עזרה בתיקן ROTEL cd player

• פותח הנושא פותח הנושא ניר מאור
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

ניר מאור

אוהב את התחום
מעורבות
16
נקודות
18
אשמח לקבל קישור או טלפון של מעבדה או משהו מקצועי היכול לתקן ROTEL cd player

תודה מראש לעוזרים

זמן טוב להתחדש בנגן CD המחירים שלהם בריצפה היום גם בגלל הסטרימינג וכל מה שמסביב, rotel ונגנים תמיד לא הלך בטוב, הם טובים רק במינימום כפתורים ומשחקים, הפאוורים שלהם טובים כפתור ON/OFF כל מה שמעבר לא אמין, לאורך כל השנים היו כך, גם NAD אותו סיפור, איכותיים מאוד אבל אמינות בריצפה, זה כמו רכב צרפתי.

זמן טוב להתחדש בנגן CD המחירים שלהם בריצפה היום גם בגלל הסטרימינג וכל מה שמסביב, rotel ונגנים תמיד לא הלך בטוב, הם טובים רק במינימום כפתורים ומשחקים, הפאוורים שלהם טובים כפתור ON/OFF כל מה שמעבר לא אמין, לאורך כל השנים היו כך, גם NAD אותו סיפור, איכותיים מאוד אבל אמינות בריצפה, זה כמו רכב צרפתי.
בכל זאת נגן שעלה בזמנו הרבה , זה ניסיון לתת לו הזדמנות אחרונה לפני פח הזבל , כמובן שתלוי גם בסכום עלות התיקון

בזמנו היה בזמנו אנחנו לא נהיים צעירים יותר, תצליח.

לא מסכים עם משה בכלל: נגנים של רוטל,במיוחד עם מנגנון של פיליפס המפורסם כמו 965 או 971 היו מאוד איכותיים ואמינים כמו גם 990,991 ומיצ'י. שווה לתת צ'אנס אחרון אם מדובר בכמה מאות שקלים.;)

הם נשמעים טוב אבל לא אמינים לא קוראים הכל והמגש בהם נתקע לפעמים סוג של עושים טובה שבכלל קוראים משהו עברתי גם אותם .... אבל בסדר עלה והצלח, תתקן.

מצטרף להמלצה על נגן חדש

הנגנים הישנים של ROTEL היו מעולים כשהתחילו עם הסידרה RCD 1520 הייתה נפילה גם האיכות הסאונד וגם באיכות הנגן (הבנתי שבסדרה האחרונה RCD 1570 יש שיפור ניכר מאוד באיכות הנגן ובסאונד)
היו לי שתי נגנים ושניהם עברו תיקון , האחרון עומד אצלי במחסן עם קלקול נוסף מזה 7 שנים , מאז הנטישה אני עם סטרימר אודיו
לאחרונה נתקפתי בחשק לחזור ל CD , מהסיבה שלא בא לי להשקיע הרבה (במיוחד לא בחדש) חשבתי על תיקון הישן וכמובן שהכל תלוי בעלות התיקון

כל הנגנים האלה ישר לפח, רוטל גרועים בנגנים.בכל הסדרות גם המיצי חרא.

תזרוק בחשאי , שלא ידעו שהחתיכת חרא הזה היה שלך

תגידו מה עובר עליכם פה חברים , בקשתי עזרה לגבי משהו שיודע לתקן , ולא המלצה מה לעשות עם הנגן

שבוע טוב, באיזה דגם מדובר?

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור