המסך שלך לא מסוגל לקבל אות דרך HDMI של ממיר YES.
כנראה שיש לו בעיה בקבלת אות 50Hz, רק מעבד וידאו חיצוני (לא זול) יכול לפתור בעיה כזו.

יכול להיות שרסיבר כמו הרמן קרדון AVR 255 שבדקנו, יכול לקחת שידור PAL ולהפוך אותו ל- 60Hz , אתה צריך לבדוק אם זה עובד בפועל.
4 אלף שקל זה "קצת" יקר לי..
ישנה עוד דרך לבדוק אם יש לו בעיה בקבלת אות 50Hz ? זה לא דבר שמופיע במפרט הטכני של הטלוויזיה?
אגב HTPC לא יכול לפתור תעניין?

נערך לאחרונה ב:
זה לא תמיד מופיע במפרט, נסה ליצור קשר עם היצרן או החנות ממנה רכשת ולשאול אותם בקשר לדגם הספציפי שרכשת.
HTPC יכול לעזור עם כרטיס טלויזיה (שידורים רגילים).
תחשוב שהטלויזיה שלך יודעת להציג 60 פריימים בשניה, אבל מה שמשדרים בארץ זה 50 פריימים לשניה, מעבד הוידאו צריך להמציא את הפריימים החסרים ושזה יראה בסדר על המסך...

זה לא תמיד מופיע במפרט, נסה ליצור קשר עם היצרן או החנות ממנה רכשת ולשאול אותם בקשר לדגם הספציפי שרכשת.
HTPC יכול לעזור עם כרטיס טלויזיה (שידורים רגילים).
תחשוב שהטלויזיה שלך יודעת להציג 60 פריימים בשניה, אבל מה שמשדרים בארץ זה 50 פריימים לשניה, מעבד הוידאו צריך להמציא את הפריימים החסרים ושזה יראה בסדר על המסך...

איזה כרטיס טלוויזיה אתה ממליץ לי לקנות אם כך? נראה לי שזה הפתרון ההגיוני..
עוד דבר שחשבתי עליו הוא לקנות DVD מקליט (שיש לו input s-video ו output svideo שיקלוט PAL מהממיר ויהפוך אותו ל1080P NTSC..) נראה לך שמקליט מולטי סיסטם יוכל לעשות זאת? אני ממש לא יכול להרשות לעצמי להוציא עכשיו 4000 שקל

תודה רבה. אחרי חיפושים רבים (השעה 2 בבוקר) הגעתי למסקנה שכנראה אין מנוס מרכישת ממיר. מצאתי את האתר/חנות בלינק זה http://www.world-import.com/video-converters-comparison.htm
דיברתי עם החנות והם המליצו על ComWorld HDX90 ב$299
אני בעוד שבועיים בארה"ב. האם אתה מכיר מכשיר זה או את חברת ComWorld. אמנם מדובר בהרבה כסף אבל אחרת הסוני 52 תהיה כאבן שאין לה הופכין.
אודה לתשובתך ושוב באמת תודה על העזרה.
במידה ותמליץ וארכוש אדווח לך מהשטח לגבי הצלחתי או כשלוננו :)
אבי

לא יצא לי לבדוק מכשיר זה, מקווה שיעשה את העבודה.

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור