עזרה ברכישת מסך לחדר..

• פותח הנושא פותח הנושא TetiBETTY
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

TetiBETTY

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני מתכננת לעשות re-design לחדר, ובעקבות זה לקנות מסך טלויזיה "נורמלי" לחדר.

בגלל שאני לגמרי חדשה בעסק, אשמח לחוות דעתכם:

הגודל של החדר סטנדרטי- 3.5x3 מטר, המרחק למיקום העתידי של הטלויזיה הוא 3 מטר, אולי טיפה יותר.
יש לי מחשב נייד שדרכו אני רואה 90% סדרות טלויזיה שונות וב10% סרטים למיניהם, חלקם HD חלקם לא. אני רוצה להתחיל לראות את הכל דרך הטלויזיה ולהתחיל להנות גם מהסדרות (הרבות) שאני רואה.
בנוסף יש לי ממיר של YES ו DVD (הכי פשוט שיש) שגם הם כמובן ייתחברו לטלויזיה.

ודבר אחרון, אני מעוניינת במערכת רמקולים ומהתייעצות הבנתי ש 2.1 יספק איכות שמע טובה מאוד. השאלה היא אם אני אוכל לחבר אותם לטלויזיה עצמה או שרק דרך חיבור לנייד עם מפצל??

בתקווה שהגעתם עד לכאן..
1. פלזמה / LCD? (ממה שהתרשמתי עד כה פלזמה מומלצת)
2. מה האינטש המתאים למרחק?
3. המחיר עד 5,500-6,000 (ועדיף פחות :-) )
4. אם יש דגם ספציפי אשמח לשמוע/לדעת עליו..

תודה רבה רבה!!
בת אל

ברוכה הבאה,
למרחק שציינת, מסך 42" יכול להתאים בהחלט, הבעיה היא שהתקציב הזה לא ישאיר מקום גם לרמקולים...
תצטרכי לרכוש גם מגבר / רסיבר עבור הרמקולים, במיוחד אם את מעוניינת לחבר אליהם שלושה מכשירים: ממיר, מחשב ונגן DVD.

פלזמה או LCD?
יש העדפות ספציפיות?
אם כן, אשמח לדגמים...

תודה רבה על העזרה.

ראיתי המצלות על ה pv80 ולא 8, מה ההבדל המשמעותי בניהן?
כי מבחינה כספית, הוא משמעותי בשבילי (כמעט 1000 ש"י יותר)..

אני לא רוצה לשאול בחנות כי אז המוכר יגיד ה-כ-ל שאני אקנה את היקר יותר ולא יהיה אבוייקטיבי..

תודה רבה על העזרה עד עכשיו, עזרת לי מאוד..

לדעתי ב PV80 רואים קצת יותר טוב (שיפור קל בגוונים ותאורה) מה PV8, אבל 4300 ש"ח שעלתה להורים שלי ה PV8 מול 6000 ש"ח שהוא המחיר שמצאתי ל PV80 (שני המחירים עם אחריות של יורוקום כולל הובלה והתקנה) לא היה שווה את ההפרש.

אם אתה מוצא את ההפרש הזה משתלם לך (או שאתה מצליח למצוא את ה PV80 יותר זול) יכול להיות שזה באמת משתלם לך, למי שהפרש קל באיכות לא הכי חושב לו לא הייתי חושב פעמיים לכן רכשתי להורים שלי את ה PV8.

אני מתחיל לדבר כמו מוכר בחנות, קניתי להורים שלי :)

Back
למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור